fbpx

Voor wie is dit Nek-en rugpijnvrij hersteltraject? 

Je herkent jezelf hier in:

Je hebt al jarenlang klachten en ze zijn misschien zelfs chronisch geworden?

Wellicht heeft de dokter je verteld dat je er mee moet leren leven, en misschien heb je dat onbewust geaccepteerd als de enige optie – een leven met dagelijkse pijn. Zit de angst erin dat je toekomst er voor altijd zo uit zal zien? Een leven met dagelijkse pijn…

Je hebt waarschijnlijk van alles geprobeerd om de pijn te verlichten – een andere matras, een ander kussen, een infraroodsauna, een Shakti mat… Je bent bij verschillende behandelaars geweest, zoals chiropractors, osteopaten, kinesisten, en misschien bracht het tijdelijk enige verlichting, maar de pijn kwam altijd weer terug? Ik begrijp je volledig. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt, jarenlang.

Het kan een enorme domper op je leven zijn als je niet begrijpt waar die pijn vandaan komt en wat je eraan kunt doen. Been there, done that, maar ik heb ontdekt hoe je dit kunt overwinnen. Ik heb geleerd waarom mensen pijn hebben en hoe je het helemaal zelf ook stopt!

Karen Foré

Ik help je graag bij jouw herstel van nek-en rugpijn!

1 van de grootste redenen dat je te kampen hebt met onverklaarbare nek en rugpijnklachten is stress en onverwerkte emoties.

Naast de zaken die gebeurd zijn in het verleden en mogelijks niet verwerkt zijn, zijn er ook dagelijks zaken waar we ons aan ergeren, we ons in frusteren en we stress rond ontwikkelen.

Een kind die lastig doet, een hulpbehoevende partner of ouder, een lastige collega, financiële zorgen, een relatie die niet goed zit, een job uitoefenen die je niet graag doet, je druk maken in politiek of de overheid, vervelende leerkrachten, file in het verkeer, …

You name it!!

 

Daarnaast is de druk die we op onszelf leggen, ook nog eens van grote invloed op onze lichamelijke pijn. En druk op onszelf leggen we wanneer we de volgende karaktertrekken hebben:

  • perfectionistisch
  • zelfkritiek
  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • control freak
  • pleaser
  • zeer gewetensvol

Het zijn allemaal redenen waardoor we ons inwendig boos maken en die rechtstreeks van invloed zijn op ons welzijn. Het zijn die zaken die ons pijn bezorgen, want ons brein wil ons afleiden van die ‘gevaarlijke emotie boosheid’, dat het ervoor kiest om een mild zuurstoftekort te voorzien in onze spieren waardoor we pijn ervaren.

Als we lichamelijke pijn hebben, is onze focus op deze pijn en niet op onze emoties!

Als ouder bijvoorbeeld voelen we ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze kinderen. We willen niks liever dan dat ze veilig en gelukkig zijn.

In veel gevallen legt dat veel druk op onze schouders (letterlijk) en wringen we ons soms in verschillende bochten om het hun aangenaam te maken. Vaak verliezen we ons daarin en komt dit onze eigen zelfzorg in gedrang.

We doen vaak dingen die we eigenlijk liever niet zouden doen en doen net de dingen niet die we wel willen doen. 

Herkenbaar? 

Door ons te frustreren dat onze dagen niet altijd verlopen zoals we het graag willen, maken we ons vaak onbewust boos. 

Doordat we niet herkennen dat we boos zijn omdat we het afschuwelijk van ons vinden dat we boos zijn op onze kinderen, onze hulpbehoevende partner of ouder, collega die eigenlijk wel meevalt, … gaan we onze emoties nog dieper wegduwen.

Ons brein beslist (in onze plaats) dat het gevaarlijk en ongepast is om onze boosheid en frustraties te uiten en reageert door lichamelijke pijn te sturen. 

 Alle vormen van pijn zijn op te lossen. Daar help ik jou mee.

 

Ik help je graag bij jouw herstel van nek-en rugpijn

In deze video neem ik je graag mee in mijn persoonlijke verhaal en onthul ik waarom ik zo’n diepe passie voel om vrouwen te helpen bij het helen van nek- en rugpijn. Het is een reis van persoonlijke transformatie en ontwaking die me heeft geleid naar een diep begrip van pijn en hoe het ons leven kan beïnvloeden.

Ik weet hoe het voelt om met deze klachten te leven, en hoe moeilijk het kan zijn om hoop te behouden wanneer je constant met pijn moet omgaan. Maar ik heb ontdekt dat er een weg is naar verlichting, naar een leven zonder dagelijkse pijn.

Ik heb me verdiept in deze problematiek en ontdekt dat een pijnvrij leven mogelijk is, ongeacht de diagnose.  Ik had een nekblokkade, constante stijfheid tussen de schouderbladen, ischias met uitstraling naar de benen, scoliose en een hernia maar na 22 jaar van chronische nek- en rugpijn ben ik zelf na slechts 4 maanden volledig pijnvrij geworden. Nu is mijn missie om deze kennis en helende kracht door te geven aan andere vrouwen.

Als je worstelt met nek- en rugpijn, als je je zorgen maakt dat het altijd zo zal blijven, als je alles al hebt geprobeerd en de hoop bijna hebt opgegeven, dan begrijp ik je.

Maar ik wil je laten zien dat er een weg is naar herstel en een leven vol vitaliteit en vrijheid

Het hersteltraject werkt bij:

N

Fybromyalgie, CVS, Frozen schoulder, pijnlijke trapeziumspier

N

Hernia, Ischias, Ziekte van Bechterew, Lumbago

N

Stijfheid tussen schouderbladen, Schouderklachten

N

Blokkades in nek of rug, Cervicale spondylose, Cervicale stenose

N

Triggerpoints, Scoliose, Lumbale stenose, lage rugpijn, Whiplash

N

Artrose, Artritis, Spondylolisthesis, Myositis, Spasmen en krampen

Vraag het GRATIS E-book aan 

Ontgrendel vandaag nog jouw herstel richting een pijnvrij leven.

Onderga grootse transformaties en maak betere keuzes voor een gezonder en pijnvrij lichaam.

Karen Fore

Kom meer te weten over pijn!

Abonneer je op mijn YouTube kanaal voor meer info over nek-en rugpijn

Luister naar mijn podcasts over nek-en rugpijn

Lees mijn blogberichten

Schrijf je in op mijn VIP mailinglijst voor meer info, tips en inzichten rond nek-en rugpijn

Vraag mijn gratis E-book aan om jouw herstel te ontgrendelen

Download het GRATIS E-book ‘Ontgrendel vandaag nog jouw herstel richting een pijnvrij leven’

In dit E-book open ik de deur naar een goed bewaard geheim dat de sleutel is tot herstel: waarom je pijn ervaart. Het is een onderwerp waar maar weinig mensen over spreken, zelfs dokters, maar het begrijpen van dit geheim is essentieel voor jouw weg naar verlichting.

Ik deel mijn persoonlijke verhaal en hoe ik na het intensief hersteltraject van 4 maanden uiteindelijk pijnvrij werd verklaard. Ik neem je mee op mijn eigen reis van pijn en ongemak naar het vinden van oplossingen en genezing. Het is een verhaal dat hoop biedt en laat zien dat het mogelijk is om de controle over je pijn terug te krijgen.

Gratis E-book Nek-en rugpijnvrij

TE ZIEN EN TE HOREN OP

Youtube

GRATIS TIPS & INZICHTEN

Soundcloud
LEES MIJN

BLOG

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af? In de huidige snelle, prestatiegerichte samenleving worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties die niet alleen...

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

Vrije wil. Naar verluid zou Aarde één van de enige planeten zijn waar de bewoners de vrije wil hebben en dat zou willen zeggen dat we alles kunnen hebben en zijn wat we...