fbpx

WIE IS
KAREN FORE?

“Ik ben Karen Foré: Ik ben therapeute en coach in 1 jasje. Ik ga met jou eerst naar de wortels, de onderliggende oorzaken van jouw klachten, en destructieve gedrag. Door die diepe lagen te helen, onderga je een reset. Van daaruit coach ik je richting een VRIJ leven op jouw voorwaarden.

Ik heb 13 jaar therapeutische ervaring waarbij ik tijdens mijn carrière veel mensen heb geholpen met hun stress en pijnklachten, maar toen ik Quantum Healing Hypnose Therapie bestudeerde, besefte ik dat alles mogelijk is. Als je het jezelf kan voorstellen in trance, dan is het ook mogelijk voor jou en wat je jezelf voorstelt is niet zonder reden. Het is wat voorbestemd is voor jou. Door dat inzicht besefte ik dat ik met klanten aan hun onverwerkte emoties wou werken maar ze van daaruit ook in hun kracht wou zetten zodat ze voor zichzelf het leven gingen creeëren wat voor hen altijd bedoeld was.

Omdat ik zelf 22 jaar chronische pijn en stressklachten heb gehad en me daarvan geheeld heb, weet ik maar al te goed welk zelfgenezend vermogen we hebben als we maar aan de juiste knoppen draaien. Ik heb ook geleerd dat het belangrijk is om in balans te blijven, dat we ons leven zo inrichten zodat het past bij wie we echt zijn en we durven doen wat we hier komen doen op deze mooie aardbol.

Dit is waar ik overprikkelde powervrouwen mee help.

Karen Foré

Waarom?

Omdat ik zelf zo’n overprikkelde powervrouw was en ik mijn weg in het leven heb gevonden door aan die juiste knoppen te draaien. Ik weet hoe ingewikkeld het kan zijn als je ervoor staat en je niet de juiste begeleiding krijgt terwijl je zo diep zit.

Het is moeilijk om alleen het licht te vinden in de duisternis. Ik stond er helemaal alleen voor in mijn proces en ik vond nergens wat ik nodig had, want niks ging diep genoeg. Het bleef allemaal zo oppervlakkig terwijl ik wist dat mijn struggles meer verdieping nodig hadden, dan wat er werd aangereikt in therapie, coaching en vooral in het medische circuit.

Ik ga wel zo diep met jou, omdat ik weet dat jij daar ook nood aan hebt. Ik geef jou wat ik zo hard nodig had in mijn proces, want ik gun jou dat jouw weg lichter is dan hoe ik hem heb bewandeld. Ik vind dat niemand dit zou moeten meemaken.

Van daaruit is mijn drive ontstaan om jou dus nu te helpen jouw verleden op te ruimen en van daaruit te bouwen aan jouw mooiste toekomst.

Karen Fore

Ik heb 3 kinderen en getrouwd met Kwinten

Ik leerde mijn man kennen in 2002. In 2006 kregen we onze eerste zoon en in 2007 zijn we getrouwd. Daarna volgden nog twee zonen (2008 en 2016) en samen wonen we in Adegem – Maldegem (Bij Brugge).

Mijn passies naast mijn werk zijn wandelen, de natuur opzoeken, dansen, reizen, mediteren en slapen 😉

Opgeleid als energetisch therapeute, voetreflexologe, stress en burn-outcoach, Mind-body coach, ademcoach, hypnose en Quantum healing Hypnose therapeute, Reiki master, en Bachbloesemtherapeute.

Oprichtster van de webshop www.bachnose.be waar je snel en makkelijk jouw persoonlijke Bachbloesems bestelt of een flesje volgens recept.

 

Dream Big

N

Ik geloof dat elke vrouw van haar uitdagende situaties haar kracht kan maken

N

Kleine stapjes zetten om later terug te blikken op een groot resultaat: namelijk fit, gezond, gelukkig en klachten- en pijnvrij zijn.

N

Samen kunnen we werken aan herstel en kan je jouw doelen bereiken.

N

Neem alleen genoegen met de beste resultaten.

Karen Foré

VOLG MIJ

Volg mij op mijn Instagram KaFlex. Daar deel ik dagelijks tips, en tricks om het anders te gaan doen voor andere, betere en vooral gezondere resultaten.