fbpx

Maak hier een afspraak voor een GRATIS Intake gesprek

Let’s meet.

Je hebt last van diverse stress- en pijnklachten. Je bent klaar met halve maatregelen en losse gesprekken of behandelingen. Je wilt nu echt diepgaande heling bereiken en blijvend van je klachten afkomen. Je bent klaar om een leven te creëren op jouw voorwaarden, je hart te volgen en de angsten die daarmee gepaard gaan te overwinnen. Het is tijd voor serieus werk en stoppen met aanmodderen.

Je hebt gehoord over mijn Transformatietraject en bent nieuwsgierig naar hoe ik jouw herstel zie.

Tijdens het Gratis Intakegesprek deel ik mijn visie voor jou. Ik laat je zien hoe je jezelf kunt helen, zodat jouw leven nu echt kan beginnen. Een leven dat jou voldoening geeft, waarin je je volledige potentieel kunt benutten. Een leven dat altijd voor jou bedoeld was.

Praktisch: Elke maand komen er 4 plaatsen vrij. Het transformatietraject is bedoeld voor mensen die voelen dat ze graag met mij willen werken, bewust kiezen om nauwgezet het innerlijke werk te doen en gedreven zijn om er volledig voor te gaan. Het Gratis Intakegesprek vindt plaats via Zoom en duurt ongeveer 60 minuten