fbpx

Transformatietraject om stress en pijnvrij te worden

In 20 weken naar een stress en pijnvrij lichaam!

Is dit herkenbaar voor jou?

✅ Je hebt last van fysieke symptomen:

 • Voortdurende pijn in verschillende delen van het lichaam, zoals hoofdpijn, spierpijn of rugpijn.
 • Vermoeidheid die zelfs na rust niet verdwijnt.
 • Slaapproblemen, waaronder moeite met in slaap vallen of doorslapen, en niet uitgerust wakker worden.
 • Hartkloppingen, opgejaagd gevoel, steeds ‘aan’ staan

✅ Last van emotionele uitputting:

 • Overweldigende gevoelens van angst, nervositeit of spanning.
 • Stemmingsschommelingen, variërend van intense prikkelbaarheid tot plotselinge verdrietigheid.
 • Gevoelens van hulpeloosheid, hopeloosheid of depressie.

✅ Je hebt last van cognitieve symptomen:

 • Moeite met concentreren of focussen op taken.
 • Vergeetachtigheid en moeite om dingen te onthouden.
 • Besluiteloosheid en verminderde probleemoplossende vaardigheden.

✅ Je merkt gedragsveranderingen op:

 • Terugtrekken uit sociale activiteiten en isolatie van anderen.
 • Veranderingen in eetgewoonten, zoals overeten of juist verminderde eetlust.
 • Toenemend gebruik van alcohol, drugs of andere verslavende middelen als een poging om met de symptomen om te gaan.

Je merkt ook werkgerelateerde symptomen:

 • Verminderde productiviteit en prestaties op het werk.
 • Frequente afwezigheid van het werk als gevolg van ziekte of ‘zich niet goed voelen‘.
 • Moeite om deadlines te halen en taken af te ronden.

Verlang je naar?

Innerlijke rust: Een kalme geest en een gevoel van vrede, vrij van constante gedachten en zorgen.

Fysiek welzijn: Minder pijn en spanning in je lichaam, met de mogelijkheid om activiteiten zonder belemmering uit te voeren.

Emotionele balans: Stabiliteit in emoties, met minder angst, verdriet en stemmingswisselingen.

Zelfzorg: Het vermogen om goed voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal, en om gezonde gewoonten te cultiveren.

Vrijheid van stress: Verminderde stressniveaus en het vermogen om stressvolle situaties effectief te beheren.

Betekenisvolle relaties: Ondersteunende en liefdevolle relaties waarin je je begrepen en gesteund voelt.

Persoonlijke groei: De mogelijkheid om te groeien en te evolueren als individu, met ruimte voor zelfontdekking en ontwikkeling.

Voldoening in werk en leven: Een gevoel van voldoening en vervulling in zowel werk als persoonlijke activiteiten.

Authenticiteit: Kunnen leven in overeenstemming met je waarden en authentieke zelf, zonder je te hoeven verbergen of aanpassen aan anderen.

Hoop en optimisme: Een positieve kijk op de toekomst, met geloof in de mogelijkheid van genezing, groei en welzijn.

DAN IS HET TIJD

OM

nu voor jezelf te kiezen

en je stress en pijnklachten aan te pakken

Karen Foré

Stress en pijnklachten kunnen een zware last zijn, maar je staat er niet alleen voor. In het transformatietraject die ik aanbied, richt ik me op het doorbreken van de cyclus van stress en pijn, zodat je nieuwe energie en kracht kunt vrijmaken om een leven van vrijheid te creëren, geheel op jouw voorwaarden.

Met een combinatie van bewezen technieken, persoonlijke begeleiding en diepgaand zelfonderzoek help ik jou om stressoren te identificeren, de oorzaken van pijn te begrijpen en effectieve strategieën te ontwikkelen voor langdurige verlichting.

Door middel van coaching, zelfreflectie, stressmanagementtechnieken en holistische benaderingen, begeleid ik je richting herstel en transformatie. 

Het is hoog tijd om afscheid te nemen van stress en pijnklachten, en ruimte te maken voor een leven vol vitaliteit en vrijheid. 

Als Life coach werk ik volgens de Mind-body-soul methode en begeleid ik jou op jouw pad van heling.

Ontdek hoe je stap voor stap kan herstellen.

Als life coach breng ik jou een diepgaand begrip van de complexe connectie tussen lichaam en geest en bied ik waardevolle begeleiding om deze verbinding te begrijpen en te herstellen. Ik begeleid je richting herstel door je datgene aan te reiken wat jij nu nodig hebt.

Insta(p)cursus Nek-en rugpijnvrij

Quick fix bestaat niet. Duurzaam herstellen en transformeren op termijn wel!

Net omdat ik niet geloof in Quick fix, wil ik voor jou geen bezigheidstherapie, symptoombestrijding of doelloze losse behandelingen maar wil ik jou kwaliteit bieden.

Jouw lichamelijke en/of mentale klachten zijn een krachtige uitnodiging dat je mag transformeren naar wie je echt in wezen bent en dit is een diepe wens van jouw ziel.

Ik teach, help en begeleid je graag zodat je vlot, makkelijk en sneller dan voorzien kan herstellen en je de diamant in jezelf mag vinden.

Omdat jouw klachten en/of jouw negatieve gevoelens er niet voor niets zijn en omdat ze wellicht al een tijd bestaan, zal jouw lichaam ook de tijd nodig hebben om te herstellen. Daarom neem ik je mee richting herstel en geef ik je alle tools om te groeien en te transformeren naar de beste versie van jezelf.

Als life coach bekijk ik jou in je geheel door te werken op de 3 niveaus: lichamelijk, emotioneel en spiritueel.

Jouw levensstijl wordt bekeken en jouw verleden wordt opgeruimd om van daaruit een mooie toekomst te kunnen creëren, vrij van lichamelijke en emotionele klachten.

 

Wat kan je verwachten tijdens het transformatietraject?

In het traject werken op de 6 belangrijke pijlers die nodig zijn voor een stress en pijnvrij leven.

Ademhaling: Je zult leren hoe je bewust kunt ademen om stress te verminderen en je energie te verhogen. Je leert technieken die je kunnen helpen om diepere ademhalingen te nemen, waardoor je lichaam meer zuurstof krijgt en je geest tot rust komt. Na verloop van tijd zul je merken dat je beter in staat bent om stressvolle situaties het hoofd te bieden en meer ontspannen door het leven te gaan.

Slaap: Het traject zal je helpen om gezonde slaapgewoonten te ontwikkelen. Je leert over slaaphygiëne en hoe je een slaaproutine kunt opbouwen die bevorderlijk is voor een goede nachtrust. Naarmate je slaapkwaliteit verbetert, zul je merken dat je overdag alerter en energieker bent.

Beweging: Beweging is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Tijdens het traject word je aangemoedigd om een bewegingsroutine te ontwikkelen die past bij jouw behoeften en mogelijkheden. Of het nu gaat om wandelen, yoga, zwemmen of krachttraining, regelmatige lichaamsbeweging zal je helpen om je fysiek sterker en emotioneel veerkrachtiger te voelen.

Voeding: Voeding speelt een cruciale rol in ons welzijn. Tijdens het traject leer je over voedzame voedingsmiddelen en hoe je een gebalanceerd dieet kunt samenstellen dat je energie geeft en je immuunsysteem versterkt. Je krijgt inzicht in voedingspatronen en leert hoe je gezonde keuzes kunt maken die passen bij jouw levensstijl.

Immuniteit: Een sterk immuunsysteem is essentieel voor een goede gezondheid. Tijdens het traject zul je leren hoe je je immuunsysteem kunt ondersteunen door middel van voeding, beweging, stressmanagement en andere gezonde gewoonten. Door je immuunsysteem te versterken, kun je beter weerstand bieden aan ziekten en infecties.

Emoties: Het omgaan met emoties is een belangrijk onderdeel van het transformatieproces. Je leert hoe je emoties kunt herkennen, erkennen en reguleren op een gezonde manier. Door bewustwording en acceptatie van je emoties kun je stress verminderen en meer veerkracht ontwikkelen in het omgaan met uitdagende situaties.

WAT BIED IK JOU?

KENNIS EN BEWUSTWORDING

Je leert de Mind-body connectie begrijpen: de nauwe interactie tussen onze fysieke gezondheid (lichaam) en onze mentale en emotionele toestand (geest). 

w

BACHBLOESEMS

Een 3 maanden Bachnose Bachbloesem kuur die je zullen helpen bij het verminderen van stress en het verwerken van je emoties en om in je kracht te komen. Werkt heel ondersteunend.

STRESS AANPAKKEN

Omdat stress/emoties een grote pijler is, dienen we het innerlijke werk te doen die ons bevrijdt van belemmerende overtuigingen en blokkades opheft. Hoe meer je oplost, hoe meer het brein resulteert dat het niet meer nodig is om klachten en pijn te sturen naar het lichaam. Dit werk doe je thuis op jezelf en is zeer helend. Je krijgt alles van mij adhv fysieke werkboeken en online lessen.

ONLINE LESSEN

Je krijgt toegang tot mijn online lessen die een toevoeging zijn op de innerlijke werkboeken en waar alles uitgelegd wordt. Video’s met verduidelijkingen, meditaties, hypnoses, boeken,… Op die manier begrijp je meer en meer hoe een helingsproces werkt.

THERAPEUTISCHE COACHING GROEP

Groep: Je komt in een Facebook Community met de andere deelnemers. Daarin connecteren we met elkaar, bouwen we aan een high vibes energy groep die upliftend werkt. Ik pik als coach in op de behoeften van de groep: een tekstbericht, een voicenote, een video of een groepscall… Ik tune in op de energie, volgens geïnspireerde actie. Je mag zelf ook delen en reageren, maar je mag je ook gerust op de achtergrond houden. Jij kiest!

FINANCIELE STRESS AANPAKKEN

Je werkt via een aparte module aan je money mindset omdat geld ook vaak een reden is dat je je overwerkt, piekert en je zorgen maakt, ’s nachts wakker ligt en je je frustreert als er rekeningen in de bus vallen. Ook dat heeft een uitwerking op je stressniveau, en dus je pijnklachten. Deze module is ontworpen om jouw diepgewortelde geldblokkades te onthullen en te transformeren.

QUANTUM HEALING HYPNOSE THERAPIE

Je krijgt toegang tot mijn online programma ‘word de beste versie van jezelf’ waarin je via 13 verschillende Quantum Healing Hypnose sessies je emotionele blokkades verder opruimt en je gestimuleerd wordt om jezelf te ontwikkelen.

PRIVE COACHING

1 op 1: Privé coaching via whatsapp en dit 24/7. Op die manier mag je elke dag naar mij jouw persoonlijk jouw vragen of bedenkingen sturen via tekstbericht, Voice-bericht of video. Wanneer je vast zou geraken in jouw herstelproces kan ik je er op die manier heel snel en makkelijk doorheen coachen, zodat je terug verder kan.  Als ik voel dat je meer ondersteuning nodig hebt, bel ik je op voor een coachingsgesprek. Dit bied ik 4x aan.

Let’s do this?

TRANSFORMATIETRAJECT

coaching

VOLG MIJN GRATIS MASTERCLASS

Als Life coach help ik jou als vrouw in 20 weken af van jouw stress en pijnklachten zodat er nieuwe energie en kracht kan vrijkomen om een VRIJ leven op jouw voorwaarden te creëren.

Hieronder een overzicht van hoe jouw transformatie eruit ziet.

Volg zeker ook de GRATIS Masterclass waarin ik je uitgebreid uitleg hoe ik jouw herstel zie en wat het aanbod precies inhoudt.  

Wat krijg je?

✔️Vier keer een 1 op 1 online coachingsgesprek met Karen, beschikbaar wanneer je het nodig hebt voor directe ondersteuning.

✔️24/7 WhatsApp-ondersteuning voor wanneer je vastloopt, vragen hebt, of wilt sparren. Je ontvangt reacties in de vorm van voicenotes, tekstberichten, of videoboodschappen rechtstreeks met Karen.

✔️Facebook community waar je samenkomt met gelijkgestemden. De community bevat video’s, de mogelijkheid om zelf bijdragen te delen, en groepscoaching sessies worden georganiseerd.

✔️10-daagse challenge om de eerste stappen te zetten naar een stress- en pijnvrij lichaam, wat de basis vormt voor verdere groei en ontwikkeling.

✔️Een 20 weken online programma met een fysiek interactief werkboek dat naar jouw thuis wordt gestuurd. Het programma omvat persoonlijke lessen, video’s en opdrachten voor zelfstudie. Het traject omvat diepgaande therapeutische helingstechnieken die je op jezelf kan doen icm de whatsapp en coachinggesprekken die je met Karen hebt. 

✔️Meditatiepakket voor stressreductie, activeren van de nervus vagus, voor meer zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfliefde 

NU MET EXCLUSIEVE BONUSSEN

✔️Quantum Healing Hypnose Sessies twv 3900 euro

 • Diepgaand proces naar je kern en samensmelten met je Quantum Zelf.
 • Combineert hypnose met kwantumfysica en healing.
 • Ontdek verborgen lagen van bewustzijn en onthul diepe verlangens.
 • Helpt bij het doorbreken van blokkades en loslaten van belemmerende overtuigingen.
 • Biedt veilige ruimte voor ontdekking, heling en groei.
 • Bevat 13 sessies, onbeperkte toegang tot online platform, opdrachten, en werkboeken in PDF.

✔️3 maanden Bachbloesem kuur van www.bachnose.be twv 60 euro

✔️Manifesteer je leven zonder limieten 15 uur videocontent. Leer bewust je realiteit vorm te geven door de kracht van manifestatie twv 777 euro

De totale waarde van het transformatietraject incl de bonussen is maar liefst 8831 euro
En jij kan direct instappen voor maar eenmalig € 2500- of in termijnen

(stuur me gerust een Whatsappje wat mogelijk is voor jou, max 8 termijnen)

0032 474 56 35 67

HEB JE

VRAGEN?

Werkt dit transformatietraject enkel voor de klachten waarmee ik het traject aanvang?

Je start dit traject omdat je stress en pijnklachten hebt, maar wellicht ook moe en leeg bent. Echter ga je merken dat jouw gehele gezondheid verbetert want wat je hier doet werkt door tot op diepere levels.

Elke klacht of probleem in je leven is een rode vlag van jouw ziel die jou in beweging wil brengen. Jouw ziel wil je iets leren, en wil je op het pad brengen die voor jou bedoeld is.

Eens je daar gehoor aan gaat geven, los je niet alleen jouw klachten op, maar heel je je hele ‘zijn’. Dat bedoel ik met een transformatie 😉

Vanaf wanneer kan ik verlichting ervaren?

Een herstelproces verloopt voor iedereen anders. Het beste is om te vertrouwen op jouw eigen proces en je niet vast te pinnen op een bepaalde tijd. Op die manier accepteer je de situatie zoals ze nu is, en dat is nodig om te herstellen.

Je behoudt alle kennis en tools die je krijgt van mij en je hebt de tijd om alles te verwerken. Heb respect voor de tijd.

Ik neem medicatie. Is dit traject wel geschikt voor mij?

De medicatie die je vandaag neemt kan levensnoodzakelijk zijn of het is een vorm van symptoombestrijding om het leven voor nu dragelijk te maken.

In het geval van symptoombestrijding dient het waarschijnlijk om te kunnen overleven in de situatie waarin je nu zit.

Uiteindelijk is het belangrijk dat je toch tot op bepaalde hoogte kan functioneren.

Hoe meer je aan jezelf werkt, hoe meer je stress level zal dalen en hoe meer bevrijding je zal voelen.

Misschien lukt het wel om af te bouwen en uiteindelijk te stoppen maar laat dit voor nu geen doel op zich zijn (om je stress in te maken) maar een leuke bijkomstigheid.

Stap voor stap.

Kan ik zomaar aan het transformatietraject beginnen?

Voordat je aan het transformatietraject begint, is het van groot belang voor je eigen gezondheid dat je een bezoek hebt gebracht aan een medisch professional om er zeker van te zijn dat er geen ernstige aandoeningen spelen. We raden je aan om bloedonderzoeken en scans te laten uitvoeren om ernstige ziekten zoals virussen, auto-immuunziekten, bacteriële infecties, kanker, MS, ALS, Hashimoto, osteoporose, HIV, reuma, Lyme of Pfeiffer… uit te sluiten. Alsook zware psychische problemen.

Jouw welzijn staat voorop en het is essentieel om een solide basis van medische zorg te hebben voordat je aan het traject begint. Door deze screening uit te voeren, kun je met vertrouwen en gemoedsrust aan de slag met het traject, wetende dat er geen onderliggende ernstige gezondheidsproblemen zijn.

Jouw gezondheid is van het grootste belang, en met een goede basis van medische zorg kun je je volledig richten op het behalen van de gewenste resultaten binnen het traject.

Kan ik mijn geld terugkrijgen na aankoop?

Na zorgvuldige overweging heb ik besloten om bij de aankoop van het programma een volledige toewijding van jou te vragen. Ik geloof sterk in de kracht van een allesomvattende aanpak, daarom stuur ik je niet alleen de volledige werkboeken toe, maar geef ik je ook direct toegang tot het uitgebreide online programma. Ik ga meteen all-in en ik verwacht van jou hetzelfde niveau van betrokkenheid en toewijding. Omdat je dus meteen alles ontvangt van mij, kan het geld niet meer geretourneerd worden.

Ik wil dat je de sleutel tot herstel stevig in handen neemt en bereid bent om er volledig voor te gaan. Door je te committeren aan het traject en echt de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen herstel, zul je de beste resultaten behalen. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze reis, maar het is aan jou om de stappen te zetten en de transformatie te omarmen.

Met deze gedeelde toewijding en vastberadenheid ben ik ervan overtuigd dat je grote doorbraken kunt bereiken en een nieuw pad naar herstel kunt inslaan.

Karen Foré
LEES MIJN

BLOG

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af? In de huidige snelle, prestatiegerichte samenleving worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties die niet alleen...

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

Vrije wil. Naar verluid zou Aarde één van de enige planeten zijn waar de bewoners de vrije wil hebben en dat zou willen zeggen dat we alles kunnen hebben en zijn wat we...

Na een pijnlijke relatiebreuk werd ik geconfronteerd met emotionele obstakels, waaronder paniekaanvallen en een afnemend zelfvertrouwen. Op zoek naar herstel en groei, stapte ik in in het transformatietraject. Al snel begon ik mezelf op een dieper niveau te begrijpen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Door het traject kreeg ik talrijke inzichten en antwoorden, die leidden tot een transformatie van mijn zelfbeeld.

Na slechts twee maanden merkte ik een diepgaande verandering op. Ik begreep mezelf beter, voelde meer innerlijke rust, ervoer een dieper gevoel van geluk en communiceerde op een nieuwe manier met mijn omgeving. Mijn fysieke klachten verdwenen snel, en als er iets nieuws opdook, wist ik precies hoe ik ermee moest omgaan. Alles viel nu op zijn plek voor mij.

De investering die ik maakte in het traject beschouw ik als buitengewoon waardevol. 

Ellen

Ik heb zelfs nu na een week al geen pijn meer op een bepaalde plaats in mijn rug. En zit constant te denken hoeveel mensen hiermee zouden geholpen zijn.

Saskia

Het traject is in 1 woord waauw. Ik ben 4 maanden bezig en voel me zoveel beter in mijn vel en ben veel rustiger. De pijnen die ik jaren heb gehad zijn weg. Ik sta veel meer in mijn kracht en heb al meer energie. Heel benieuwd wat het me verder nog gaat brengen.

Anne

Ik heb er super veel aan gehad. Ben heel blij dit gevolgd te hebben en vind het eigenlijk jammer dat het gedaan is. Ik kan precies al niet meer zonder. Er is hier veel in beweging gebracht en wees gerust dat ik ze met alle vertrouwen aan het meemaken ben. Je bent een schat. Dank je.

Allison

Ik was aangenaam verrast. Ik werd als het ware open gepeld als een ui. Elke week ging er een laagje van de ui af. Op bepaalde momenten kon het confronterend en hevig zijn, maar het voelde altijd als verlossend en verrijkend aan. Mijn missie hier op aarde is me veel duidelijker geworden. De groep werkt heel verbindend. Ik raad iedereen aan dit traject te volgen. Ook jij hebt hier een doel op aarde.

Tania

Na 6 weken was ik volledig pijnvrij wat voor mij magisch was want ik was zeer sceptisch in het begin. Ik was dan ook ontzettend blij met alles wat er nog na kwam in het traject. Waar ik toen stond was nog niks in vergelijking met waar ik nu ben.

Zo blij met wat het me gebracht heeft. Dit was het zo waard en heeft me jaren aan strugglen bespaard. Ik ging het met mijn drukke job en dus weinig tijd ook zelf nooit zo prachtig voor mezelf in elkaar kunnen steken.

Dank je wel Karen dat jij de tijd en energie hierin hebt gestoken. Ik ben er zeker van dat je hier zoveel mensen mee gaat helpen die net als ik toen op de dool waren.

Yvette