fbpx

Transformatietraject: helen tot op diepere niveaus met de beste begeleiding

 

In 20 weken naar rust in je hoofd en je lijf om van daaruit een leven op jouw voorwaarden te creëren.

Heb je stress en pijnklachten?

Verlang je naar rust in je hoofd en je lijf?

Hey overprikkelde vrouw! Ben jij ook zo moe en opgejaagd tegelijk? Slaap je slecht? Heb je pijn? Last van hyperventilatie? Ween je vaak? Heb je angsten en depressieve gevoelens? Is het lastig om de dag door te komen? Snel overprikkeld?

Maar herken je ook deze eigenschappen in jezelf?

 • Je hebt te lang voor iedereen gezorgd, behalve jezelf.
 • Je bent te lang sterk geweest en gedacht dat jij het wel allemaal kon dragen.
 • Je hebt te lang jouw emotionele lasten alleen gedragen, zonder hulp te vragen.
 • Je hebt te lang voor iedereen gesprongen en jezelf weggecijferd.
 • Je bent te lang positief geweest en hebt te lang je ware emoties genegeerd.
 • Je hebt het allemaal te lang perfect willen doen uit angst niet goed genoeg te zijn.
 • Je bent te lang lief en vriendelijk geweest en daarbij jezelf verloochend.
 • Je hebt te vaak overgewerkt voor goedkeuring en erkenning, uit angst afgewezen te worden.
 • Je bent te lang over jouw grenzen gegaan.
 • Je hebt teveel ‘ja’ gezegd terwijl je eigenlijk ‘nee’ bedoelde.

Je hebt te lang je macht en kracht weggegeven.

Leef je al of nog volgens je hartsverlangen?

✔️Is het herkenbaar voor jou als ik zeg dat je vroeger zo kon opgaan in het spirituele, je je nu afgesneden voelt van je intuïtie.

✔️Heb je het gevoel dat je leeft volgens je hart of ben je op jouw levenspad ergens onderweg van jouw doelen en passies afgeweken?

✔️Past hetgeen je dagelijks doet bij wie jij werkelijk bent en past het bij de dromen die je had als kind?

✔️Leef je je eigen leven of het leven die past bij de verwachtingen van jouw omgeving? (ouders, familie, leerkrachten,…)

✔️Neem je nog de tijd voor jezelf om te ontspannen/rusten of voel je je schuldig als je dat doet?

✔️Heb je het gevoel dat je verleden nog parten speelt en dit een direct effect heeft op hoe je je nu voelt en functioneert in het dagelijks leven

✔️Merk je dat jouw vrienden je niet meer kunnen bekoren?

 

Ben je bang dat het gaat escaleren als je het nu niet aanpakt? Misschien heb je al die eerste echte burn-out klachten? 

En misschien heb je wel al pogingen ondernomen om te herstellen, maar voel je dat bijvoorbeeld gesprekstherapie, wat mediteren en ademhalingsoefeningen niet diep genoeg gaat?

Of is hulp vragen moeilijk voor jou?

Het kan je allemaal gefrustreerd, hopeloos en vaak eenzaam achter laten.

Maar jij bent een Warrior, toch?

Je laat je niet doen en bent bereid om eerlijk naar jezelf te kijken en het nodige te doen om te herstellen.

Jij bent committed om jouw sparkle te vinden en jouw klachten als uitnodigingen te zien om te groeien, te transformeren en jezelf toe te staan te leven volgens wie je ECHT bent.

Jij gaat die stappen zetten, jij bent die KRIJGER. 

Ik ben nu 43 dagen onderweg in het traject en voel me al veel standvastiger, ik heb meer energie en sta sterker in mijn schoenen. Ik voel me niet meer in de slachtofferrol en ik heb leren ‘nee’ zeggen zonder me schuldig te voelen. Ik ben niet meer zo streng voor mezelf en dus veel vergevingsgezinder. Ik voel me steeds beter… Saskia

Je weet dat er meer mogelijk is?

Karen Foré

Het enige waar jij nu naar verlangt is:

Rust en herstel. Je bent fysiek en emotioneel uitgeput door voortdurende stress en pijnklachten. Je hebt behoefte aan rust en wil herstellen van de constante staat van overprikkeling en vermoeidheid.

Je wil je spirituele verbinding en intuïtie terug. Je wil werk en activiteiten die je voldoening en vreugde brengen, iets dat resoneert met je diepere wensen en waarden. Je bent niet zeker of je huidige levenswijze overeenkomt met je diepste verlangens en passies en dat wil je graag gaan ontdekken.

Je wil groeien, en transformeren. Je wil ontdekken wat er nog allemaal in je zit en je wil je angsten overwinnen. Jij wil het gevoel dat je waardevol bent en ook een mooie bijdrage te leveren hebt in de wereld. Je wil je stem terugvinden en meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Je wil voelen tot in al jouw cellen dat jij goed genoeg bent en het waard bent om je mooiste leven te leiden. En alhoewel het een beetje spannend lijkt, ben je vastberaden om er vol voor te gaan.

En in dat proces verlang je naar een omgeving waar je je ondersteund voelt en waar het oké is om hulp te zoeken en te ontvangen. Je wil dat je gedragen wordt in jouw proces en je stap voor stap begeleid wordt op jouw weg. Dat zoek je niet bij eender wie maar bij iemand die het pad al heeft bewandeld en weet wat je voelt, en doormaakt.

 

Mijn naam is Karen Foré. Op mijn 37ste belandde ik in een burn-out en worstelde ik met hyperventilatie, angsten, depressieve gevoelens, slecht slapen, vermoeidheid, constante stress, en pijn in mijn rug, nek, en schouders.

Ondanks een ogenschijnlijk perfect leven voelde ik me spiritueel afgesneden en emotioneel overweldigd.

Na verloop van tijd in mijn herstel nam ik de verantwoordelijkheid over mijn lichaam en leven en bestudeerde de Mind-body visie, wat leidde tot een diepgaande zelfheling.

Dit proces leerde me dat het veilig is te voelen en ik ontdekte dat je destructief gedrag makkelijk kan veranderen. Nu help ik andere vrouwen om stress en pijnklachten te overwinnen en een gezonde, gelukkige toekomst te creëren.

Insta(p)cursus Nek-en rugpijnvrij

Stel je voor:

Dat je nu echt in herstel gaat, en je eindelijk gaat doen wat je moet doen om te genezen van die vervelende stress en pijnklachten.

Dat je eindelijk de juiste stappen zet op het juiste moment om te herstellen.

Dat je een stap voor stap behandelplan krijgt waarbij je elke dag weet wat je moet doen en waardoor je afkomt van jouw klachten en dat je van daaruit doorgroeit naar een leven op jouw voorwaarden.

En dit met een therapeut/coach die jou begeleid en aan jouw zijde blijft.

Dat je niet meer alleen staat in jouw chaos van proberen, en terugvallen naar 0 zonder richting en doel. Dat je nu echt houvast hebt, begeleiding, en verbinding met gelijkgestemden die net als jou in hetzelfde proces zitten.

En dit totdat jij van al jouw klachten af bent en het leven leidt die altijd voor jou bedoeld was.

Hoe klinkt dat voor jou?

 

Na een pijnlijke relatiebreuk werd ik geconfronteerd met emotionele obstakels, waaronder paniekaanvallen en een afnemend zelfvertrouwen. Op zoek naar herstel en groei, stapte ik in in het transformatietraject. Al snel begon ik mezelf op een dieper niveau te begrijpen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Door het traject kreeg ik talrijke inzichten en antwoorden, die leidden tot een transformatie van mijn zelfbeeld.

Na slechts twee maanden merkte ik een diepgaande verandering op. Ik begreep mezelf beter, voelde meer innerlijke rust, ervoer een dieper gevoel van geluk en communiceerde op een nieuwe manier met mijn omgeving. Mijn fysieke klachten verdwenen snel, en als er iets nieuws opdook, wist ik precies hoe ik ermee moest omgaan. Alles viel nu op zijn plek voor mij.

De investering die ik maakte in het traject beschouw ik als buitengewoon waardevol. 

Ellen

Welkom bij het transformatietraject?

Dit ga je ervaren:

✔️Je komt geleidelijk van je klachten af want je zal nu weten wat je te doen staat en je zult je zelfverzekerder en beheerster dan ooit tevoren voelen.

✔️Met de tools en kennis die je opdoet, zal je in staat zijn om beter om te gaan met stressvolle situaties en uitdagingen die op je pad komen.

✔️Je leert hoe je effectieve grenzen stelt.

✔️Je zal een dieper gevoel van rust en balans in je leven ervaren.

✔️Je zal je spirituele verbinding terugvinden.

✔️Je zal het gemakkelijker vinden om beslissingen te nemen die in lijn zijn met je waarden en hartsverlangen.

WAT IS HET TRANSFORMATIETRAJECT NIET EN WAT JUIST WEL?

Mijn transformatietraject is niet het zoveelste traject waarin je op karakter elke dag hetzelfde doet in de hoop dat het voor iedereen en dus ook voor jou werkt. Het is geen eenheidsworst. Het is niet: doe mij lekker na en als het niet werkt, ligt het aan jou 😉 Het is ook geen symptoombestrijding, want dat heb je al zo vaak geprobeerd, heeft ook niet gewerkt en daar ga ik jou nu ook niet mee lastig vallen. 

Het is een uniek traject waarbij je leert luisteren naar je hart. Niet naar je hoofd, want ook dat werkt niet.

Het zijn bewezen technieken die ervoor zullen zorgen dat jij herstelt. Het is een leidraad, een behandelplan met diepgaande healings. Het is wat jij op dit moment nodig hebt!!

Na 6 weken was ik volledig pijnvrij wat voor mij magisch was want ik was zeer sceptisch in het begin. Ik was dan ook ontzettend blij met alles wat er nog na kwam in het traject. Waar ik toen stond was nog niks in vergelijking met waar ik nu ben.

Zo blij met wat het me gebracht heeft. Dit was het zo waard en heeft me jaren aan strugglen bespaard. Ik ging het met mijn drukke job en dus weinig tijd ook zelf nooit zo prachtig voor mezelf in elkaar kunnen steken.

Dank je wel Karen dat jij de tijd en energie hierin hebt gestoken. Ik ben er zeker van dat je hier zoveel mensen mee gaat helpen die net als ik toen op de dool waren.

Yvette

Let’s do this?

Je kunt zoveel boeken lezen, cursussen volgen en informatie verzamelen als je wilt, maar zonder daadwerkelijke toepassing van deze kennis, zul je nooit je doelen bereiken. Dit traject biedt je niet alleen inzicht en kennis, maar stimuleert je vooral tot actie. Door actief de geleerde principes toe te passen, ga je de materie niet alleen intellectueel begrijpen, maar ook op een dieper, zielsniveau ervaren. Dit is de sleutel tot echte, blijvende verandering.

Ik heb er super veel aan gehad. Ben heel blij dit gevolgd te hebben en vind het eigenlijk jammer dat het gedaan is. Ik kan precies al niet meer zonder. Er is hier veel in beweging gebracht en wees gerust dat ik ze met alle vertrouwen aan het meemaken ben. Je bent een schat. Dank je.

Allison

Wat krijg je?

✔️Vier keer een 1 op 1 online coachingsgesprek met Karen, beschikbaar wanneer je het nodig hebt voor directe ondersteuning.

✔️24/7 WhatsApp-ondersteuning voor wanneer je vastloopt, vragen hebt, of wilt sparren. Je ontvangt reacties in de vorm van voicenotes, tekstberichten, of videoboodschappen rechtstreeks met Karen.

✔️Facebook community waar je samenkomt met gelijkgestemden. De community bevat video’s, de mogelijkheid om zelf bijdragen te delen, en groepscoaching sessies worden georganiseerd.

✔️10-daagse challenge om de eerste stappen te zetten naar een stress- en pijnvrij lichaam, wat de basis vormt voor verdere groei en ontwikkeling.

✔️Een 20 weken online programma met een fysiek interactief werkboek dat naar jouw thuis wordt gestuurd. Het programma omvat persoonlijke lessen, video’s en opdrachten voor zelfstudie. Het traject omvat diepgaande therapeutische helingstechnieken die je op jezelf kan doen icm de whatsapp en coachinggesprekken die je met Karen hebt. 

✔️Meditatiepakket voor stressreductie, activeren van de nervus vagus, voor meer zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfliefde 

NU MET EXCLUSIEVE BONUSSEN

✔️Quantum Healing Hypnose Sessies twv 3900 euro

 • Diepgaand proces naar je kern en samensmelten met je Quantum Zelf.
 • Combineert hypnose met kwantumfysica en healing.
 • Ontdek verborgen lagen van bewustzijn en onthul diepe verlangens.
 • Helpt bij het doorbreken van blokkades en loslaten van belemmerende overtuigingen.
 • Biedt veilige ruimte voor ontdekking, heling en groei.
 • Bevat 13 sessies, onbeperkte toegang tot online platform, opdrachten, en werkboeken in PDF.

✔️3 maanden Bachbloesem kuur van www.bachnose.be twv 60 euro

✔️Manifesteer je leven zonder limieten 15 uur videocontent. Leer bewust je realiteit vorm te geven door de kracht van manifestatie twv 777 euro

De totale waarde van het transformatietraject die minimum 8 maanden duurt incl de bonussen is maar liefst 8831 euro

En jij kan direct instappen voor maar eenmalig € 2500- of in termijnen

(stuur me gerust een Whatsappje wat mogelijk is voor jou, max 8 termijnen)

0032 474 56 35 67

Wat komt er nu precies aan bod?

 • Bewustwording rond jouw klachten: de invloed van het brein
 • Bewustwording, tips en tools rond slaap, ademhaling, voeding, beweging, immuniteit
 • De rol van emoties uitgelegd
 • De kracht van Bachbloesems
 • Het belang van een goede darmgezondheid
 • Helen van de relatie met jezelf en jouw relaties (familie, vrienden, werkgever, …) via zelfreflectie en onderzoek in jezelf
 • Helen van het innerlijke kind
 • Helen van transgenerationeel trauma (Programma Het Gouden schaap van de familie)
 • Helen van vorige levens
 • Schaduwwerk
 • Helen van de moeder-en vaderwond
 • Leren werken met EFT
 • Meditaties om stress te verlagen
 • Uitleg over het beste supplement die helpt om meteen het cortisol te verlagen en de darmen te genezen. 
 • Geldblokkades aanpakken voor een goede money mindset
 • Leren manifesteren
 • Creëren van het leven op jouw voorwaarden door in te tunen in het Quantum veld
 • Inclusief hulp rechtstreeks met Karen 

   

  Ik was aangenaam verrast. Ik werd als het ware open gepeld als een ui. Elke week ging er een laagje van de ui af. Op bepaalde momenten kon het confronterend en hevig zijn, maar het voelde altijd als verlossend en verrijkend aan. Mijn missie hier op aarde is me veel duidelijker geworden. De groep werkt heel verbindend. Ik raad iedereen aan dit traject te volgen. Ook jij hebt hier een doel op aarde.

  Tania

  De 3 grote fases waaruit het Transformatietraject bestaat!!

  Fase 1: Bewustwording

  In deze eerste fase word je je bewust van wat er speelt in je leven en waarom je die klachten hebt. Je gaat zien wat er niet goed gaat en waarom je misschien niet tevreden bent met hoe dingen lopen. Dit is een belangrijk moment van inzicht, omdat je pas kunt veranderen wat je erkent. Je ontdekt ook de mogelijkheden die voor je liggen om je situatie te verbeteren, wat je de motivatie en de richting kan geven om de volgende stappen te zetten.

   

  Karen Foré
  Karen Foré

  Fase 2: Herstellen

  Nu je weet wat er moet veranderen, ga je aan de slag met het herstellen. Dit kan betekenen dat je werkt aan het overwinnen van persoonlijke uitdagingen, het genezen van emotionele wonden, of het verbeteren van je fysieke gezondheid. Je leert nieuwe vaardigheden, past gezondere gewoontes toe, en werkt met mij samen om dieperliggende kwesties aan te pakken. Het doel is om jezelf in een betere positie te brengen, waar je niet alleen hersteld bent, maar ook sterker en veerkrachtiger dan voorheen.

  Fase 3: Creëren van je leven op jouw voorwaarden

  Met een stevige basis opgebouwd, is het tijd om actief het leven te creëren dat je echt wilt. Je stelt doelen die overeenkomen met jouw persoonlijke waarden en wat je werkelijk wilt bereiken. Je maakt plannen en implementeert strategieën die je helpen deze doelen te realiseren. Of het nu gaat om het nastreven van een nieuwe carrière, het verbeteren van je relaties, of het investeren in je passies, je neemt de leiding over en vormt je leven zodanig dat het je diepe voldoening en geluk brengt.

   

  Karen Foré

  Stap vandaag in de BESTE VERSIE VAN JEZELF

  Ontgrendel vandaag nog jouw herstel en schrijf je in voor het transformatietraject!!

  Het is aan jou nu.

  Van investeren naar implementen naar concluderen dat dit the way to go was voor jou!

  Je krijgt levenslang toegang maar laat dat je er niet van weerhouden om jouw herstel uit te stellen. Start meteen bij het ontvangen van jouw werkboeken en toegang tot het online programma en zet door. Doe die commitment aan jezelf en verras jezelf met de resulaten die je in je lichaam gaat voelen.

  Als je blijft doen wat je altijd deed, gaat er niks veranderen.

  Als je niet gedreven bent om dit werk te doen, laat het dan voor wat het is.

  Maar als je voelt dat je die investering in tijd en geld wil doen, om van daaruit alle stappen te zetten, in combinatie met mijn begeleiding, dan ben je meer dan welkom. Je krijgt de tijd om alles te implementeren en je krijgt de begeleiding die je verdient.

  Dus grijp deze kans om eindelijk die veranderingen in je leven aan te brengen waar je zo naar verlangt. Dit is niet zomaar een traject, het is een investering in jezelf die je leven op een positieve manier zal transformeren. Samen zullen we diepe, blijvende veranderingen teweegbrengen, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel sterker wordt.

  Zet vandaag nog die eerste stap en schrijf je in

   

  Werkt dit transformatietraject enkel voor de klachten waarmee ik het traject aanvang?

  Je start dit traject omdat je stress en pijnklachten hebt, maar wellicht ook moe en leeg bent. Echter ga je merken dat jouw gehele gezondheid verbetert want wat je hier doet werkt door tot op diepere levels.

  Elke klacht of probleem in je leven is een rode vlag van jouw ziel die jou in beweging wil brengen. Jouw ziel wil je iets leren, en wil je op het pad brengen die voor jou bedoeld is.

  Eens je daar gehoor aan gaat geven, los je niet alleen jouw klachten op, maar heel je je hele ‘zijn’. Dat bedoel ik met een transformatie 😉

  Vanaf wanneer kan ik verlichting ervaren?

  Een herstelproces verloopt voor iedereen anders. Het beste is om te vertrouwen op jouw eigen proces en je niet vast te pinnen op een bepaalde tijd. Op die manier accepteer je de situatie zoals ze nu is, en dat is nodig om te herstellen.

  Je behoudt alle kennis en tools die je krijgt van mij en je hebt de tijd om alles te verwerken. Heb respect voor de tijd.

  Ik neem medicatie. Is dit traject wel geschikt voor mij?

  De medicatie die je vandaag neemt kan levensnoodzakelijk zijn of het is een vorm van symptoombestrijding om het leven voor nu dragelijk te maken.

  In het geval van symptoombestrijding dient het waarschijnlijk om te kunnen overleven in de situatie waarin je nu zit.

  Uiteindelijk is het belangrijk dat je toch tot op bepaalde hoogte kan functioneren.

  Hoe meer je aan jezelf werkt, hoe meer je stress level zal dalen en hoe meer bevrijding je zal voelen.

  Misschien lukt het wel om af te bouwen en uiteindelijk te stoppen maar laat dit voor nu geen doel op zich zijn (om je stress in te maken) maar een leuke bijkomstigheid.

  Stap voor stap.

  Kan ik zomaar aan het transformatietraject beginnen?

  Voordat je aan het transformatietraject begint, is het van groot belang voor je eigen gezondheid dat je een bezoek hebt gebracht aan een medisch professional om er zeker van te zijn dat er geen ernstige aandoeningen spelen. We raden je aan om bloedonderzoeken en scans te laten uitvoeren om ernstige ziekten zoals virussen, auto-immuunziekten, bacteriële infecties, kanker, MS, ALS, Hashimoto, osteoporose, HIV, reuma, Lyme of Pfeiffer… uit te sluiten. Alsook zware psychische problemen.

  Jouw welzijn staat voorop en het is essentieel om een solide basis van medische zorg te hebben voordat je aan het traject begint. Door deze screening uit te voeren, kun je met vertrouwen en gemoedsrust aan de slag met het traject, wetende dat er geen onderliggende ernstige gezondheidsproblemen zijn.

  Jouw gezondheid is van het grootste belang, en met een goede basis van medische zorg kun je je volledig richten op het behalen van de gewenste resultaten binnen het traject.

  Kan ik mijn geld terugkrijgen na aankoop?

  Na zorgvuldige overweging heb ik besloten om bij de aankoop van het programma een volledige toewijding van jou te vragen. Ik geloof sterk in de kracht van een allesomvattende aanpak, daarom stuur ik je niet alleen de volledige werkboeken toe, maar geef ik je ook direct toegang tot het uitgebreide online programma. Ik ga meteen all-in en ik verwacht van jou hetzelfde niveau van betrokkenheid en toewijding. Omdat je dus meteen alles ontvangt van mij, kan het geld niet meer geretourneerd worden.

  Ik wil dat je de sleutel tot herstel stevig in handen neemt en bereid bent om er volledig voor te gaan. Door je te committeren aan het traject en echt de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen herstel, zul je de beste resultaten behalen. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze reis, maar het is aan jou om de stappen te zetten en de transformatie te omarmen.

  Met deze gedeelde toewijding en vastberadenheid ben ik ervan overtuigd dat je grote doorbraken kunt bereiken en een nieuw pad naar herstel kunt inslaan.

  Karen Foré
  LEES MIJN

  BLOG

  Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

  Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

  Hoe kom je van een bijnieruitputting af? In de huidige snelle, prestatiegerichte samenleving worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties die niet alleen...

  Ik heb zelfs nu na een week al geen pijn meer op een bepaalde plaats in mijn rug. En zit constant te denken hoeveel mensen hiermee zouden geholpen zijn.

  Saskia

  Het traject is in 1 woord waauw. Ik ben 4 maanden bezig en voel me zoveel beter in mijn vel en ben veel rustiger. De pijnen die ik jaren heb gehad zijn weg. Ik sta veel meer in mijn kracht en heb al meer energie. Heel benieuwd wat het me verder nog gaat brengen.

  Anne

  KaFlex, Mind-Body Expert
  © Copyright 2011 - KaFlex - Alle rechten voorbehouden - Lees hier onze Voorwaarden en ons Privacy -en Cookiebeleid
  Website door WijMakenJouwWebsite WijMakenJouwWebsite