fbpx

Healing Kaffée: wees getuige van Andra haar transformatie

Blog van Karen Foré, KaFlex

Healing Kaffée: wees getuige van Andra haar transformatie

by | jun 13, 2024 | Stress en Pijnvrij

Daar zaten we dan, 30 jaar later, samen op een terrasje. Ooit samen in de lagere school gezeten en naar elkaars verjaardagsfeestjes gegaan, maar elkaar al die jaren uit het oog verloren.

Andra en ik hadden weer contact sinds een jaartje op Social Media omdat ze zag dat ik als therapeute nu zelf een burn-out had en me daar met man en macht aan het uitwerken was. Ik inspireerde haar door de stappen die ik zette in mijn herstel en ze herkende heel veel van mijn uitdagingen in haar eigen leven. Haar relatie was net stuk gelopen en ze bleef achter met opgejaagdheid en vermoeidheid.

Ze wou eens praten en al snel kwam ze tot bepaalde inzichten. Meteen zag ik haar uitdagingen maar al het meest haar kwaliteiten en haar kracht. Ik voelde meteen dat Andra iemand is waar ik graag mee zou werken.

Gelukkig had ze zelf ook die behoefte en vroeg ze ook die hulp aan mij maar haar ambitie en missie om ook andere mensen te helpen en te inspireren is even groot.

Opeens in ons gesprek kwamen we daardoor tot een fantastisch idee. Laten we jouw proces via interviews tussen ons 2 in beeld brengen; zei ik, zodat je zowel zelf heelt en transformeert maar daar ook andere mensen mee helpt en inspireert om met zichzelf aan de slag te gaan.

We kunnen een groep vormen met allemaal mensen die door dezelfde uitdagingen gaan en ze samen begeleiden door hun vragen te beantwoorden en inspireren door jouw uitdagingen te bespreken.

En zo ontstond ‘Healing Kaffée’. 🎉 🎊
Een Facebook groep waar jij je nu ook helemaal GRATIS bij kan aansluiten!!

Wat bieden wij?

• Praktische tips en stappenplannen
• Live sessies en video’s (ook achteraf te bekijken)
• Inspirerende interviews
• Begeleiding en ondersteuning
• Mogelijkheid om vragen te stellen en antwoorden te krijgen

Sluit je aan bij onze Facebook-groep en start met het bekijken van de eerste video waarbij Andra en ik (Karen) met elkaar ons eerste gesprek voeren! Beetje naar beneden scrollen in de groep.

Wellicht herken je haar uitdagingen in jezelf.
Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Healing Kaffée is een Facebook groep waar mensen met stress-en pijnklachten samenkomen omdat ze hun leven willen helen. Vraag nu de toegang en wees getuige van Andra haar transformatie.