fbpx

10 daagse challenge als kickstart naar een

stress en pijnvrij lichaam

Karen Foré

Je wilt zo graag een lichaam vrij van stress- en pijn, toch? En omdat het leven ooit in een ver verleden voor jou zo was weet je ook precies waarnaar je verlangt. Naar die goede oude tijd zonder al die nare klachten.

Je weet namelijk precies wat er mogelijk is zonder die constante stress en pijn. Voor jezelf. Je gezin. Je vrienden. Je werk. Maar…

Momenteel zit je vast. Je voelt de pijn, en de stress elke dag. Je haat het. Je ziet anderen vol energie hun dagen doorbrengen. Foto’s van lange wandelingen… Uitbundige familiemomenten… Ze gaan sporten, lekker gaan eten, winkelen, …

Ze delen videos van avonturen waar jij alleen maar van kan dromen… Lachende gezichten bij het uitproberen van nieuwe hobbies… Volle agenda’s, maar dan vol met plezier en energie, niet met doktersafspraken.

Je wil niet jaloers zijn maar als je eerlijk bent moet je toegeven dat het steekt dat zij het leven hebben waar jij van droomt. Jij wil ook een leven zonder die constante achtergrondruis van stress en pijn. Zodat je volop van het leven kunt genieten, op jouw voorwaarden, met de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, zonder te moeten denken aan hoe je lichaam de volgende dag zal reageren.

Stel je voor dat je ‘s morgens wakker wordt en het eerste wat je voelt niet pijn of zwaarte is, maar een diep, verkwikkend gevoel van energie, geluk en je werkelijk een gezond gevoel hebt. Een dag waar elke taak, elke activiteit niet langer als een sleur aanvoelt, maar een kans om de schoonheid van het leven te ervaren. Dit is geen onbereikbaar ideaal, maar een haalbare realiteit die op jou wacht.

Je verlangt naar de vrijheid om je leven op jouw voorwaarden te creeëren, om keuzes te maken niet op basis van hoe je je fysiek of emotioneel voelt, maar op wat je echt wilt doen. Je verlangt naar dagen gevuld met activiteiten die je vreugde brengen, zonder de angst voor de consequenties die je lichaam je misschien de volgende dag presenteert.

Het is niet alleen de pijn die je wilt achterlaten; het is de angst, de beperkingen, en het gevoel van isolement die ermee gepaard gaan. Je wilt niet langer aan de zijlijn staan terwijl het leven aan je voorbijgaat. Je wil vanaf nu elke druppel uit het leven persen en elke dag eindigen met een gevoel van voldoening en dankbaarheid.

Als je er klaar voor bent? Yes uiteraard. Anders was je hier niet. Het universum stuurt geen mensen naar mijn website die niet klaar zijn voor verandering 😉

Jij verlangt naar meer dan wat je huidige situatie biedt – meer vreugde, meer vrijheid, meer leven. En diep van binnen weet je dat er een weg is naar een gezonder, gelukkiger bestaan.

Je bent klaar om de cyclus van stress en pijn te doorbreken en te ontdekken wat het betekent om echt te leven.

De 10-daagse challenge is jouw kickstart naar dit nieuwe leven.

Een proces dat je niet alleen laat zien wat mogelijk is, maar je ook de tools en ondersteuning geeft om daar te komen. Dit is jouw kans om te leren, te groeien en te genezen.

Deze challenge zal je stap voor stap de weg tonen, en de beloningen zijn leven veranderend. Je zult leren hoe sterk je echt bent en hoe je met de juiste strategieën afkomt van jouw stress en pijnklachten.

Ontgrendel jouw herstel naar een stress en pijnvrij leven.

Deze 10 daagse challenge is de kickstart naar volledig en blijvend herstel.

Misschien denk je wel dat je al alles hebt geprobeerd en niks helpt. Waarom zou deze challenge me dan helpen?

Misschien denk je ook wel: de dokters kunnen me nog niet helpen. Ik moet misschien nog beter mijn best doen in de rugschool, of meer op behandeling gaan of misschien wel een andere soort behandeling proberen.

Of je denkt dat je medicatie nog niet op punt staat of dat je andere nodig hebt.

Of je denkt misschien dat je de tijd en de energie nu niet om deze challenge aan te gaan.

Of misschien twijfel je dat je het wel verdient om te investeren in jezelf.

Maar geloof me, ook al heb je alles geprobeerd. Er is iets wat jij steeds over het hoofd blijft zien waardoor je niet herstelt. Je doet het allemaal goed en je hebt alles geprobeerd, maar er is 1 grote blinde vlek.

Er is een oplossing maar jij vindt de sleutel niet. Ik begrijp je maar al te goed. Ik heb 22 jaar te maken gehad met chronische stress en pijnklachten en ik heb nu de oplossing voor jou. Als je maar open staat voor verandering. Het wordt tijd dat ook jij jouw herstel gaat claimen en je terug in balans mag komen.

Je hebt jarenlang genoegen genomen met symptoombestrijding, maar de tijden zijn veranderd en het is niet meer nodig. Geloof me…

Er is zoveel meer informatie beschikbaar rond stress en pijnklachten (pijn valt onder stressklachten) maar die informatie vind je niet in de reguliere zorg helaas. Misschien denk je dat deze nieuwe inzichten en methodes te complex zijn, of dat het te laat is om te veranderen.

Misschien ben je bezorgd dat het volgen van een online challenge te veel van je tijd zal vragen, of misschien vrees je dat het weer één van die vele beloftes is die uiteindelijk niet waargemaakt worden.

Laat me die zorgen wegnemen. Deze challenge is ontworpen met het oog op jouw leven, jouw tijd, en jouw unieke situatie. Het is gestructureerd om gemakkelijk te volgen en te integreren in je dagelijkse routine, ongeacht hoe druk je ook bent.

Bedenk eens wat als deze challenge wel het verschil maakt? Wat als deze 10 dagen het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in je leven?

 

Je ontdekt in de challenge:

 

Waarom je stress en pijnklachten hebt: Ontdek de onderliggende oorzaken van stress en chronische pijn en hoe deze twee met elkaar verbonden zijn, inclusief de impact van hoge cortisolniveaus op je lichaam en geest.

Strategieën en technieken die verder gaan dan tijdelijke verlichting. De focus ligt op het creëren van duurzame veranderingen in levensstijl die blijvende voordelen bieden voor je fysieke en emotionele welzijn.

Wetenschappelijk onderbouwde benaderingen: De challenge is samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van stressvermindering, pijnmanagement, en holistische gezondheid, zonder je te verliezen in complex jargon of onbewezen methodes.

Makkelijk toe te passen tips: Leer eenvoudige, dagelijkse gewoontes die je stress en pijn helpen verminderen, perfect passend binnen je normale routine. Ontdek hoe je de geleerde principes gemakkelijk kunt integreren in je dagelijkse routine, waardoor de challenge niet alleen een tijdelijke ervaring wordt, maar een levensveranderende gewoonte die stress en pijn beheersbaar maakt.

✅ Direct toepasbare inzichten: Krijg praktische kennis en tips die je meteen kunt gebruiken, voor snelle verbeteringen in hoe je je voelt, zowel fysiek als mentaal.

Doe mee met de 10 daagse challenge als kickstart naar een

stress en pijnvrij lichaam

Ontgrendel jouw herstel naar een stress en pijnvrij leven.

Deze 10 daagse challenge is de kickstart naar volledig en blijvend herstel.

Voor wie is deze 10 daagse challenge?

  • Voor wie moe is, leeg en uitgeput
  • Voor wie veel last heeft van lichamelijke pijnklachten, en/of stressklachten
  • Voor wie onrust, burn-outklachten en/of depressieve gevoelens ervaart
  • Voor wie verlangt naar rust

Ik ben super enthousiast om ook jou mee te nemen in de wereld van oneindige mogelijkheden.

1. De mogelijkheid om blijvend te genezen terwijl je die droom al lang hebt opgegeven

2. De mogelijkheid om je dagelijkse energieniveau en levensvreugde enorm te verhogen, waardoor elke dag voelt als een nieuw avontuur.

3. De mogelijkheid om diepe, rustgevende slaap te ervaren, waardoor je elke ochtend verfrist en klaar voor de dag ontwaakt.

 

10 daagse challenge als kickstart naar een stress en pijnvrij leven.

De inhoud van deze challenge is de KICKSTART naar een stress en pijnvrij leven.

Het is de basis waarbij je je eerste stappen zet vanuit een toestand van OVERleven naar BEleven.

Wat krijg je?

✔️Kennis en bewustwording rond jouw klachten

✔️Leidraad hoe je je klachten oplost

✔️Meditaties

✔️Quantum healing Hypnose sessie

✔️Recepten

✔️Oefeningen 

✔️Innerlijke werk

✔️Tips rond darmgezondheid 

✔️Bewustwording rond geldblokkades 

✔️Manifesteren

✔️Yoga met Geert Francois van Ginger Yoga 🧘 

 

HEB JE

VRAGEN?

Wat is de investering?

De investering is 111 euro (de prijs van een 90u durende behandeling die na een paar dagen uitgewerkt is) maar omdat je hier via deze pagina bestelt, krijg je een fikse korting. Voor 47 euro kan jij meedoen aan deze super doeltreffende challenge. Jouw kickstart naar een stress en pijnvrij leven!!

Wat zit er allemaal in deze Challenge?

 

✔️Kennis en bewustwording rond jouw klachten

✔️Leidraad hoe je je klachten oplost

✔️Meditaties

✔️Quantum healing Hypnose sessie

✔️Recepten

✔️Oefeningen 

✔️Innerlijke werk

✔️Tips rond darmgezondheid 

✔️Bewustwording rond geldblokkades 

✔️Manifesteren

✔️Yoga met Geert Francois van Ginger Yoga @chokka_juwelen 🧘 

1000 euro’s aan waardevolle informatie, opdrachten en sessies krijgt waar je jouw herstel mee kan ontgrendelen. Het is een combinatie van wetenschappelijk bewezen technieken, ervaring en kennis. Elke dag word je uitgenodigd om een les te volgen waardoor het allemaal geleidelijk aan in jouw systeem kan insijpelen en verwerkt kan worden.

Ik neem medicatie. Is deze challenge wel geschikt voor mij?

Alle technieken die aangereikt worden zijn combineerbaar met medicatie. Geen probleem

Kan ik zomaar aan de challenge beginnen?

Zeker weten. Alles begint bij het maken van die ene keuze. De investering maken in jezelf en je van daaruit laten verwonderen van wat ik jou te bieden heb. 

Karen Foré