fbpx

Happy Juice

Cortisol verlagende Mocktail

Gezonde darmen – Meer energie – Meer focus – Minder stress en pijn

Ongezonde darmen hebbben een enorme impact op je algehele welzijn, inclusief je mentale gezondheid.

Wanneer je darmflora – de miljarden nuttige bacteriën die in je spijsverteringskanaal leven – uit balans is, kan dit leiden tot een reeks ongewenste symptomen, waaronder vermoeidheid, pijnklachten, hormonale klachten en verhoogde stressklachten.

Dit komt omdat je darmen en je brein direct met elkaar communiceren via de zogenaamde darm-brein as; een complex netwerk dat fysieke en chemische signalen heen en weer stuurt.

Wanneer je darmen niet optimaal functioneren, kan deze communicatie verstoord raken, wat invloed heeft op je gemoedstoestand en stressniveaus.

Een gevolg hiervan kan zijn dat je lichaam meer cortisol gaat aanmaken, het primaire stresshormoon. Een te hoge cortisolspiegel kan leiden tot een scala aan problemen, zoals slaapproblemen, gewichtstoename, verhoogde bloeddruk, en een verminderd immuunsysteem.

Deze situatie kan snel veranderen in een vicieuze cirkel: stress kan de darmgezondheid verder negatief beïnvloeden, wat weer leidt tot meer stress en ongemak.

Het doorbreken van deze cyclus begint met het herstellen van de gezondheid van de darmen en dat kan je met Happy Juice!

Happy Juice voor minder stress en gezonde darmen

Je goed voelen begint in je darmen en laat Happy Juice dit nu net genezen!!

Zijn dit jouw klachten? 

 

Z

Weinig energie

Z

PMS klachten

Z

Hoofdpijn/migraine

Z

Fibromyalgie, stijfheid en pijn in de spieren

Z

Moe, leeg, uitgeblust

Z

Snel overprikkeld, gespannen

Z

Slecht slapen

Nek en rugpijn
Rugpijn
Z

Voedselintolleranties, lekkende darm, spijsverteringsproblemen

Z

Diarree, constipatie, darmkrampen, spasmen

Z

Angsten, depressie, burn-out

Z

Slecht kunnen concentreren, brainfog

Z

Buikvet, slecht kunnen afvallen ongeacht je inspanningen

Z

Hormonale schommelingen

Z

Vaak ziek of verkouden

Wat is
Happy Juice?
Het supplement die je moet hebben om je cortisol te verlagen en je darmgezondheid te boosten!
Happy Juice van Amare is een uniek supplement dat zich concentreert op het optimaliseren van de niveaus van serotonine en dopamine binnen het spijsverteringssysteem, terwijl het ook de cruciale communicatie ondersteunt tussen de darmen en de hersenen.

Dit product bevordert de groei en het welzijn van bepaalde gunstige darmmicroben, wat bijdraagt aan de verhoging van diverse positief beïnvloedende neurotransmitters.

Verre van een standaard supplement, is Happy Juice een zorgvuldig samengestelde combinatie van drie specifieke Amare-producten: MentaBiotics, Energy+ en EDGE.

Deze synergetische mix biedt een veelzijdige benadering voor het bevorderen van mentale gezondheid.

 

Karen Foré
Wat doet
Happy Juice?
Het zorgt voor gezonde darmen, waardoor je je beter in je vel en gelukkig gaat voelen.
Happy Juice

 • Geeft je een beter humeur
 • Geneest je darmen
 • Zorgt ervoor dat je je beter kan focussen en concentreren
 • Geeft je meer energie
 • Zorgt ervoor dat je beter en dieper slaapt
 • Zorgt ervoor dat je je rustiger voelt
 • Zorgt voor een gelukkig gevoel

Amare Happy Juice is een product uit de Verenigde Staten die in Europa is gekomen in de zomer van 2023. Al heel wat mensen drinken dagelijks hun Happy juice en de reviews liegen er niet om. Ik ben bezig aan een dagboek die ik hier later ga delen over mijn ervaring met het Happy Juice Supplement.

Wat zit er in Happy Juice?

Deze 3 supplementen

 

Menta Biotics
Amare MentaBiotics is een innovatief supplement dat een mix van probiotica, prebiotica, en fytobiotica inzet om je geestelijke gezondheid te versterken. Dit product omvat uitgekozen probiotische culturen, waaronder Lactobacillus helveticus en Bifidobacterium longum, welke essentieel zijn voor een evenwichtig darmflora.

MentaBiotics speelt een sleutelrol in het stimuleren van de ontwikkeling van heilzame darmmicroben, wat resulteert in een daling van stressgerelateerde cortisolspiegels, een toename van innerlijke rust, en een afname van gevoelens van angst.

Bovendien ondersteunt het de aanmaak van belangrijke neurotransmitters zoals serotonine, GABA, en dopamine, die fundamenteel zijn voor het handhaven van een goed humeur en een gezonde mentale staat.

Edge
Amare EDGE is een doeltreffend noötropisch supplement dat je drive verhoogt en je cognitieve capaciteiten versterkt.

Het is samengesteld uit een exclusieve combinatie van natuurlijke bestanddelen, met extracten van Mangoblad, Lycheevrucht en Palmvrucht. Deze componenten werken synergetisch om je concentratie te verscherpen, je mentale uithoudingsvermogen te verbeteren en neuronale groei te stimuleren.

Door het gebruik van Amare EDGE kun je genieten van verhoogde aandacht, verbeterde cognitieve prestaties en een heldere geest, wat je in staat stelt om uitdagingen moeiteloos het hoofd te bieden en gedurende de dag effectief te functioneren.

Energy+
Energy+ levert een vloeiende, natuurlijke boost van energie, een gezond alternatief voor de veelal ongezonde energiedranken die beschikbaar zijn. Dit supplement bevat een speciale Gut-Brain Axis (GBX) formule, inclusief componenten zoals Applephenon® Aziatische appel, Enovita® Franse druif, en Enzogenol® Nieuw-Zeelandse denneschors.

Deze elementen bundelen hun krachten om je te voorzien van stabiele energieniveaus, zonder de ongewenste bijwerkingen zoals zenuwachtigheid of energiedips die veel voorkomen bij traditionele energieverhogende producten.

Door gebruik te maken van Energy+ verzeker je jezelf van een constante energietoevoer gedurende de hele dag, wat je helpt om waakzaam, efficiënt, en gedreven te blijven.

Hoe gebruik je het?

Wanneer je het Happy juice pakket bestelt, ontvang je de 3 supplementen. De Menta biotics, de Edge en de Energy+.

Wanneer je net start met Happy juice moet je langzaam opstarten omdat je darmen moeten wennen.

Met jouw eerste bestelling doe je 10 weken want je gebruikt slechts 1/4 scoop van elk product op 500 ml water.

Na 10 weken kan je dan 1/2 of 1 volledige scoop op 500 ml water doen.

Hoe langer je het neemt, hoe beter je je zal voelen.

 

Wat gaat het doen in jouw
LICHAAM?
De unieke combinatie van MentaBiotics, een combinatie van probiotica, prebiotica en fytobiotica, stimuleert de aanmaak van neurotransmitters die bijdragen aan een positief gevoel in de darmen. Interessant feit: wist je dat maar liefst 90% van serotonine, onze geluksneurotransmitter, in de darmen wordt aangemaakt?

Maar Happy Juice beperkt zich niet tot het verbeteren van de stemming. Het speelt ook een essentiële rol in het bevorderen van de gezondheid van je darmen en het evenwicht van je darmflora. Door het ondersteunen van de proliferatie van heilzame darmmicroben, versterkt het niet alleen je spijsvertering en immuunrespons, maar optimaliseert het ook de opname van voedingsstoffen en de algehele conditie van je darmstelsel.

Edge verhoogt je mentale prestaties en cognitieve vermogens, met natuurlijke noötropica als sleutelingrediënt. Dit bevordert je motivatie, concentratie, mentale helderheid en geheugen, waardoor je de hele dag door alert en gefocust blijft.

Op zoek naar stabiele energie zonder de typische bijwerkingen zoals zenuwachtigheid of energiedips?

Energy+, een cruciaal bestanddeel van Happy Juice, levert constante en zuivere energie. Natuurlijke bestanddelen zoals Applephenon® Aziatische appel en Enzogenol® Nieuw-Zeelandse denneschors bieden aanhoudende energie, die je productief en gemotiveerd houdt.

Happy Juice omvat probiotica zoals Lactobacillus helveticus en Bifidobacterium longum, gericht op psychologisch welzijn en geassocieerd met verminderde cortisolspiegels, een toename van rust en een vermindering van angstgevoelens. Het zorgt voor ontspanning en een verhoogd gevoel van welbevinden.

Waarom Happy Juice?

Je darmgezondheid hangt sterk af van je levensstijl. Eet je veel junkfood en weinig vezels, veel verwerkt voedsel en suikers, dan help je de slechte bacteriën in je buik een handje waardoor jouw darmflora uit balans geraakt.

Ook antibiotica en sommige medicijnen kunnen de goede bacteriën doden.

Stress is een andere boosdoener die je darmen in de war kan sturen, net als te veel alcohol of drugs.

Als Life coach help ik jou in 20 weken aan een stress en pijnvrij lichaam door me in mijn transformatietraject te richten op de 6 belangrijke pijlers: gezonde voeding, voldoende bewegen, kwalitatieve en voldoende slaap, een krachtige immuniteit, een goede ademhaling en emotieregulatie.

Echter is het daarnaast van groot belang dat je jouw darmflora en spijsvertering geneest van de schade die is opgelopen doorheen de stressvolle jaren.

De geleden schade die door de jaren is opgelopen dient echter nog extra worden aangepakt omdat jouw darmflora uit balans is en je lichaam er niet in slaagt om dit vanzelf op te lossen ongeacht hoeveel eliminatiediëten je toepast.

Als Life Coach werk ik met de Mind-body visie, waarbij de harmonie tussen mentale, emotionele en fysieke gezondheid centraal staat. Het is vanuit deze visie dat ik de Happy Juice introduceer.

Happy Juice is meer dan zomaar een drankje; het is een sleutelcomponent in het herstel en onderhoud van die cruciale balans. Met een zorgvuldig samengestelde mix van natuurlijke ingrediënten ondersteunt Happy Juice de gezondheid van je darmflora, een essentiële stap naar een betere gezondheid en feel-good.

Door dagelijks ‘s morgens jouw Happy Juice te drinken, voed je niet alleen je lichaam met wat het nodig heeft om de interne balans te herstellen, maar je ondersteunt ook je geestelijke gezondheid door te zorgen voor een gezonder fysiek fundament.

 

Investeer vandaag nog in jezelf met Happy Juice. Ondersteun je lichaam en geest, en zet de stap naar een gezonder, gelukkiger leven!

Er zijn twee opties beschikbaar voor je bestelling:

 • Eenmalige aankoop: Bestel het Happy Juice pakket met 3 supplementen voor een totaalprijs van €181,96, verzending inbegrepen.
 • Autoship: Kies voor gemak met een abonnement op Happy Juice. Selecteer de autoship-optie en beslis hoe vaak je jouw pakket wilt ontvangen – maandelijks, elke twee maanden, elk kwartaal of jaarlijks. Autoship is niet alleen handig, maar ook voordeliger met een prijs van €167,42 per pakket. Je kunt het abonnement altijd wijzigen of opzeggen zonder koopverplichting, en de leverdatum aanpassen naar wens.

Als klant krijg je toegang tot een gezellige community op Facebook en een WhatsApp-groep vol met handige tips, workshops en informatie over Happy Juice en darmgezondheid.

 

Download het Gratis Happy Juice E-book

Ontdek de transformatieve kracht van Happy Juice!

Wil je een manier ontdekken om je energie te verhogen, je humeur te verbeteren en je algehele gezondheid te ondersteunen? Zoek niet verder! Ons gratis e-book “De Kracht van Happy Juice” onthult de geheimen achter een baanbrekende benadering van natuurlijke gezondheid.

In dit E-book, kom je te weten:

 • De wetenschap achter Happy Juice: Een diepgaande blik op hoe een unieke mix van probiotica, prebiotica, en fytobiotica samenwerken om je mentale en darmgezondheid te revitaliseren.
 • Persoonlijke successen: Lees inspirerende verhalen van mensen zoals jij die hun leven hebben getransformeerd dankzij de krachtige werking van Happy Juice.
 • Eenvoudige stappen om te Starten: Ontvang praktische tips en adviezen over hoe je Happy Juice kunt integreren in je dagelijkse routine voor maximale voordelen.

Dit e-book is meer dan alleen een gids; het is een toegangspoort tot een gezonder, gelukkiger en energieker leven. 

Vraag nu je GRATIS e-book aan en begin het pad naar een betere gezondheid vandaag!

 

Quantum Leap
Please wait...

Bedankt voor je aanvraag.

Binnen de eerste twee weken merkte ik al dat er iets veranderde, en wel ten goede. Maar nu ik in maand 5 zit, ben ik een volledig andere vrouw. Dit heeft mij mijn leven teruggegeven, mijn energie en algehele geluk! Ik ben rustiger, geduldiger, mijn stemming is vrijwel altijd op een “hoog” punt, en mijn motivatie is ongekend. Ik waardeer het leven letterlijk meer. Ik ben zo dankbaar voor dit bedrijf en product.
Eliza

Ik gebruik nu bijna een maand Happy Juice en ik moet zeggen dat het zijn naam echt waarmaakt. Ik was sceptisch over een drankje dat mijn humeur kon verbeteren en ook nog eens goed kon zijn voor mijn darmen. Allereerst is de smaak absoluut heerlijk. Maar wat Happy Juice echt onderscheidt, is het effect op het humeur. Binnen enkele minuten na het drinken ervan voelde ik een merkbare oppepper in mijn geest. Het is geen plotselinge opwelling of overweldigend gevoel, maar eerder een zachte, aanhoudende staat van positiviteit en welzijn.
Jennifer

Negen hele jaren lang heb ik periodes gehad waarin ik mijn man (LOL) zijn vitamines letterlijk moest voeren omdat hij het nooit een prioriteit maakte. Dit is iets wat hij nu zelf doet en eerlijk gezegd ben ik stomverbaasd 😅😂! Zoals hij ALLES doet voor iedereen en NIETS voor zichzelf op vrijwel elk gebied, maar dit — dit doet hij voor zichzelf en dat zegt veel. Hij drinkt ook vrijwel nooit meer energiedrankjes, wat meer dan eens per dag was! We zijn begonnen op 14 februari. Hij zegt dat hij binnen de eerste week al een verschil merkte in hoeveel beter hij zich voelde!
Danielle

We zijn 18 maanden geleden begonnen met het nemen van Happy Juice omdat het werd aanbevolen door een vriend. We waren gestrest door het omgaan met de pandemie en werden fulltime verzorgers voor een ouder met Alzheimer. We wisten echt niet wat we moesten verwachten, maar waren bereid om alles te proberen. De resultaten waren binnen een paar dagen duidelijk en we merkten dat we beter in staat waren om met stressvolle situaties om te gaan en meer energie en motivatie hadden om elke dag aan te pakken. Eerlijk gezegd waren we sceptisch, maar we kunnen zeggen dat we vandaag de dag niet meer zonder zouden willen. Probeer het zelf en zie het verschil.
Chris

Ik gebruik deze producten nu twee maanden! Mijn humeur is zoveel beter, mijn hormonale buikopgeblazenheid is weg, mijn stoelgang is beter, mijn menstruaties zijn ZO licht en beheersbaar! Ik kan deze niet genoeg aanbevelen!!
Ashley

Dit is het beste wat ik ooit heb meegemaakt voor mijn decennia van zelfhaat en piekeren over negatieve gedachten. Ik heb me nog nooit zo kalm of mentaal veerkrachtig gevoeld. Dit heeft mij mijn leven teruggegeven.
Tracey

Happy Juice tijdens de postpartumperiode is voor mij levensveranderend geweest! Ik had last van de babyblues bij mijn eerste twee kinderen, maar deze keer gebruikte ik deze supplementen en had ik GEEN last van babyblues en zoveel energie. Ik vind het ook makkelijk om weer in slaap te vallen na nachtvoedingen en slaap dan vredig door!

Elke moeder heeft dit nodig!!

Kearsten

Happy Juice heeft enorm geholpen om de hoeveelheid angstgevoelens die ik ervoer te verminderen. Daarnaast heb ik meer, duurzamere energie en kan ik me beter concentreren op mijn dagelijkse bezigheden. Ik kan dit product niet genoeg aanbevelen!
Casey

Brandpartner worden en je eigen business uitbouwen met Happy Juice?

Heb je interesse om anderen te ondersteunen op hun pad naar verbeterde mentale en fysieke gezondheid met dit supplement? Overweeg dan om je aan te sluiten als brandpartner.

Met een eenmalige investering van slechts €35,09 kun je jezelf inschrijven als brandpartner. Deze stap verplicht je niet tot verdere aankopen, maar opent wel de deur naar jouw persoonlijke deelbare link.

Als je besluit om via mijn link deel te nemen, neem ik de rol van jouw mentor op me. Ben je benieuwd naar meer informatie of heb je vragen? Aarzel niet om me te contacteren. Een mailtje of een whatsappje! Mijn nummer is +32 474 56 35 67.

HEB JE
VRAGEN?
Hoe lang doe je met een bestelling Happy Juice?
Met jouw eerste bestelling doe je 10 weken omdat je opstart met 1/4 maatschepje per supplement. Vanaf dan mag je 1/2 of 1 volledig schepje gebruiken en doe je dus 1 of 2 maanden met jouw bestelling Happy Juice!
Vanaf wanneer kan ik verlichting ervaren?
Dat is natuurlijk voor elk persoon anders en het is te zien hoeveel je ook doet op de andere 6 belangrijke pijlers waar we in het transformatietraject aan werken. De combinatie van dit alles zal ervoor zorgen dat je stap voor stap blijvend van jouw klachten afkomt. Je kan al snel veranderingen bemerken in je energieniveau, die je dan ook goed van pas komt om aan de 6 andere pijlers te werken.
Ik neem medicatie. Is Happy Juice wel voor mij?
Happy juice is perfect combineerbaar met medicatie omdat het volledig bestaat uit 100% natuurlijke middelen.
Kan ik me in het begin slechter voelen?
Heb je regelmatig medicijnen of antibiotica gebruikt, een ongezonde levensstijl gehad, of veel stress ervaren? Werd je vaginaal geboren bij een moeder met ongezonde darmen of postnatale depressie, wat duidt op darmflora onbalans? Deze vroege blootstelling vanaf de geboorte kan bepalend zijn geweest voor de start van jouw darmflora. Je draagt al jarenlang opgebouwde schade mee en je darmen hebben tijd nodig om te herstellen. Daardoor kun je je aanvankelijk wat slechter voelen tijdens het aanpassingsproces.

 

Moet ik maandelijks bestellen?
Natuurlijk, er zijn geen verplichtingen. Maar, het gebruik van autoship wordt wel aangeraden omdat dit voordeliger is. De frequentie en leverdatum van autoship zijn makkelijk aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld in het begin kiezen voor een levering elke twee maanden en later overstappen naar een maandelijkse levering om ervoor te zorgen dat je altijd voorraad hebt.
Kan ik klachten ervaren in het begin?
Door Happy Juice te gebruiken, voeg je prebiotica, probiotica en fytonutriënten toe aan je dieet, wat een flinke verandering voor je lichaam kan zijn. Het is mogelijk dat je lichaam hier in eerste instantie van opschrikt, wat kan leiden tot symptomen zoals buikpijn, gasvorming en diarree. Dit is een normale reactie, zolang het maar binnen de perken blijft. Sommige mensen kunnen ook hoofdpijn krijgen of een tijdelijke toename van de symptomen waarmee ze begonnen Happy Juice te gebruiken, zoals vermoeidheid. Dit is allemaal te normaal en niets om je zorgen over te maken.
Hoe word ik Brandpartner?

Fantastisch, we zien je graag in ons team! Je kunt je zakelijke licentie (voor €35) hier gemakkelijk verkrijgen. Na je aanmelding krijg je ook toegang tot onze zakelijke WhatsApp-groep en de Amare Facebook-groep. Je hebt de vrijheid om alle beschikbare tools, informatie en content te gebruiken, zodat je meteen aan de slag kunt gaan! Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust via het contactformulier of stuur me een whatsapp-berichtje 0474/563567

Karen Foré