fbpx

Voor wie is dit hersteltraject Stressklachten?

Je herkent jezelf hier in:

Je hebt al jarenlang lichamelijke klachten en ze zijn misschien zelfs chronisch geworden?

Of je bent in een burn-out of depressie belandt of staat op het randje daarvan en ervaart hyperventilatie, paniekaanvallen, angstaanvallen,…

Je hebt relatieproblemen of problemen met je gewicht, bent slachtoffer van narcisme, of problemen op je werk en met je collega’s

Je leeft in overlevingsmodus, kan amper tot ontspanning komen en vind de rust in jezelf niet meer

Je verdooft je met medicatie, alcohol, drugs of met werken. Je wil de pijn niet voelen en zoekt naar afleiding. 

Ergens diep vanbinnen weet je dat die pijnlijke situatie je ook iets komt brengen, maar je weet niet hoe je er alleen uit komt. 

Karen Foré

Ik help je graag bij jouw herstel en jouw transformatie! Om van jouw shit jouw mest te maken 😉

De reden waarom je lichaam het op bepaalde fronten laat afweten of je leven niet stroomt, is omdat je stress hebt en nog met bepaalde onverwerkte emoties en trauma’s rond loopt.

Het leven toont ons constant wat nog geheeld mag worden. En meestal komt dat vanuit de kindertijd.

Laat ons zeggen dat 95% van wat nu nog steeds niet stroomt in je leven komt vanuit negatieve situaties uit je kindertijd die je tot op heden nog niet hebt kunnen verwerken.

 

 

Omdat het zonde is om deze uitnodigingen te laten laten passeren zonder daar iets mee te doen, help ik jou om het beste uit deze shitsituaties te halen en om een betere versie van jezelf te worden.

Voor jou is het belangrijk dat je duurzaam herstelt, je hulp krijgt bij het legen van jouw emotionele rugzak en je leert hoe je in de toekomst met stress moet omgaan.

Op die manier creëer je voor jezelf een toekomst die voor jou altijd al weggelegd was. Je claimt als het ware jouw geboorterecht.

Het gevolg is dat je vanuit een dosis zelfvertrouwen je leven terug kan oppaken en je veel krachtiger bent dan je je ooit gevoeld hebt.

Als kind had je de mogelijkheid nog niet om gepast met je emoties om te gaan en was je je er niet van bewust dat je bepaalde emoties ook kon uitspreken.

Op die manier drukte je het ergens diep weg en belande het in je onderbewustzijn.

Die onverwerkte emoties gaan niet vanzelf weg maar blijven sluimeren en wachten tot je ze erkend, verwerkt en loslaat.

Vervelende situaties in je leven zoals ziekte,  pijn, relatieproblemen,… nodigen je uit om aan de slag te gaan met deze onverwerkte emoties en tonen jou de weg naar wie je ECHT bent

Ik help je in de meest lastige periode van je leven

In deze video neem ik je graag mee in mijn persoonlijke verhaal, vooral dan rond mijn burn-out/depressie,  omgaan met narcisme en pijnklachten en onthul ik waarom ik zo’n diepe passie voel om vrouwen te helpen bij het helen van hun stressklachten. 

Ik weet wat het is als je lichaam niet mee wil en de man met de hamer passeert. Ik weet dat quickfix niet bestaat, maar weet wel hoe je duurzaam kan herstellen zodat je in een latere fase je leven weer kan oppikken zoals het altijd voor je bedoeld was. 

Ik begrijp de mind-body connectie en mijn passie is dan ook om andere mensen mee te nemen in deze kennis zodat ze weten waarom ze ziek zijn of waarom er zich steeds bepaalde uitdagingen voordoen in het leven waar ze geen grip op lijken te hebben. 

 

Het hersteltraject werkt bij:

N

Burn-out, depressie

N

Lichamelijke klachten

N

Relatieproblemen

N

Slachtoffer van narcisme

N

Angstaanvallen, paniekaanvallen, chronisch hyperventileren

N

Problemen rond gewicht

Onderga grootse transformaties en maak betere keuzes voor een gezonder lichaam en een gelukkiger leven.

Karen Fore

Kom meer te weten over innerlijk werk!

Abonneer je op mijn YouTube kanaal voor meer info over nek-en rugpijn

Luister naar mijn podcasts over nek-en rugpijn

Lees mijn blogberichten

Schrijf je in op mijn VIP mailinglijst voor meer info, tips en inzichten

TE ZIEN EN TE HOREN OP
Youtube
GRATIS TIPS & INZICHTEN
Soundcloud
LEES MIJN

BLOG

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af? In de huidige snelle, prestatiegerichte samenleving worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties die niet alleen...

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

Vrije wil. Naar verluid zou Aarde één van de enige planeten zijn waar de bewoners de vrije wil hebben en dat zou willen zeggen dat we alles kunnen hebben en zijn wat we...