fbpx

Yes, proficiat met de aankoop van de Insta(p)cursus

Jij hebt voor jezelf de beslissing gemaakt om jouw herstel te ontgrendelen en daar mag je vet fier op zijn!!

In deze Insta(p)cursus leer je over de 6 belangrijkste pijlers om nek-en rugpijnvrij te worden.

Rugpijn
Z

Pijler 1: Stress en emoties

Z

Pijler 2: Slaap

Z

Pijler 3: Beweging

Z

Pijler 4: Immuniteit

Z

Pijler 5: Ademhaling

Z

Pijler 6: Voeding

Droom je van?

N

In eender welke positie kunnen slapen zonder pijn

N

Kunnen doen wat ik wil zonder gevoel van beperking

N

Een gevoel van comfort en ontspanning in je nek en rug

N

Genieten van de dag zonder de aanwezigheid van pijn

N

Leren hoe je jezelf kunt ondersteunen

Verlang je naar?

N

Een leven zonder chronische nek- en rugpijn

N

Kunnen spelen en ravotten met je (klein)kinderen

N

Fysiek en mentaal op je best zijn

N

Productief zijn op je werk of in je bedrijf

N

Weer je hobby's en sport kunnen doen zoals vroeger

DAN IS HET TIJD

OM

vandaag nog jouw herstel te ontgrendelen

Ontdek de enige manier om echt pijnvrij te worden!

Met trots en enthousiasme deel ik mijn kennis en ervaring van 22 jaar met pijnklachten, waarbij ik me volledig heb verdiept in dit onderwerp.

Ik heb intensief bestudeerd wat pijn precies inhoudt en hoe het ons leven beïnvloedt. Deze diepgaande kennis heeft mij geïnspireerd om mijn eigen unieke traject te ontwikkelen, dat ik persoonlijk heb doorlopen en waardoor ik na slechts 4 maanden pijnvrij verklaard werd.

Nu is het mijn passie en missie om jou te helpen dezelfde bevrijding van pijn te ervaren. Als ik na 22 jaar chronische pijn in slechts 4 maanden pijnvrij kon worden, kan jij dat ook.

Mijn methode is gebaseerd op bewezen technieken en inzichten die ik gedurende mijn eigen reis naar pijnvrijheid heb ontdekt. Ik ben ervan overtuigd dat ook jij de kracht hebt om jezelf te bevrijden van pijn om weer voluit te kunnen genieten van het leven.

Karen Foré

DOE MEE MET DE 7 DAAGSE INSTA(P)CURSUS

Ontgrendel vandaag nog jouw herstel richting een nek-en rugpijnvrij leven.

Ontdek hoe je stap voor stap jouw pijn kan verlichten.

Ik kan jou helpen om jouw herstel te ontgrendelen en stap voor stap verlichting van klachten te ervaren.

Insta(p)cursus Nek-en rugpijnvrij

Wat bied het jou?

KENNIS EN BEWUSTWORDING ROND PIJN

Je leert waarom je pijn hebt en hoe je vanaf dag 1 jouw herstel al kan ontgrendelen.

w

HET GEHEIM OM ECHT PIJNVRIJ TE WORDEN

Ik onthul meteen het geheim waarom je pijn hebt zodat je je brein meteen kan herprogrammeren richting herstel.

DE 6 BELANGRIJKE PIJLERS

Ik leer je over de 6 belangrijke pijlers om te herstellen van pijn: Stress/emoties, slaap, immuniteit, ademhaling, voeding en beweging.

TIPS VOOR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Je leert hoe je met een minimum aan inzet en met kleine stapjes via mijn tips een steeds gezondere levensstijl ontwikkelt. Geen dieet!

INNERLIJKE WERK

Omdat stress/emoties een grote pijler is, dienen we het innerlijke werk te doen die ons bevrijdt van belemmerende overtuigingen en blokkades opheft. Hoe meer je oplost, hoe meer het brein resulteert dat het niet meer nodig is om pijn te sturen naar het lichaam.

COACHING

Je kan ervoor kiezen om het traject op je eentje te doen wat perfect mogelijk is. Wil je echter extra ondersteuning en coaching van mij erbij? Die mogelijkheid is er ook. Via 3 coachingsessies die doorgaan via Zoom spreken we elkaar doorheen het traject. Dit telkens ongeveer 60 minuten.

SUCCES

VERHALEN

Mijn hersteltraject heeft een slaagkans van 95%!!

Testimonials

Na de insta(p)cursus voelde ik de eerste verlichting van mijn chronische klachten. Tijdens het 4 maanden hersteltraject werd ik geleidelijk aan beter. Nu ben ik pijnvrij en weet wat ik moet doen als er zich ooit nog iets zou voordoen in mijn leven. Ik begrijp nu hoe het komt dat ik pijn ervaar en heb geleerd dat herstellen altijd mogelijk is.

Lizette

Ik kan vol trots zeggen dat ik pijnvrij ben na het 4 maanden traject bij karen. Dit betekent veel voor mijn ondernemersleven, maar ook privé pluk ik hier dagelijks de vruchten van. Ik heb eindelijk mijn volle rugzak kunnen loslaten, en verwerken. Dit resulteert in een gevoel van vrijheid. Mijn lichaam en geest voelen zoveel lichter. Dankbaar.

Julia

Ik deed het 4 maanden hersteltraject en merkte dat de pijn zich verplaatste, of soms erger werd als ik rond bepaalde emoties had gewerkt. De dagen daarna verlichte de pijn telkens. Ik werd sneller dan voorzien pijnvrij maar vervolmaakte het volledige traject omdat het zo bevrijdend was te voelen dat de balast die ik al jaren droeg, verviel in het niets.

Denise

LEES MIJN

BLOG

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af? In de huidige snelle, prestatiegerichte samenleving worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties die niet alleen...

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

Vrije wil. Naar verluid zou Aarde één van de enige planeten zijn waar de bewoners de vrije wil hebben en dat zou willen zeggen dat we alles kunnen hebben en zijn wat we...

WAT IS DE INVESTERING?

Wat is een pijnvrij leven jou waard?

Wat kost het jou als je nu niet instapt en jouw herstel ontgrendeld?

INSTA(P)CURSUS ONTGRENDEL JOUW HERSTEL (VIA INSTAGRAM)

Insta(p)cursus

111;-

In deze Insta(p)cursus leer je hoe je je herstel kan ontgrendelen via de 6 belangrijke pijlers om pijnvrij te worden.

Zet alvast de eerste stappen richting een nek- en rugpijnvrij leven.

   • 7 modules/dagen
   • Elke dag 1 belangrijke pijlers
   • Tips en trics voor een flexibeler, stress- en pijnvrij lichaam
   • Deze cursus gaat door op Instagram
   • Verlichting van de eerste pijnklachten

 

4 MAANDEN HERSTELTRAJECT OM VOLLEDIG NEK-EN RUGPIJNVRIJ TE WORDEN

4 maanden traject

999;-

In dit bijzondere hersteltraject ontdek je de oorzaken van jouw pijn, en hoe je dit zelf op een duurzame manier kunt oplossen.

Na deze inzichten ga je 90 dagen zelf aan de slag om jouw pijn op te lossen.

 • Insta(p)cursus
 • Toegang tot het online platform 
 • Waardevolle video’s, meditaties en hypnosesessies 
 • Werkboeken 90 dagen
 • Bpost pakket met werkboeken + jouw eigen Bachbloesems op maat

4 MAANDEN HERSTELTRAJECT INCL COACHING GESPREKKEN ALS EXTRA BEGELEIDING

coaching

1599;-

In dit bijzondere hersteltraject ontdek je de oorzaken van jouw pijn, en hoe je dit zelf op een duurzame manier kunt oplossen.

Na deze inzichten ga je 90 dagen zelf aan de slag om jouw pijn op te lossen.

 • Insta(p)cursus
 • Toegang tot het online platform  
 • Waardevolle video’s, meditaties en hypnosesessies 
 • Werkboeken 90 dagen
 • Bpost pakket met werkboeken + jouw eigen Bachbloesems op maat
 • 3 coachgesprekken  via Zoom van 60 minuten 

HEB JE

VRAGEN?

Moet/mag ik lichamelijke behandelingen ondergaan gedurende het traject?

In mijn hersteltraject is het niet nodig om fysieke behandelingen te ondergaan, omdat dit zelfs het herstel kan belemmeren. Het veranderen van de manier waarop jouw brein pijn interpreteert is de sleutel tot herstel.

Het risico van een lichamelijke behandeling is dat het jouw focus weer kan leggen op veronderstelde problemen in jouw nek en/of rug. Dit zou jouw herstelproces dus alleen maar belemmeren. In plaats daarvan wil ik jou leren om op een andere manier over pijn te denken, zodat je een positieve invloed kunt uitoefenen op jouw herstel.

Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken die jou helpen jouw brein op een nieuwe manier te laten werken.

Werkt dit hersteltraject enkel voor nek-en rugpijn of ook voor andere pijn?

Ik heb mijn focus gelegd op mensen met nek-en rugpijn en daarop mijn traject samengesteld maar uiteindelijk werkt het voor alle soorten pijn. Uiteraard raad ik aan om je eerst grondig te laten onderzoeken en ernstige aandoeningen uit te sluiten.

De insta(p)cursus word ook in de hersteltrajecten gegeven?

Als je ervoor kiest om direct in te stappen in het 4 maanden hersteltraject, zonder eerst de insta(p)cursus te volgen, bied ik je de insta(p)cursus gratis aan als onderdeel van het traject.

Dit omdat de insta(p)cursus waardevolle informatie bevat die niet langer wordt behandeld in het 4 maanden traject. Ik geloof dat het essentieel is om deze basis te leggen en de fundamenten te begrijpen voordat je je volledig kunt onderdompelen in het traject.

Door de insta(p)cursus gratis aan te bieden als onderdeel van het traject, geef ik je de kans om alle noodzakelijke kennis en inzichten op te doen voordat je aan de volgende fase begint. Dit stelt je in staat om optimaal te profiteren van het traject en de meest transformatieve resultaten te behalen.

 

Vanaf wanneer kan ik verlichting ervaren?

Zodra je begint met het toepassen van de kleine veranderingen die je leert tijdens de Insta(p)cursus, zul je al snel een gevoel van verlichting ervaren. Deze eerste stapjes kunnen al een positieve invloed hebben op je welzijn.

Gedurende het 4-maanden durende hersteltraject zul je merken dat je steeds beter wordt, maar het is belangrijk om te beseffen dat de duur van het herstelproces van persoon tot persoon kan verschillen. Soms kan het voorkomen dat de pijn tijdelijk verplaatst of zelfs intenser wordt tijdens deze herstelperiode.

Het is essentieel om vertrouwen te blijven houden in het vermogen van je lichaam om te herstellen en te weten dat het op zijn eigen unieke manier aan het werk is. Het kan een uitdagende reis zijn, maar wees gerust dat je op weg bent naar genezing en dat jouw lichaam het beste doet wat het kan.

Blijf volhouden en geef niet op, want elke stap die je zet brengt je dichter bij een leven zonder belemmerende pijn. Vertrouw op het proces en wees geduldig met jezelf terwijl je je weg baant naar een betere gezondheid en welzijn.

Hoeveel tijd nemen de trajecten in beslag?

De Insta(p)cursus is een dagelijks programma van ongeveer 15 minuten, verspreid over zeven dagen. Het is een kort en krachtig programma dat gemakkelijk in je dagelijkse routine past.

Het 4 maanden traject vergt dagelijks ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de individuele behoeften en vooruitgang. Het is belangrijk om tijd vrij te maken voor jezelf en je welzijn, en daarom kun je zelf rustdagen inplannen om even op adem te komen.

Door consistentie en toewijding aan het traject kun je de beste resultaten behalen. Dus neem de tijd die je nodig hebt, pas het programma aan jouw persoonlijke schema aan en zorg ervoor dat je voldoende rust en balans behoudt tijdens je reis naar herstel.

Ik neem medicatie. Is dit traject wel geschikt voor mij?

Ja. Als je momenteel pijnstillende medicatie gebruikt, is dit hersteltraject geschikt voor je.

We willen je echter adviseren om, in overleg met jouw behandelend arts, de mogelijkheid te overwegen om de medicatie geleidelijk af te bouwen naarmate jouw pijn vermindert door middel van het traject.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het aanhouden van pijnstillende medicatie kan leiden tot afhankelijkheid en dat de pijn telkens opnieuw getriggerd kan worden.

Op de lange termijn kan de pijn zelfs resistent worden tegen de medicatie, waardoor steeds sterkere medicatie nodig is.

Daarom raad ik aan om jouw pijnstillende medicatie af te bouwen terwijl je het traject volgt. Het is echter van cruciaal belang om dit altijd te doen onder begeleiding en advies van jouw behandelend arts.

Ik ben zelf geen expert op het gebied van medicatie en daarom kan ik niet adviseren op dit vlak.

Waarom zou ik de coaching gesprekken erbij nemen?

Mijn hersteltraject biedt een zelfstandige en complete ervaring, waarbij je alle tools en begeleiding krijgt die je nodig hebt om succesvol deel te nemen. Echter, ik begrijp dat er momenten kunnen zijn waarop je behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning. Of het nu gaat om vragen over het hersteltraject zelf of om emotionele uitdagingen waar je mee worstelt, ik bied de mogelijkheid om gedurende het traject 3 keer met mij in gesprek te gaan.

Deze persoonlijke gesprekken zijn bedoeld om jouw specifieke behoeften en vragen te bespreken. Het is een gelegenheid om dieper in te gaan op onderwerpen die voor jou belangrijk zijn en om extra begeleiding te ontvangen op maat van jouw situatie. Ik sta voor je klaar om naar je te luisteren, advies te geven en je te ondersteunen tijdens jouw reis naar transformatie.

Jouw welzijn en voortgang zijn mijn prioriteit, en ik geloof dat persoonlijke begeleiding een waardevolle aanvulling kan zijn op het traject. Het stelt je in staat om op een dieper niveau te werken en de nodige ondersteuning te ontvangen wanneer je dat nodig hebt. Ik kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan en je verder te begeleiden op jouw pad naar groei en transformatie.

Waarom eerst een vrijblijvend gesprek als ik de coaching sessies erbij neem?

Wanneer je ervoor kiest om de coaching optie toe te voegen aan het traject, hecht ik veel waarde aan het tot stand brengen van een goede klik tussen ons. Het is essentieel dat jij je op je gemak voelt bij mij, zodat je de ruimte hebt om open en eerlijk te zijn over de dingen die je wilt delen. Ik geloof dat een juiste energie-uitwisseling de basis vormt voor een succesvolle samenwerking.

Het is mijn intentie om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin je je vrij voelt om je gedachten, gevoelens en uitdagingen met mij te delen. Ik wil graag naar je luisteren en je ondersteunen op een manier die bij jou past. 

Ik nodig je dus uit om te voelen of er een resonantie is tussen ons. Ik sta open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we kunnen ontdekken of er een klik is en of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden op jouw pad.

Kan ik zomaar aan het hersteltraject beginnen?

Voordat je aan het hersteltraject begint, is het van groot belang voor je eigen gezondheid dat je een bezoek hebt gebracht aan een medisch professional om er zeker van te zijn dat er geen ernstige aandoeningen spelen. We raden je aan om bloedonderzoeken en scans te laten uitvoeren om ernstige ziekten zoals virussen, auto-immuunziekten, bacteriële infecties, kanker, MS, ALS, Hashimoto, osteoporose, HIV, reuma, Lyme of Pfeiffer uit te sluiten. 

Jouw welzijn staat voorop en het is essentieel om een solide basis van medische zorg te hebben voordat je aan het traject begint. Door deze screening uit te voeren, kun je met vertrouwen en gemoedsrust aan de slag met het traject, wetende dat er geen onderliggende ernstige gezondheidsproblemen zijn.

Jouw gezondheid is van het grootste belang, en met een goede basis van medische zorg kun je je volledig richten op het behalen van de gewenste resultaten binnen het traject.

Wat als ik een diagnose heb gekregen waar volgens de dokters niks aan te doen is? Kan dit traject me dan helpen?

Voor mensen die te maken hebben met bepaalde diagnoses waarvan dokters beweren dat er geen oplossing voor is, biedt dit hersteltraject ook hoop op succes. Denk aan aandoeningen zoals fibromyalgie, hernia, ischias, artrose, zenuwpijn, tintelingen, CVS, piriformis, lumbago, triggerpoints en meer.

In mijn trajecten leer je een geheel nieuwe kijk op pijn te ontwikkelen. Je leert dat de oorsprong van alle pijn zich bevindt in het brein. Door jouw brein te herprogrammeren, heb je de mogelijkheid om elke vorm van pijn op te lossen.

Het is mijn overtuiging dat de genezende kracht van het brein enorm is en dat het in staat is om zelfs de meest hardnekkige pijnklachten te overwinnen. Door middel van gerichte technieken en methoden in het traject leer je hoe je jouw brein kunt herprogrammeren en een nieuw perspectief kunt creëren op pijn.

Ik nodig je uit om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en te ontdekken dat er altijd hoop is, zelfs als de medische wereld beweert dat er geen oplossing is. Samen zullen we werken aan het activeren van jouw innerlijke kracht en het vrijmaken van jouw potentieel om pijn te overwinnen.

 

Wat is de duur van het hersteltraject?

De Insta(p)cursus die doorgaat op Instagram, en die verspreid over 7 dagen plaatsvindt, onthult de essentiële 6 pijlers waarop je moet werken om werkelijk blijvend pijnvrij te worden. Dit laagdrempelige programma biedt een geweldige gelegenheid om kennis te maken met mij en mijn aanpak. Zelfs door kleine veranderingen toe te passen in je dagelijks leven, gebaseerd op wat je uit de cursus leert, kun je al direct verlichting ervaren van bepaalde symptomen.

Het 4 maanden durende hersteltraject is opgebouwd uit 1 maand zelfstudie, waarin je diepgaande kennis vergaart en bewustzijn ontwikkelt over pijn. De daaropvolgende 3 maanden ga je intensief aan de slag met de belangrijkste pijler: stress/emoties. Gedurende deze periode blijf je ook de tips en adviezen toepassen die je hebt opgedaan in de Insta(p)cursus, met betrekking tot de andere 5 pijlers.

Door deze gecombineerde aanpak creëer je een solide basis voor langdurige verandering en pijnvrijheid. Je leert niet alleen hoe je de impact van stress en emoties op pijn kunt verminderen, maar ook hoe je alle aspecten van jouw leven kunt optimaliseren om een gezonde balans te creëren.

Door stap voor stap te werken aan de pijlers en de geleerde inzichten toe te passen, zul je ontdekken hoe krachtig en veerkrachtig jouw lichaam en geest werkelijk zijn.

 

Kan ik mijn geld terugkrijgen na aankoop?

Na zorgvuldige overweging heb ik besloten om bij de aankoop van het programma een volledige toewijding van jou te vragen. Ik geloof sterk in de kracht van een allesomvattende aanpak, daarom stuur ik je niet alleen de volledige werkboeken toe, maar geef ik je ook direct toegang tot het uitgebreide online programma. Ik ga meteen all-in en ik verwacht van jou hetzelfde niveau van betrokkenheid en toewijding. Omdat je dus meteen alles ontvangt van mij, kan het geld niet meer geretourneerd worden.

Ik wil dat je de sleutel tot herstel stevig in handen neemt en bereid bent om er volledig voor te gaan. Door je te committeren aan het traject en echt de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen herstel, zul je de beste resultaten behalen. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze reis, maar het is aan jou om de stappen te zetten en de transformatie te omarmen.

Met deze gedeelde toewijding en vastberadenheid ben ik ervan overtuigd dat je grote doorbraken kunt bereiken en een nieuw pad naar herstel kunt inslaan.

Karen Foré

ACHTER

DE SCHERMEN

Ik neem je mee achter de schermen om kennis te maken met het 4 maanden traject.

GA VOOR DE VOLGENDE STAP

INSTA(P)CURSUS ONTGRENDEL JOUW HERSTEL (VIA INSTAGRAM)

Insta(p)cursus

111;-

In deze Insta(p)cursus leer je hoe je je herstel kan ontgrendelen via de 6 belangrijke pijlers om pijnvrij te worden.

Zet alvast de eerste stappen richting een nek- en rugpijnvrij leven.

   • 7 modules/dagen
   • Elke dag 1 belangrijke pijlers
   • Tips en trics voor een flexibeler, stress- en pijnvrij lichaam
   • Deze cursus gaat door op Instagram
   • Verlichting van de eerste pijnklachten

4 MAANDEN HERSTELTRAJECT OM VOLLEDIG NEK-EN RUGPIJNVRIJ TE WORDEN

4 maanden traject

999;-

In dit bijzondere hersteltraject ontdek je de oorzaken van jouw pijn, en hoe je dit zelf op een duurzame manier kunt oplossen.

Na deze inzichten ga je 90 dagen zelf aan de slag om jouw pijn op te lossen.

 • Insta(p)cursus
 • Toegang tot het online platform 
 • Waardevolle video’s, meditaties en hypnosesessies 
 • Werkboeken 90 dagen
 • Bpost pakket met werkboeken + jouw eigen Bachbloesems op maat

 

4 MAANDEN HERSTELTRAJECT INCL COACHING GESPREKKEN ALS EXTRA BEGELEIDING

coaching

1599;-

In dit bijzondere hersteltraject ontdek je de oorzaken van jouw pijn, en hoe je dit zelf op een duurzame manier kunt oplossen.

Na deze inzichten ga je 90 dagen zelf aan de slag om jouw pijn op te lossen.

 • Insta(p)cursus
 • Toegang tot het online platform  
 • Waardevolle video’s, meditaties en hypnosesessies 
 • Werkboeken 90 dagen
 • Bpost pakket met werkboeken + jouw eigen Bachbloesems op maat
 • 3 coachgesprekken  via Zoom van 60 minuten 

Download het GRATIS E-book ‘Ontgrendel vandaag nog jouw herstel richting een pijnvrij leven’

In dit E-book open ik de deur naar een goed bewaard geheim dat de sleutel is tot herstel: waarom je pijn ervaart. Het is een onderwerp waar maar weinig mensen over spreken, zelfs dokters, maar het begrijpen van dit geheim is essentieel voor jouw weg naar verlichting.

Ik deel mijn persoonlijke verhaal en hoe ik na het intensief hersteltraject van 4 maanden uiteindelijk pijnvrij werd verklaard. Ik neem je mee op mijn eigen reis van pijn en ongemak naar het vinden van oplossingen en genezing. Het is een verhaal dat hoop biedt en laat zien dat het mogelijk is om de controle over je pijn terug te krijgen.

Gratis E-book Nek-en rugpijnvrij