fbpx

Ga voor volledig en blijvend herstel van Nek-en rugpijn

Ontgrendel vandaag nog jouw herstel richting een nek-en rugpijnvrij leven
NEK-EN RUGPIJN?

Heb jij nek-en rugpijn en droom je van een pijnVRIJ leven?

Z

Beperkte beweeglijkheid en spanning in nek- en rugspieren

Z

Problemen met slapen door ongemak in nek en rug

Z

Beperkte mobiliteit bij draaien en buigen van hoofd en romp

Z

Gevoel van uitstralingspijn en aangespannen spieren

Z

Vermoeidheid, prikkelbaarheid en onbegrepen gevoel

Nek en rugpijn
Rugpijn
Z

Je blijft het liefst langer in bed of bent niet vooruit te branden

Z

Je kijkt op tegen de werkdag

Z

Je kunt je werk vanwege de pijn niet uitvoeren

Z

Je piekert over de toekomst

Z

De dokters zeggen dat je er maar moet leren mee leven

Droom je van?

N

In eender welke positie kunnen slapen zonder pijn

N

Kunnen doen wat je wil zonder gevoel van beperking

N

Een gevoel van comfort en ontspanning in je nek en rug

N

Genieten van de dag zonder de aanwezigheid van pijn

N

Leren hoe je jezelf kunt ondersteunen

Verlang je naar?

N

Een leven zonder chronische nek- en rugpijn

N

Kunnen spelen en ravotten met je (klein)kinderen

N

Fysiek en mentaal op je best zijn

N

Productief zijn op je werk of in je bedrijf

N

Weer je hobby's en sport kunnen doen zoals vroeger

DAN IS HET TIJD

OM

vandaag nog jouw herstel te ontgrendelen

Pijn zit in het brein!

Pijn is een complex fenomeen dat dieper reikt dan alleen fysieke sensaties. Vaak zit de oorsprong van pijn diep verscholen in het brein, gekoppeld aan onverwerkte emoties en stress die zich in de loop der tijd hebben opgestapeld.

Deze pijn manifesteert zich vaak als nek- en rugpijn, maar kan zich op verschillende manieren manifesteren in het lichaam. Het is belangrijk om te begrijpen dat er geen snelle oplossing of quick fix is om deze pijn permanent te verlichten.

Veel mensen proberen hun pijn te bestrijden met medicatie of fysieke behandelingen, en hoewel deze benaderingen soms tijdelijke verlichting kunnen bieden, pakken ze zelden de diepere oorzaak van de pijn aan.

Pijn die voortkomt uit onverwerkte emoties en stress kan niet volledig worden genezen door externe middelen. Het vereist innerlijk werk, zelfreflectie en zelfacceptatie om de ware bron van de pijn te begrijpen en uiteindelijk los te laten.

Het proces van innerlijk werk kan uitdagend zijn. Het houdt in dat je jezelf toestaat om oude emoties en trauma’s onder ogen te zien, ze te erkennen en ze uiteindelijk los te laten.

 

Karen Foré

 

 

 

 

 

Het proces van innerlijk werk kan een uitdaging zijn, want het betekent dat je jezelf moet toestaan om diepgaande emoties en trauma’s onder ogen te komen, ze te omarmen en uiteindelijk los te laten. 

Dit proces kan gepaard gaan met intense gevoelens en tijdelijke verergering van de pijn. Toch is het een onontbeerlijke stap op weg naar blijvende pijnverlichting.

Het bevrijden van jezelf van emotionele bagage en stress vereist geduld en toewijding.

Uiteindelijk is het doel van dit innerlijke werk niet alleen om fysieke pijn te verlichten, maar ook om emotioneel welzijn te bevorderen.

Wanneer je de emoties die vandaag de dag je pijn veroorzaken kunt verwerken en loslaten, open je de deur naar een leven dat vrij is van onnodige lasten en vol is van innerlijke rust en tevredenheid.

Het is een reis die tijd en inspanning vergt, maar de beloning is een blijvende vrijheid van pijn en een dieper begrip van jezelf. 

 

 

 

 

Als mind-body expert help en begeleid ik jou op jouw pad van heling.

Ontdek hoe je stap voor stap jouw pijn kan verlichten.

Als mind-body expert begeleid ik jou op jouw reis naar pijnverlichting en emotioneel welzijn. Ik breng jou een diepgaand begrip van de complexe connectie tussen lichaam en geest en biedt waardevolle begeleiding om deze verbinding te begrijpen en te herstellen.

Insta(p)cursus Nek-en rugpijnvrij

Quick fix bestaat niet. Duurzaam herstellen op termijn wel!

Net omdat ik niet geloof in Quick fix, wil ik voor jou geen bezigheidstherapie en symptoombestrijding maar wil ik jou kwaliteit bieden.

Dat kan alleen als ik jou kan teachen, begeleiden en helpen over een langere periode. Er is namelijk wat werk te doen die je op de lange termijn heel veel deugd gaat doen, maar daar moet nu wel even intensief tijd in geïnvesteerd worden.

Jouw klachten zijn er niet voor niets en omdat ze wellicht al een tijd bestaan, zal jouw lichaam ook de tijd nodig hebben om te herstellen. Daarvoor moet je eerst begrijpen wat pijn is, waarom je pijn hebt en hoe je dat oplost.

Over 5 maanden tijd neem ik jou mee richting herstel. Ik geef jou alle tools om te herstellen maar ook om in je latere leven beter te kunnen omgaan met stress en emoties, waardoor je sneller kan schakelen en het zich niet meer hoeft te hechten in je lichaam onder de vorm van pijn.

Als Mind-body expert bekijk ik jou in je geheel. Dit door herstel te richten op de 6 belangrijke pijlers: stress/emoties, slaap, immuniteit, ademhaling, beweging en voeding.

Jouw levensstijl wordt bekeken en jouw verleden wordt opgeruimd om van daaruit een mooie toekomst te kunnen creëren.

 

Wat kan je verwachten tijdens en na het hersteltraject?

 1. Pijnvermindering: Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk de vermindering en uiteindelijke eliminatie van nek- en rugpijn. Dit kan de levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren, dagelijkse activiteiten gemakkelijker maken en de kans op verdere complicaties verminderen.
 2. Verbeterde mobiliteit: De mobiliteit van de nek en rug vergroten. Dit betekent dat je je vrijer kunt bewegen en mogelijk activiteiten kunt hervatten die je eerder niet kon doen.
 3. Verhoogde levenskwaliteit: Minder pijn en meer mobiliteit dragen bij aan een algemene verbetering van de levenskwaliteit. Meer genieten van het leven, beter slapen en je fysiek en emotioneel beter voelen.
 4. Preventie van toekomstige problemen: Het voorkomen van toekomstige nek- en rugproblemen door gezondere gewoonten te ontwikkelen.
 5. Zelfvertrouwen: Het vergroot het zelfvertrouwen. Je zal trots zijn op je prestaties en je vermogen om positieve veranderingen in je gezondheid en leven te bewerkstelligen.
 6. Persoonlijke begeleiding: Het hersteltraject biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Je staat niet alleen in je reis naar herstel, maar krijgt professionele begeleiding en advies.
 7. Langdurige resultaten: Het traject is over een periode van vier maanden, wat betekent dat je de tijd hebt om duurzame veranderingen in je levensstijl en gewoonten door te voeren, waardoor je langdurige resultaten kunt verwachten.
 8. Kennis en vaardigheden: Je zal niet alleen pijnverlichting ervaren, maar ook kennis en vaardigheden opdoen over hoe je nek- en ruggezondheid kunt behouden op de lange termijn.
 9. Emotionele, mentale en fysieke transformatie: een positievere en productievere mindset, het loslaten van belemmerende overtuigingen, het bevorderen van een gezonde levensstijl en het voorkomen van gezondheidsproblemen, het ontwikkelen van emotionele veerkracht, het omgaan met stress en angst, en het bevorderen van positieve emoties en welzijn.

Zegt je hart nu ja: dat wil ik! Lees dan zeker verder.

 

 

WAT BIED IK JOU?

KENNIS EN BEWUSTWORDING ROND PIJN

Je leert waarom je pijn hebt en hoe je vanaf dag 1 jouw herstel al kan ontgrendelen.

w

BACHBLOESEMS

Een 3 maanden kuur Bachbloesems die je zullen helpen bij het verminderen van stress en het verwerken van je emoties

INSTA(P)CURSUS DE 6 PIJLERS

Ik leer je over de 6 belangrijke pijlers om te herstellen van pijn: Stress/emoties, slaap, immuniteit, ademhaling, voeding en beweging. 

ONLINE LESSEN

Je krijgt toegang tot mijn online lessen waarin ik alles uitleg over pijn en welke stappen je moet nemen om te herstellen. Video’s, meditaties, hypnoses, boeken,…

STRESS AANPAKKEN

Omdat stress/emoties een grote pijler is, dienen we het innerlijke werk te doen die ons bevrijdt van belemmerende overtuigingen en blokkades opheft. Hoe meer je oplost, hoe meer het brein resulteert dat het niet meer nodig is om pijn te sturen naar het lichaam. Dit werk doe je thuis op jezelf en is zeer helend. Je krijgt alles van mij adhv fysieke werkboeken en online lessen.

FINANCIELE STRESS AANPAKKEN

Je werkt via een aparte module aan je money mindset omdat geld ook vaak een reden is dat je je overwerkt, piekert en je zorgen maakt, ‘s nachts wakker ligt en je je frustreert als er rekeningen in de bus vallen. Ook dat heeft een uitwerking op je stressniveau, en dus je pijnklachten. Deze module is ontworpen om jouw diepgewortelde geldblokkades te onthullen en te transformeren.

SUCCES

VERHALEN

Mijn hersteltraject heeft een slaagkans van 95%!!

Testimonials

Na de insta(p)cursus voelde ik de eerste verlichting van mijn chronische klachten. Tijdens het 4 maanden hersteltraject werd ik geleidelijk aan beter. Nu ben ik pijnvrij en weet wat ik moet doen als er zich ooit nog iets zou voordoen in mijn leven. Ik begrijp nu hoe het komt dat ik pijn ervaar en heb geleerd dat herstellen altijd mogelijk is.

Lizette

Ik kan vol trots zeggen dat ik pijnvrij ben na het 4 maanden traject bij Karen. Dit betekent veel voor mijn ondernemersleven, maar ook privé pluk ik hier dagelijks de vruchten van. Ik heb eindelijk mijn volle rugzak kunnen loslaten, en verwerken. Dit resulteert in een gevoel van vrijheid. Mijn lichaam en geest voelen zoveel lichter. Dankbaar.

Julia

Ik deed het 4 maanden hersteltraject en merkte dat de pijn zich verplaatste, of soms erger werd als ik rond bepaalde emoties had gewerkt. De dagen daarna verlichte de pijn telkens. Ik werd sneller dan voorzien pijnvrij maar vervolmaakte het volledige traject omdat het zo bevrijdend was te voelen dat de balast die ik al jaren droeg, verviel in het niets.

Denise

LEES MIJN

BLOG

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af?

Hoe kom je van een bijnieruitputting af? In de huidige snelle, prestatiegerichte samenleving worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties die niet alleen...

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

Vrije wil. Naar verluid zou Aarde één van de enige planeten zijn waar de bewoners de vrije wil hebben en dat zou willen zeggen dat we alles kunnen hebben en zijn wat we...

WAT IS DE INVESTERING?

HERSTELTRAJECT NEK-EN RUGPIJN

coaching

999;- of 4 termijnen

In dit bijzondere hersteltraject van 5 maanden ontdek je de oorzaken van jouw pijn, en hoe je dit zelf op een duurzame manier kunt oplossen.

Na een studie waarin je leert waarom je pijn hebt, ga je zelf aan de slag om jouw pijn op te lossen en je leven te transformeren.

 • Inzicht in de oorzaken van pijn en hoe je er vanaf komt door begrip van de werking van het brein.
 • Een dagelijks werkboek voor begeleiding.
 • Online uitleg van het werkboek voor diepgaand begrip.
 • Ondersteuning om kleine veranderingen in de zes belangrijkste pijlers aan te brengen voor grote impact.
 • Structuur om patronen te herkennen en pijn te verminderen.
 • Processen om emotionele bagage los te laten en ontspanning te bevorderen.
 • Stressmanagementtechnieken.
 • Relatieverbetering voor minder stress.
 • Geldblokkades aanpakken voor financiële gemoedsrust.
 • Familiegeschiedenis onderzoeken om geërfde problemen te begrijpen.
 • Een QHHT (Quantum Healing Hypnose Therapie sessie voor minder stress en pijn en een betere gezondheid)
 • Beschikbaarheid voor vragen via e-mail of WhatsApp op weekdagen.
 • Bachbloesem samenstelling Stress 3 maandenkuur

HEB JE

VRAGEN?

Moet/mag ik lichamelijke behandelingen ondergaan gedurende het traject?

In mijn hersteltraject is het niet nodig om fysieke behandelingen te ondergaan, omdat dit zelfs het herstel kan belemmeren. Het veranderen van de manier waarop jouw brein pijn interpreteert is de sleutel tot herstel.

Het risico van een lichamelijke behandeling is dat het jouw focus weer kan leggen op veronderstelde problemen in jouw nek en/of rug. Dit zou jouw herstelproces dus alleen maar belemmeren. In plaats daarvan wil ik jou leren om op een andere manier over pijn te denken, zodat je een positieve invloed kunt uitoefenen op jouw herstel.

Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken die jou helpen jouw brein op een nieuwe manier te laten werken.

Werkt dit hersteltraject enkel voor nek-en rugpijn of ook voor andere pijn?

Ik heb mijn focus gelegd op mensen met nek-en rugpijn en daarop mijn traject samengesteld maar uiteindelijk werkt het voor alle soorten pijn. Uiteraard raad ik aan om je eerst grondig te laten onderzoeken en ernstige aandoeningen uit te sluiten.

De insta(p)cursus word ook in het hersteltraject gegeven?

Als je ervoor kiest om direct in te stappen in het 5 maanden hersteltraject, zonder eerst de insta(p)cursus te volgen die je in het E-book wordt aangeboden, bied ik je de insta(p)cursus gratis aan als onderdeel van het traject.

Dit omdat de insta(p)cursus waardevolle informatie bevat die niet langer wordt behandeld in het 5 maanden traject. Ik geloof dat het essentieel is om deze basis te leggen en de fundamenten te begrijpen voordat je je volledig kunt onderdompelen in het traject.

Door de insta(p)cursus gratis aan te bieden als onderdeel van het traject, geef ik je de kans om alle noodzakelijke kennis en inzichten op te doen voordat je aan de volgende fase begint. Dit stelt je in staat om optimaal te profiteren van het traject en de meest transformatieve resultaten te behalen. 

Vanaf wanneer kan ik verlichting ervaren?

Zodra je begint met het toepassen van de kleine veranderingen die je leert tijdens de Insta(p)cursus, zul je al snel een gevoel van verlichting ervaren. Deze eerste stapjes kunnen al een positieve invloed hebben op je welzijn.

Gedurende het 4-maanden durende hersteltraject zul je merken dat je steeds beter wordt, maar het is belangrijk om te beseffen dat de duur van het herstelproces van persoon tot persoon kan verschillen. Soms kan het voorkomen dat de pijn tijdelijk verplaatst of zelfs intenser wordt tijdens deze herstelperiode.

Het is essentieel om vertrouwen te blijven houden in het vermogen van je lichaam om te herstellen en te weten dat het op zijn eigen unieke manier aan het werk is. Het kan een uitdagende reis zijn, maar wees gerust dat je op weg bent naar genezing en dat jouw lichaam het beste doet wat het kan.

Blijf volhouden en geef niet op, want elke stap die je zet brengt je dichter bij een leven zonder belemmerende pijn. Vertrouw op het proces en wees geduldig met jezelf terwijl je je weg baant naar een betere gezondheid en welzijn.

Hoeveel tijd neemt het traject in beslag?

De Insta(p)cursus is een dagelijks programma van ongeveer 15 minuten, verspreid over zeven dagen. Het is een kort en krachtig programma dat gemakkelijk in je dagelijkse routine past.

Het 5 maanden traject vergt dagelijks ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de individuele behoeften en vooruitgang. Het is belangrijk om tijd vrij te maken voor jezelf en je welzijn, en daarom kun je zelf rustdagen inplannen om even op adem te komen.

Door consistentie en toewijding aan het traject kun je de beste resultaten behalen. Dus neem de tijd die je nodig hebt, pas het programma aan jouw persoonlijke schema aan en zorg ervoor dat je voldoende rust en balans behoudt tijdens je reis naar herstel.

Ook na het traject ga je nog vaak terug grijpen naar wat je hebt geleerd en bepaalde zaken nog willen toepassen. Het traject is een fundament waar je nog je hele leven van kan profiteren.

Ik neem medicatie. Is dit traject wel geschikt voor mij?

Ja. Als je momenteel pijnstillende medicatie gebruikt, is dit hersteltraject geschikt voor je.

We willen je echter adviseren om, in overleg met jouw behandelend arts, de mogelijkheid te overwegen om de medicatie geleidelijk af te bouwen naarmate jouw pijn vermindert door middel van het traject.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het aanhouden van pijnstillende medicatie kan leiden tot afhankelijkheid en dat de pijn telkens opnieuw getriggerd kan worden.

Op de lange termijn kan de pijn zelfs resistent worden tegen de medicatie, waardoor steeds sterkere medicatie nodig is.

Daarom raad ik aan om jouw pijnstillende medicatie af te bouwen terwijl je het traject volgt. Het is echter van cruciaal belang om dit altijd te doen onder begeleiding en advies van jouw behandelend arts.

Ik ben zelf geen expert op het gebied van medicatie en daarom kan ik niet adviseren op dit vlak.

Kan ik zomaar aan het hersteltraject beginnen?

Voordat je aan het hersteltraject begint, is het van groot belang voor je eigen gezondheid dat je een bezoek hebt gebracht aan een medisch professional om er zeker van te zijn dat er geen ernstige aandoeningen spelen. We raden je aan om bloedonderzoeken en scans te laten uitvoeren om ernstige ziekten zoals virussen, auto-immuunziekten, bacteriële infecties, kanker, MS, ALS, Hashimoto, osteoporose, HIV, reuma, Lyme of Pfeiffer uit te sluiten.

Jouw welzijn staat voorop en het is essentieel om een solide basis van medische zorg te hebben voordat je aan het traject begint. Door deze screening uit te voeren, kun je met vertrouwen en gemoedsrust aan de slag met het traject, wetende dat er geen onderliggende ernstige gezondheidsproblemen zijn.

Jouw gezondheid is van het grootste belang, en met een goede basis van medische zorg kun je je volledig richten op het behalen van de gewenste resultaten binnen het traject.

Wat als ik een diagnose heb gekregen waar volgens de dokters niks aan te doen is? Kan dit traject me dan helpen?

Voor mensen die te maken hebben met bepaalde diagnoses waarvan dokters beweren dat er geen oplossing voor is, biedt dit hersteltraject ook hoop op succes. Denk aan aandoeningen zoals fibromyalgie, hernia, ischias, artrose, zenuwpijn, tintelingen, CVS, piriformis, lumbago, triggerpoints en meer.

In mijn trajecten leer je een geheel nieuwe kijk op pijn te ontwikkelen. Je leert dat de oorsprong van alle pijn zich bevindt in het brein. Door jouw brein te herprogrammeren, heb je de mogelijkheid om elke vorm van pijn op te lossen.

Het is mijn overtuiging dat de genezende kracht van het brein enorm is en dat het in staat is om zelfs de meest hardnekkige pijnklachten te overwinnen. Door middel van gerichte technieken en methoden in het traject leer je hoe je jouw brein kunt herprogrammeren en een nieuw perspectief kunt creëren op pijn.

Ik nodig je uit om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en te ontdekken dat er altijd hoop is, zelfs als de medische wereld beweert dat er geen oplossing is. Samen zullen we werken aan het activeren van jouw innerlijke kracht en het vrijmaken van jouw potentieel om pijn te overwinnen.

 

Wat is de duur van het hersteltraject?

De Insta(p)cursus die doorgaat op Instagram, en die verspreid over 7 dagen plaatsvindt, onthult de essentiële 6 pijlers waarop je moet werken om werkelijk blijvend pijnvrij te worden. Dit laagdrempelige programma biedt een geweldige gelegenheid om kennis te maken met mij en mijn aanpak. Zelfs door kleine veranderingen toe te passen in je dagelijks leven, gebaseerd op wat je uit de cursus leert, kun je al direct verlichting ervaren van bepaalde symptomen. 

Het 5 maanden durende hersteltraject is opgebouwd uit 1 maand zelfstudie, waarin je diepgaande kennis vergaart en bewustzijn ontwikkelt over pijn. De daaropvolgende 3 maanden ga je intensief aan de slag met de belangrijkste pijler: stress/emoties en daarop volgend werk je nog een maand lang elke dag aan je Money Mindset. Gedurende deze periode blijf je ook de tips en adviezen toepassen die je hebt opgedaan in de Insta(p)cursus, met betrekking tot de andere 5 pijlers.

Door deze gecombineerde aanpak creëer je een solide basis voor langdurige verandering en pijnvrijheid. Je leert niet alleen hoe je de impact van stress en emoties op pijn kunt verminderen, maar ook hoe je alle aspecten van jouw leven kunt optimaliseren om een gezonde balans te creëren.

Door stap voor stap te werken aan de pijlers en de geleerde inzichten toe te passen, zul je ontdekken hoe krachtig en veerkrachtig jouw lichaam en geest werkelijk zijn.

 

Kan ik mijn geld terugkrijgen na aankoop?

Na zorgvuldige overweging heb ik besloten om bij de aankoop van het programma een volledige toewijding van jou te vragen. Ik geloof sterk in de kracht van een allesomvattende aanpak, daarom stuur ik je niet alleen de volledige werkboeken toe, maar geef ik je ook direct toegang tot het uitgebreide online programma. Ik ga meteen all-in en ik verwacht van jou hetzelfde niveau van betrokkenheid en toewijding. Omdat je dus meteen alles ontvangt van mij, kan het geld niet meer geretourneerd worden.

Ik wil dat je de sleutel tot herstel stevig in handen neemt en bereid bent om er volledig voor te gaan. Door je te committeren aan het traject en echt de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen herstel, zul je de beste resultaten behalen. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze reis, maar het is aan jou om de stappen te zetten en de transformatie te omarmen.

Met deze gedeelde toewijding en vastberadenheid ben ik ervan overtuigd dat je grote doorbraken kunt bereiken en een nieuw pad naar herstel kunt inslaan.

Karen Foré

5 MAANDEN HERSTELTRAJECT

coaching

999;- of 4 termijnen

In dit bijzondere hersteltraject ontdek je de oorzaken van jouw pijn, en hoe je dit zelf op een duurzame manier kunt oplossen.

In dit bijzondere hersteltraject ontdek je de oorzaken van jouw pijn, en hoe je dit zelf op een duurzame manier kunt oplossen.

Na deze inzichten ga je zelf aan de slag om jouw pijn op te lossen en je leven te transformeren.

 • Inzicht in de oorzaken van pijn en hoe je er vanaf komt door begrip van de werking van het brein.
 • Een dagelijks werkboek voor begeleiding.
 • Online uitleg van het werkboek voor diepgaand begrip.
 • Ondersteuning om kleine veranderingen in de zes belangrijkste pijlers aan te brengen voor grote impact.
 • Structuur om patronen te herkennen en pijn te verminderen.
 • Processen om emotionele bagage los te laten en ontspanning te bevorderen.
 • Stressmanagementtechnieken.
 • Relatieverbetering voor minder stress.
 • Geldblokkades aanpakken voor financiële gemoedsrust.
 • Familiegeschiedenis onderzoeken om geërfde problemen te begrijpen.
 • Een QHHT (Quantum Healing Hypnose Therapie sessie voor minder stress en pijn en een betere gezondheid)
 • Beschikbaarheid voor vragen via e-mail of WhatsApp op weekdagen.
 • Bachbloesem samenstelling Stress 3 maandenkuur

Download het GRATIS E-book ‘101 supertips voor een stress en pijnvrij leven’

In dit E-book open ik de deur naar een goed bewaard geheim dat de sleutel is tot herstel: waarom je pijn ervaart. Het is een onderwerp waar maar weinig mensen over spreken, zelfs dokters, maar het begrijpen van dit geheim is essentieel voor jouw weg naar verlichting.

E-Book met 101 SUPERTIPS voor een Stress en Pijnvrij Leven

Ontdek de geheimen achter stressgerelateerde pijn en leer hoe je deze kunt overwinnen.

Download ons e-book voor een leven vol welzijn en vitaliteit.

Gratis E-book Nek-en rugpijnvrij