fbpx

Transformatietraject

Herstellen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau! 

Z

Slaap je slecht in of door, nachtmerries, word je somber wakker?

Z

Heb je het gevoel dat je in een soort van negatieve spiraal bent belandt?

Z

Heb je stress-en pijnklachten? Maagpijn, hoofdpijn, nek-rugpijn, spijsverteringsklachten, voedselintolleranties,...

Z

Lijkt het allemaal donker en voelt je leven als een zwarte tunnel waar je het licht niet meer vindt?

Z

Was je al een tijdje spiritueel bezig maar ervaar je nu al even een leegte op dat vlak?

Z

Ervaar je een nooit eerder gevoelde eenzaamheid?

Z

Voel je je somber, depressief, burn-out, extreem vermoeid?

Z

Heb je te maken met relatieproblemen, ben je slachtoffer van narcisme?

Z

Twijfel je aan je relatie omdat er steeds meer conflicten zijn? Ook in je gezin ervaar je meer onenigheid?

Z

Heb je het gevoel dat er iets mis is met je maar weet je niet wat? Je voelt je vast zitten?

Z

Lijkt het alsof je er helemaal alleen voor staat en dat niemand je begrijpt?

Z

Zie je 1 voor 1 mensen uit je leven verdwijnen?

Z

Werken bepaalde zaken die je vroeger zo goed afgingen nu gewoon niet meer?

Z

Ervaar je angsten die je nooit eerder voelde?

Z

Ben je gevoelig voor lawaai? Drukke plaatsen, en drukke mensen...

Z

Ben je emotioneel en herken je jezelf niet meer? Ben je heel negatief geworden?

Z

Ervaar je financiële problemen?

Z

Is er plots iets gebeurd in je leven waardoor je in de shit of in een dip bent beland?

Z

Kreeg je een ongeluk, doe je je steeds pijn, word je steeds ziek?

Z

Vlucht je weg, duw je iedereen weg, wil je alleen zijn?

Verlang je zo hard naar:

 • RUST in je hoofd en je lichaam!
 • BEleven ipv overleven
 • GeNIETen van het leven, het gezin, je werk

DAN IS HET TIJD

OM

nu even voor jezelf te kiezen

Herken je dat gevoel?

Het is alsof de last van de wereld op je schouders rust, en dat al een hele tijd. Je wordt wakker en voelt meteen die zware deken van zorgen, stress en vermoeidheid. Je vraagt je af waarom alles zo’n strijd lijkt te zijn, waarom elke stap voelt als een berg die beklommen moet worden.

Soms lijkt het alsof de dagen zich eindeloos uitstrekken, en het liefst zou je aan de wereld willen ontsnappen. Je kijkt uit naar dat moment van rust, waarin je even kunt ontsnappen aan de eisen van het dagelijkse leven.

Je voelt je gestresseerd, moe, eenzaam, depressief, negatief, moedeloos, somber, leeg en onbegrepen. Je worstelt met de donkere wolken die je lijken te achtervolgen.

Je weent veel, wil je vaak terugtrekken, en je begrijpt niet wat je overkomt. Je verleden komt naar boven en de emoties overweldigen je.

Je lichaam doet vreemd en geeft je lichamelijke klachten, waaronder pijn en ‘ziek’ voelen. Je hebt angsten, paniekaanvallen, slaapt slecht en voelt je zwak.

Ik voel je, ik zie je, ik hoor je.

Ik heb de zielenpijn gevoeld, de twijfels gekend, en de eenzaamheid ervaren die soms gepaard gaat met deze moeilijke momenten.

Ik weet hoe het voelt om verscheurd achter te blijven in een zee van onverwerkte gevoelens en trauma’s en de weg naar het licht kwijt te zijn. Jezelf niet meer herkennen en alle positiviteit verloren te zijn.

Hoewel je kerngezond bent verklaard van de dokters, voel jij je echt slecht.

Karen Foré

Je denkt dat niemand je kan helpen?

Karen Foré

Zeker wel!! Wanneer je namelijk met jezelf aan de slag gaat, dan ga je zien dat je leven, je situatie, je gezondheid en jijzelf 180 graden verandert. Vaak zie je dan de oplossingen die je voorheen gewoon nooit zag omdat het allemaal te overweldigend was.

Door jezelf tijd en ruimte te gunnen, kan er zich een ‘nieuwe’ jij ont-wikkelen. Of beter gezegd: een betere versie van jezelf 😉

Ik begrijp dat je niet weet waar te beginnen en je misschien doelloos in het rond googled en rondspeurt naar een oplossing, maar wellicht vraagt ook jouw herstel een combinatie van verschillende technieken.

Door mijn 12 jaar ervaring met Mind-body-Soul werk en na mijn eigen donkere periode ken ik de weg doorheen een succesvol helingsproces waarbij je het beste uit deze periode haalt en kan worden wie je altijd hoorde te zijn.

Ik ontwikkelde het unieke transformatietraject waarin je 8 maanden lang aan jezelf werkt en jezelf stap voor stapt heelt op de 3 niveaus: lichamelijk, emotioneel en spiritueel.

Als Life coach werk ik volgens de Mind-body-soul methode en begeleid ik jou op jouw pad van heling.

Ontdek hoe je stap voor stap kan herstellen.

Als life coach werk ik volgens de Mind-body-soul methode en begeleid ik jou op jouw reis naar gezondheid en emotioneel welzijn. Ik breng jou een diepgaand begrip van de complexe connectie tussen lichaam en geest en biedt waardevolle begeleiding om deze verbinding te begrijpen en te herstellen. Ik begeleid je op je spirituele pad en reik je aan wat je nodig hebt.

Insta(p)cursus Nek-en rugpijnvrij

Quick fix bestaat niet. Duurzaam herstellen en transformeren op termijn wel!

Net omdat ik niet geloof in Quick fix, wil ik voor jou geen bezigheidstherapie, symptoombestrijding of doelloze losse behandelingen maar wil ik jou kwaliteit bieden.

Jouw donkere periode is een krachtige uitnodiging dat je mag transformeren naar wie je echt in wezen bent en dit is een diepe wens van jouw ziel.  

Ik teach, help en begeleid je graag doorheen deze zware en lastige periode zodat je vlot, makkelijk en sneller dan voorzien kan herstellen en je de diamant in jezelf mag vinden.

Omdat jouw klachten en/of jouw negatieve gevoelens er niet voor niets zijn en omdat ze wellicht al een tijd bestaan, zal jouw lichaam ook de tijd nodig hebben om te herstellen. Daarom neem ik je over 8 maanden tijd mee richting herstel en geef ik je alle tools om te groeien en te transformeren naar de beste versie van jezelf.

Als life coach bekijk ik jou in je geheel door te werken op de 3 niveaus: lichamelijk, emotioneel en spiritueel.

Jouw levensstijl wordt bekeken, jouw verleden wordt opgeruimd en je wordt begeleid in je spirituele ontwakingsproces om van daaruit een mooie toekomst te kunnen creëren, vrij van lichamelijke en emotionele klachten.

 

Wat kan je verwachten tijdens en na het transformatietraject?

 1. Persoonlijke begeleiding: Tijdens het traject ontvang je persoonlijke begeleiding op maat in de Facebook Community. Ik ben jouw toegewijde gids op de weg naar herstel en welzijn. 
 2. Diepgaand zelfinzicht: Een diepgaand inzicht in jezelf. Je zal ontdekken waar je stress en pijnklachten vandaan komen en hoe je hiermee om kunt gaan.
 3. Zelfbewustzijn: Je zal werken aan het vergroten van je zelfbewustzijn. Je zal leren jouw gedachten, gevoelens en gedrag beter te begrijpen en te beheersen.
 4. Emotionele heling: Het traject zal je helpen om innerlijke vrede te vinden. Je zal leren omgaan met emoties op een gezonde en constructieve manier.
 5. Praktische tools en technieken: Je zal praktische tools en technieken leren die je kan toepassen in je dagelijks leven om met stress om te gaan, je relaties te verbeteren, je zelfbeeld versterken, en andere uitdagingen aan te pakken.
 6. Zelfliefde en zelfzorg: Het traject zal de nadruk leggen op zelfliefde en zelfzorg. Je zal leren hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen en hoe dit jouw algehele welzijn bevordert.
 7. Versterkte relaties: Jouw relaties zullen verbeteren. Je zal beter kunnen communiceren en gezondere grenzen stellen.
 8. Duurzame verandering: Je zal de opgedane kennis en vaardigheden blijven gebruiken om je welzijn op lange termijn te ondersteunen.
 9. Een nieuwe levensrichting: Na afloop van het traject kan je verwachten dat je stress en pijnvrij bent, een duidelijkere levensrichting hebt en dat je sterker, veerkrachtiger en zelfverzekerder bent om de uitdagingen van het leven aan te gaan.
 10. Je ervaart magie: Je connectie met je hogere zelf, het universum, lichtwereld, thuis is sterker dan ooit. Je ervaart magische synchroniciteiten, en ontmoet eindelijk mensen waarbij je je voelt thuiskomen.

Zegt je hart nu ja: dat wil ik! Lees dan zeker verder.

 

 

WAT BIED IK JOU?

KENNIS EN BEWUSTWORDING

Je leert waarom het niet stroomt in je leven en hoe je hier ook weer uitkomt om vervolgens een betere versie van jezelf te worden.

w

BACHBLOESEMS

Een 3 maanden kuur Bachbloesems die je zullen helpen bij het verminderen van stress en het verwerken van je emoties en om in je kracht te komen.

ONLINE LESSEN

Je krijgt toegang tot mijn online lessen die een toevoeging zijn op de innerlijke werkboeken en waar alles uitgelegd wordt. Video’s met verduidelijkingen, meditaties, hypnoses, boeken,… Op die manier begrijp je meer en meer hoe een helingsproces werkt.

STRESS AANPAKKEN

Omdat stress/emoties een grote pijler is, dienen we het innerlijke werk te doen die ons bevrijdt van belemmerende overtuigingen en blokkades opheft. Hoe meer je oplost, hoe meer het brein resulteert dat het niet meer nodig is om klachten en pijn te sturen naar het lichaam. Dit werk doe je thuis op jezelf en is zeer helend. Je krijgt alles van mij adhv fysieke werkboeken en online lessen.

THERAPEUTISCHE COACHING GROEP

Groep: Je komt in een Facebook Community met de andere deelnemers. Daarin connecteren we met elkaar, bouwen we aan een high vibes energy groep die upliftend werkt. Ik pik als coach in op de behoeften van de groep: een tekstbericht, een voicenote, een video of een groepscall… Ik tune in op de energie, volgens geïnspireerde actie. Je mag zelf ook delen en reageren, maar je mag je ook gerust op de achtergrond houden. Jij kiest!

QUANTUM HEALING HYPNOSE THERAPIE

Je krijgt toegang tot mijn online programma ‘word de beste versie van jezelf’ waarin je via 13 verschillende Quantum Healing Hypnose sessies je emotionele blokkades verder opruimt en je gestimuleerd wordt om jezelf te ontwikkelen.

FINANCIELE STRESS AANPAKKEN

Je werkt via een aparte module aan je money mindset omdat geld ook vaak een reden is dat je je overwerkt, piekert en je zorgen maakt, ’s nachts wakker ligt en je je frustreert als er rekeningen in de bus vallen. Ook dat heeft een uitwerking op je stressniveau, en dus je pijnklachten. Deze module is ontworpen om jouw diepgewortelde geldblokkades te onthullen en te transformeren.

+++ PRIVE COACHING WHATSAPP

1 op 1: Het is mogelijk om privé coaching whatsapp ondersteuning erbij te nemen.  Op die manier mag je elke werkdag naar mij persoonlijk jouw vragen of bedenkingen sturen via tekstbericht, Voice-bericht of video. Wanneer je vast zou geraken in jouw herstelproces kan ik je op die manier heel snel en makkelijk er doorheen coachen, zodat je terug verder kan.  Op die manier heb jij steeds professionele hulp tijdens jouw proces. 

LEES MIJN

BLOG

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

In hoeverre hebben wij de vrije wil?

Vrije wil. Naar verluid zou Aarde één van de enige planeten zijn waar de bewoners de vrije wil hebben en dat zou willen zeggen dat we alles kunnen hebben en zijn wat we...

Ben jij de circlebreaker van de familie?

Ben jij de circlebreaker van de familie?

De Cirkelbreaker van de familie: Voorouderlijk trauma of transgenerationeel trauma Heb jij het gevoel de "cirkelbreaker" van jouw familie te zijn? ❤️ Ontdek waarom jij...

Let’s do this?

TRANSFORMATIETRAJECT

coaching

VOLG MIJN GRATIS MASTERCLASS

Als Life coach help ik jou als vrouw af van jouw stress en pijnklachten zodat er nieuwe energie en kracht kan vrijkomen om een VRIJ leven op jouw voorwaarden te creëren.

Hieronder een overzicht van hoe jouw 8 maanden transformatie eruit ziet.

Volg zeker de GRATIS Masterclass waarin ik je uitgebreid uitleg hoe ik jouw herstel zie en wat het aanbod precies inhoudt.  

AANBOD

HEB JE

VRAGEN?

Hoe lang duurt het transformatietraject doorgaans?

Het hersteltraject duur 8 maanden maar loopt zeker nog verder. Het materiaal die je krijgt is naslagwerk die je maanden en zelfs jaren later nog kan gebruiken. Het proces van heling is oneindig, maar nu heb je wel de kennis en tools om bepaalde zaken aan te pakken bij de wortels.

 

Werkt dit transformatietraject enkel voor de klachten waarmee ik het traject aanvang?

Dit transformatietraject werkt door tot op diepe niveaus. Misschien start je het traject door een depressie, omdat je moe en leeg bent of je steeds verkeerde mannen aantrekt.

Elke klacht of probleem in je leven is een rode vlag van jouw ziel die jou in beweging wil brengen. Jouw ziel wil je iets leren, en wil je op het pad brengen die voor jou bedoeld is.

Eens je daar gehoor aan gaat geven, los je niet alleen jouw klachten op, maar heel je je hele ‘zijn’. Dat bedoel ik met een transformatie 😉

Vanaf wanneer kan ik verlichting ervaren?

Een herstelproces verloopt voor iedereen anders. Het beste is om te vertrouwen op jouw eigen proces en je niet vast te pinnen op een bepaalde tijd. Op die manier accepteer je de situatie zoals ze nu is, en dat is nodig om te herstellen.

Je behoudt alle kennis en tools die je krijgt van mij en je hebt de tijd om alles te verwerken. Heb respect voor de tijd.

Ik neem medicatie. Is dit traject wel geschikt voor mij?

De medicatie die je vandaag neemt kan levensnoodzakelijk zijn of het is een vorm van symptoombestrijding om het leven voor nu dragelijk te maken.

In het geval van symptoombestrijding dient het waarschijnlijk om te kunnen overleven in de situatie waarin je nu zit.

Uiteindelijk is het belangrijk dat je toch tot op bepaalde hoogte kan functioneren.

Hoe meer je aan jezelf werkt, hoe meer je stress level zal dalen en hoe meer bevrijding je zal voelen.

Misschien lukt het wel om af te bouwen en uiteindelijk te stoppen maar laat dit voor nu geen doel op zich zijn (om je stress in te maken) maar een leuke bijkomstigheid.

Stap voor stap.

Kan ik zomaar aan het transformatietraject beginnen?

Voordat je aan het transformatietraject begint, is het van groot belang voor je eigen gezondheid dat je een bezoek hebt gebracht aan een medisch professional om er zeker van te zijn dat er geen ernstige aandoeningen spelen. We raden je aan om bloedonderzoeken en scans te laten uitvoeren om ernstige ziekten zoals virussen, auto-immuunziekten, bacteriële infecties, kanker, MS, ALS, Hashimoto, osteoporose, HIV, reuma, Lyme of Pfeiffer… uit te sluiten. Alsook zware psychische problemen.

Jouw welzijn staat voorop en het is essentieel om een solide basis van medische zorg te hebben voordat je aan het traject begint. Door deze screening uit te voeren, kun je met vertrouwen en gemoedsrust aan de slag met het traject, wetende dat er geen onderliggende ernstige gezondheidsproblemen zijn.

Jouw gezondheid is van het grootste belang, en met een goede basis van medische zorg kun je je volledig richten op het behalen van de gewenste resultaten binnen het traject.

Kan ik mijn geld terugkrijgen na aankoop?

Na zorgvuldige overweging heb ik besloten om bij de aankoop van het programma een volledige toewijding van jou te vragen. Ik geloof sterk in de kracht van een allesomvattende aanpak, daarom stuur ik je niet alleen de volledige werkboeken toe, maar geef ik je ook direct toegang tot het uitgebreide online programma. Ik ga meteen all-in en ik verwacht van jou hetzelfde niveau van betrokkenheid en toewijding. Omdat je dus meteen alles ontvangt van mij, kan het geld niet meer geretourneerd worden.

Ik wil dat je de sleutel tot herstel stevig in handen neemt en bereid bent om er volledig voor te gaan. Door je te committeren aan het traject en echt de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen herstel, zul je de beste resultaten behalen. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze reis, maar het is aan jou om de stappen te zetten en de transformatie te omarmen.

Met deze gedeelde toewijding en vastberadenheid ben ik ervan overtuigd dat je grote doorbraken kunt bereiken en een nieuw pad naar herstel kunt inslaan.

Karen Foré