fbpx

WIE IS
KAREN FORE?

Ik ben er om een verschil te maken in jouw leven!

In 2011 startte ik mijn praktijk voor massage en voetreflexologie, een reis die me door 11 waardevolle jaren van groei en ervaring leidde. Het was echter precies na deze periode dat ik voelde dat het tijd was voor een nieuwe wending in mijn carrière. Mijn dromen waren gegroeid, en ik wilde een diepere verbinding aangaan met mijn klanten, verder gaan dan de oppervlakte.

Met het besef dat heling op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau plaatsvindt, heb ik mijn eigen unieke 8-maanden traject ontwikkeld. Uiteraard heb ik dit traject eerst zelf succesvol doorlopen. Tijdens een vliegtuigcrash zet je ook eerst je zuurstofmasker op vooraleer je dat van je kind opzet. 😉

Ik zie mijn traject op dezelfde manier. Als Life coach geloof ik sterk dat ik geen goede begeleider kan zijn als ik niet eerst mijn eigen innerlijke werk heb gedaan en mijn emotionele intelligentie heb ontwikkeld. Ik heb zelf namelijk jarenlang een zware rugzak gedragen, die zich uitte in lichamelijke, emotionele en mentale klachten.

Voor mij speelt spiritualiteit ook een cruciale rol in mijn benadering, omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel kracht je hieruit kunt halen tijdens het helingsproces. 

Karen Foré
Karen Fore

Ik heb 3 kinderen en getrouwd met Kwinten

Ik leerde mijn man kennen in 2002. In 2006 kregen we onze eerste zoon en in 2007 zijn we getrouwd. Daarna volgden nog twee zonen (2008 en 2016) en samen wonen we in Adegem – Maldegem (Bij Brugge). 

Mijn passies naast mijn werk zijn wandelen, de natuur opzoeken, dansen, reizen, mediteren en slapen 😉

 

Dream Big

N

Ik geloof dat elke vrouw van haar uitdagende situaties haar kracht kan maken

N

Kleine stapjes zetten om later terug te blikken op een groot resultaat: namelijk fit, gezond, gelukkig en klachten- en pijnvrij zijn.

N

Samen kunnen we werken aan herstel en kan je jouw doelen bereiken.

N

Neem alleen genoegen met de beste resultaten.