fbpx

WIE IS
KAREN FORE?

“Ik ben Karen Foré: life coach die vrouwen in 20 weken afhelpt van stress en pijn.

Van 2011 tot 2022 was ik massagetherapeute en voetreflexologe waar ik enorm veel ervaring op deed omtrent pijn en stressklachten.

Helaas waren de klachten waar mijn klanten voor bij mij kwamen herkenbaar, want ik liep zelf al vanaf mijn 16 jaar rond met nek en rugpijn en vaak ook andere stressklachten.

Omdat ik zelf in een burn-out belande in 2022 en ik in de reguliere gezondheidszorg geen gepaste en effectieve hulp vond, begon ik stress en pijnklachten te bestuderen. Ik volgde cursussen, las boeken en workshops. 

Met het nieuwe besef dat heling op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau plaatsvindt, creëerde ik mijn eigen unieke transformatietraject met behulp van de nieuwe kennis + de ervaring van de afgelopen jaren.

Op die manier kon ik mezelf geleidelijk aan helen. Ik kwam niet alleen af van mijn klachten maar bouwde aan mijn nieuwe leven en bedrijf waarbij ik als Life coach nu ook andere vrouwen help die via diepgaande heling aan zichzelf willen werken om stress en pijnvrij te worden.

 

Karen Foré
Karen Fore

Ik heb 3 kinderen en getrouwd met Kwinten

Ik leerde mijn man kennen in 2002. In 2006 kregen we onze eerste zoon en in 2007 zijn we getrouwd. Daarna volgden nog twee zonen (2008 en 2016) en samen wonen we in Adegem – Maldegem (Bij Brugge).

Mijn passies naast mijn werk zijn wandelen, de natuur opzoeken, dansen, reizen, mediteren en slapen 😉

Opgeleid als energetisch therapeute, voetreflexologe, stress en burn-outcoach, Mind-body coach, ademcoach, hypnose en Quantum healing Hypnose therapeute, Reiki master, en Bachbloesemtherapeute.

Oprichtster van de webshop www.bachnose.be waar je snel en makkelijk jouw persoonlijke Bachbloesems bestelt of een flesje volgens recept.

 

Dream Big

N

Ik geloof dat elke vrouw van haar uitdagende situaties haar kracht kan maken

N

Kleine stapjes zetten om later terug te blikken op een groot resultaat: namelijk fit, gezond, gelukkig en klachten- en pijnvrij zijn.

N

Samen kunnen we werken aan herstel en kan je jouw doelen bereiken.

N

Neem alleen genoegen met de beste resultaten.

Karen Foré

VOLG MIJ

Volg mij op mijn Instagram KaFlex. Daar deel ik dagelijks tips, en tricks om het anders te gaan doen voor andere, betere en vooral gezondere resultaten.