fbpx

Helen is de negatieve emoties behandelen maar ook zeker de positieve om van daaruit te manifesteren

Blog van Karen Foré, KaFlex

Helen is de negatieve emoties behandelen maar ook zeker de positieve om van daaruit te manifesteren wat je wel wil in je leven. Je legt dus de focus op beiden.

Mijn zoon keek gisteren in mijn boekjes die ik had gebruikt om in te schrijven om te herstellen van nek en rugpijn en burn-out en waar ik dagelijks het innerlijke werk in deed.

Op een bepaald moment ziet hij zijn naam staan en ik zeg er op dat ik hier schreef dat ik zo blij ben met hem. Dus zei hij: jij schreef de leuke dingen op en ook de onleuke dingen 😉

En dat gaf mij heel veel inzicht in mijn proces. Inderdaad, ik schreef over de dingen die goed gingen om van daaruit weer andere goede dingen te manifesteren maar ik gaf eveneens ook een stem aan de negatieve dingen die ik nog moest verwerken uit mijn verleden.

Ik erkende de emoties die al jaren vastzaten in mijn systeem, en door erover te schrijven ging ik die ook gaan verwerken zodat ik ze kon loslaten. Ik maakte gebruik van de dualiteit die hier op aarde heerst en belichte zowel de positieve als de negatieve kant van de situatie.

Volg me op Instagram: kaflex

Volg mijn gratis Masterclass om nek en rugpijnvrij te worden