fbpx

Download het Gratis E-book voor een fit, energiek en gezond lichaam hier

Herkenbaar?

✓ Je voelt dat de chaos van dagelijkse stress je energie verzwakt en je gezondheid ondermijnt.

✓ Je wil vooruit maar je lichaam houdt je aan alle kanten tegen. Je wilt energiek en gezond leven, en je bent ongeduldig om dit te realiseren.

✓ Je bent gedreven om je lichaam te herstellen maar je blijft hangen met de vraag: “Hoe doe ik het en waar begin ik?”

✓ Je probeert vanalles en maakt progressie, maar die ultieme gezondheid blijft buiten bereik. Je experimenteert met verschillende methoden, maar mist een consistente aanpak die je echt toestaat te floreren.

✓Je droomt ervan om door je dag te gaan met een kalme geest en een lichaam vrij van ongemak.

✓Je verlangt naar avonden die gevuld zijn met rust en ontspanning, zonder de pijnlijke spanningen die nu jouw slaap verstoren.

✓Je wil ochtenden waarop je wakker wordt vol energie, zonder dat pijn of vermoeidheid jouw dag overschaduwt.

✓Je wil rust in je leven, lichaam en je hoofd en af van jouw chronische stress en pijnklachten

 

Gratis E-Book fit, energiek en gezond

Download het gratis E-book

Karen Foré

Fit, energiek en gezond met rust in je leven, lichaam en hoofd

✓ Je wenst helderheid en structuur in je dagelijkse routine, zodat je niet langer wordt overweldigd door een onoverzichtelijke hoeveelheid taken en verantwoordelijkheden.

✓ Je wilt toegang tot betrouwbare hulpmiddelen en adviezen die je helpen je gezondheidsdoelen te bereiken, zodat je niet langer hoeft te gissen naar de beste aanpak.

✓ Je bent op zoek naar gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning, zodat je een plan hebt dat specifiek is afgestemd op jouw unieke gezondheidssituatie en doelen.

✓ Je streeft naar het opbouwen van duurzame, gezonde gewoontes, in plaats van korte-termijnoplossingen die geen blijvende verandering bieden.

✓ Je verlangt naar een levensstijl die je mentale weerbaarheid versterkt, zodat je beter om kunt gaan met stress en niet door elke tegenslag wordt teruggeworpen.

✓ Je wilt je focussen op holistische genezing en welzijn, die zowel je fysieke als je emotionele gezondheid omvat, om zo een volledig geïntegreerde benadering van je gezondheid te realiseren.

Terwijl jij aanmoddert met jouw klachten, leven anderen hun mooiste leven! Breng daar nu verandering in en claim dat gezonde, rustige lichaam!

 

Dit levert het E-book jou op:

Rust: vind nu eindelijk de rust in je leven, je lichaam en je hoofd

Energie: bruis weer van energie en voel je fit en gezond

Balans: ervaar hoe het is om terug de balans te vinden in je leven

Gezonde levensstijl: leer hoe je jezelf gezond en fit houdt met de juiste levensstijl

Gratis E-Book fit, energiek en gezond

Over Karen

Karen is de oprichtster van KaFlex. Zij is het levende voorbeeld van hoe je van een leven met chronische pijn (22 jaar) en een heftige burn-out naar een gezond en vrij leven gaat op jouw voorwaarden.

Na jarenlang struggelen met een ontregeld zenuwstelsel waarbij ze allerhande klachten had van rugpijn, nekpijn, darmklachten, stressklachten en uiteindelijk een burn-out wist ze zichzelf te helen tot op diepere niveaus.

Ze leerde hoe ze haar lichaam kon herstellen door stress en pijn te bestuderen en het vervolgens allemaal op zichzelf toe te passen.

Daarvoor loste ze haar onverwerkte emoties en trauma’s op die ze haar hele leven met haar mee had gedragen. Daarnaast gaf ze haar lichaam wat het nodig had. Op die manier paste ze de Mind-body connectie toe en dat was de gouden formule voor herstel.

Ze heeft haar praktijk voor voetreflexologie en massage na 11 jaar geruild voor een online therapie-coaching business waarbij ze nu vrouwen helpt om ook af te komen van hun stress en pijnklachten, zodat ze ook fit, energiek, en gezond kunnen worden in een leven op hun voorwaarden.

 

Karen over haar missie:

Ik geloof dat alles mogelijk is, als je je het maar kan voorstellen. Ik geloof dat iedereen zich goed in haar vel mag en kan voelen.

Ik begeleid, inspireer en help vrouwen van hun stress en pijnklachten af zodat er nieuwe energie en kracht kan vrijkomen om een VRIJ leven op haar voorwaarden te creëren.

Het is ons geboorterecht om gezond, vrij en overvloedig te leven en alles te hebben en zijn wat we willen. Dat we daar iets voor moeten doen om daar te komen, is logisch en daar help ik jou bij. Samen maken we het onmogelijke, mogelijk!

Het is oké om niet alles te kunnen. Echte kracht ligt in het erkennen wanneer je hulp, rust en herstel nodig hebt.

Zij gingen je voor:

Ik ben hier om JOU te helpen.

Ook ik was ooit op de dool. Ik had al pijnklachten vanaf mijn 16 jaar en vond maar niet hoe ik mezelf hiervan kon genezen. Ik ging hier en daar eens op massage, een behandeling bij de chiropractor en een meditatie zo nu en dan. Door de vele voedselintolleranties was het genieten van voeding ook niet meer mogelijk en moest ik echt op mijn passen letten wou ik niet met buikpijn in mijn bed belanden. Mijn rug deed pijn maar omdat ik niet voor pijnstillers ben, verbeet ik de pijn en ging ik door. Ik hielp mensen in mijn massagepraktijk een tijdje af van hun pijnklachten, maar stond zelf gebukt onder de nek en rugpijn.

Ik voelde me onzeker, durfde me niet voluit uitspreken en liep nog met een zware rugzak rond van onverwerkte emoties. Ik deed alsof ik sterk was, maar dat was ik allesbehalve. Ik weende vaak in mijn eentje, kreeg depressieve gevoelens, en werd moe wakker. Tot ik in 2022 crashte en in een burn-out belande.

Ik heb hard aan mezelf gewerkt want ik had grote ambities. Ik wou allereerst herstellen van mijn burn-out maar wou beter zijn dan ik me ooit had gevoeld in mijn leven. Dat wou dus zeggen dat ik mijn stress en pijnklachten die ik al had vanaf mijn 16 jaar allemaal wou helen.

En stap voor stap lukte me dat ook. En dit door de Mind-body visie toe te passen.

 

Mijn tweede ambitie was om nu ook mijn klanten te leren hoe je diepgaande heling kan bereiken. Na wat ik nu had geleerd over stress en pijnklachten wou ik niet meer terug naar de massages maar wou ik vrouwen helpen om hun stress en pijn aan te pakken bij de wortels zodat ze blijvend kunnen herstellen en terug fit, energiek en gezond mogen worden.

Waarom jij nu nog deze stress en pijnklachten hebt en wat je eraan kan doen, lees je in mijn E-book Fit, energiek en gezond met rust in je hoofd.

Yes download het nu en begin aan jouw herstelreis. Ook jij bent het waard om je goed te voelen!!

Rust: vind nu eindelijk de rust in je leven, je lichaam en je hoofd

Energie: bruis weer van energie en voel je fit en gezond

Balans: ervaar hoe het is om terug de balans te vinden in je leven

Gezonde levensstijl: leer hoe je jezelf gezond en fit houdt met de juiste levensstijl

Gratis E-Book fit, energiek en gezond