fbpx

De rol van de narcist op jouw lichamelijke pijn: een reis naar herstel

Blog van Karen Foré, KaFlex

In de schaduw van narcisme ervaren we heel wat negatieve emoties: woede, frustratie, en een verwarrende mix van gevoelens.

Deze emoties lijken geen uitweg te hebben. De narcist heeft een meesterlijke manier om ons aan onszelf te laten twijfelen, waardoor we onze eigen identiteit verliezen.

We begraven onze emoties diep van binnen, maar van binnen lijden we. We blijven hopen dat de narcist zal veranderen, of we beginnen zelfs te geloven dat het aan onszelf ligt en verliezen ons zelfvertrouwen.

Narcisten isoleren ons, zodat we niemand meer hebben om mee te praten. Onze emoties worden als het ware gevangen. Die negatieve energie heeft geen uitweg en manifesteert zich als lichamelijke pijn.

Soms voelen we ons zelfs beschaamd om onze emoties te uiten, omdat we geloven dat het verkeerd is om boos te zijn of negatieve gevoelens te hebben.

Onze hersenen overtuigen ons ervan dat het uiten van onze woede te gevaarlijk is, vooral in het geval van narcisme. We durven niet tegen te spreken omdat we bang zijn.

Maar narcisten leren ons ook een cruciale en uitdagende les: het herontdekken van onze innerlijke kracht. Wanneer we daarin slagen, kunnen we bergen verzetten.

In mijn traject begeleid ik je door een reeks processen die je helpen je situatie te helen, zelfs wanneer narcisme een rol speelt. Hoe meer mensen herstellen, hoe mooier onze wereld kan worden. 💪❤️

Wil je meer weten over pijn en mijn traject om pijnvrij te worden? Doe mee met de GRATIS Masterclass richting een Nek-en rugpijnvrij leven

Wat omvat de GRATIS Masterclass? Schrijf je hier in:

Ik leer jou:

* Wat de oorzaak is van Nek-en rugpijn

* Waarom de meeste mensen onterecht denken dat er geen verbetering mogelijk is voor hun klachten

* Waar je al meteen vandaag je herstel mee kan ontgrendelen

* Welke de 6 belangrijke pijlers zijn om BLIJVEND Nek-en rugpijnvrij te worden en welke stappen je daarin kan nemen.

Ik vertel jou:

* Dat er mensen zijn die zichzelf hebben weten te herstellen van Nek-en rugpijn

* Je niet moet leren leven met jouw chronische pijnklachten

* De diepere oorzaken van jouw pijn

Je maakt kennis met mijn 4 maanden unieke hersteltraject die ik heb gecreëerd op basis van mijn ervaring als therapeute en in de zoektocht om mijn eigen pijnklachten op te lossen in mijn herstel van mijn burn-out.

Want jij wil ook geen symptoombestrijding meer, je wil geen medicatie, ontstekingsremmers, behandelingen, inspuitingen,… TOCH?

Mijn missie is om jou te leren wat pijn is en je te helpen en begeleiden naar herstel. Verandering begint bij het weten hoe je kan veranderen.

Na deze Masterclass heb jij antwoorden op jouw vragen waarom je pijn hebt en begrijp je dat je zelf de touwtjes in handen hebt van jouw herstel!!

Gratis Masterclass Nek-en rugpijnvrij