fbpx

Online opleiding Intuïtieve massage – holistisch behandelen

Leer online de kunst van holistisch behandelen en ontdek de verborgen wijsheid in je handen.

Download een GRATIS Online les

Ik nodig je uit om een gratis online les te downloaden, zodat je kunt ervaren of deze opleiding intuïtieve massage is wat je zoekt en of er een verbinding is tussen ons. Deze gratis les is ontworpen om je een voorproefje te geven van de magie die intuïtieve massage kan bieden en om te bepalen of ik de juiste gids ben op jouw massagepad.

Door deze les te downloaden, krijg je de kans om te zien hoe een theorie en praktijkles er online uitziet zodat je de essentie van intuïtieve massage kan ervaren in het comfort van je eigen omgeving. 

Deze gratis online les biedt je de gelegenheid om je te verdiepen in de principes en technieken van intuïtieve massage, en om te voelen of het resoneert met jouw persoonlijke benadering van lichaamswerk. 

De Gratis online les is een stukje theorie uit de eerste les die je krijgt als je de cursus volgt + een compilatie van de praktijkles. 

QHHT

Je wil je eigen massagepraktijk openen

Maar je mist de kennis en vaardigheden om een professionele massage uit te voeren?

Z

Je hebt beperkte praktische ervaring om een professionele massage te geven

Z

Je bent hooggevoelig en les volgen in grote groepen is zeer lastig

Z

Het is moeilijk voor je om bepaalde datums vrij te maken op vastgestelde dagen

Z

Je vind het lastig om je te verplaatsen doorheen het land om een opleiding te volgen

Z

Je wil tijdens het oefenen duidelijke instructies kunnen volgen (waar de online praktijkles je in voorziet)

Droom je van?

N

Jezelf ontwikkelen tot een bekwame en zelfverzekerde holistisch massagetherapeut met een eigen praktijk

N

De kunst van intuïtieve massage beheersen om diepe ontspanning, stressvermindering en heling te bieden aan je klanten

N

Je intuïtie gebruiken om de behoeften en energie van je klanten beter aan te voelen en hen een gepersonaliseerde ervaring te bieden

N

Leren hoe je de energiecentra, meridianen en subtiele energieën in het lichaam kunt inzetten om een diepere heling te bevorderen

N

Een bloeiende carrière opbouwen als holistisch massagetherapeute

Verlang je naar?

N

Je persoonlijke groei stimuleren en jezelf ontwikkelen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau

N

Leren hoe je via aanraking en energetisch werk een betekenisvolle connectie kunt maken met je cliënten en hen kunt ondersteunen op hun helende reis

N

Een veilige en ondersteunende ruimte leren creëren waarin mensen zich kunnen openstellen en zich volledig kunnen ontspannen

N

Leren hoe je met behulp van intuïtieve massage heling kunt faciliteren, stress kunt verminderen en een gevoel van balans en harmonie kunt bevorderen

N

Je passie voor massage omzetten in een vervullende carrière

Dan is het tijd

om

de online opleiding Intuïtieve massage – holistisch behandelen te volgen.

In deze opleiding leer je niet alleen de technieken van het geven van een professionele intuïtieve massage, maar je wordt ook begeleid in het ontvangen van je klanten op een warme en gastvrije manier. Je leert hoe je een rustige en ontspannende omgeving kunt creëren waarin je klanten zich meteen op hun gemak voelen.

Mijn 12 jaar ervaring in het vak stelt me in staat om al mijn kennis en ervaring met jou te delen, zodat jij jaren aan leerervaring kunt besparen. Je zult profiteren van mijn inzichten, tips en geheimen die ik door de jaren heen heb opgedaan, waardoor je een voorsprong hebt en jezelf kunt ontwikkelen tot een bekwaam en zelfverzekerd holistisch massagetherapeut.

Door deel te nemen aan deze opleiding, zul je niet alleen de technische vaardigheden leren, maar ook de kunst van het afstemmen op de behoeften van je klanten en het bieden van een helende en transformerende ervaring. Je zult leren hoe je intuïtie kunt integreren in je massagepraktijk en hoe je een diepe verbinding kunt maken met je klanten, waardoor je hen een unieke en gepersonaliseerde behandeling kunt bieden.

Massage opleiding

Online opleiding

Intuïtieve massage –

holistisch behandelen

Als mentor begeleid ik jou, met al mijn kennis, ervaring en wijsheid zodat ook jij een unieke en intuïtieve behandeling kunt bieden aan jouw klanten.

Dompel jezelf onder in een opleiding waar je de technieken leert, de kunst van het ontvangen van je klant, het creëren van een rustige omgeving en het geven van een professionele intuïtieve massage.

 

Online opleiding Intuïtieve massage - holistisch behandelen

WAT BIEDT HET JOU?

10 THEORIELESSEN

 • Je klant op een gepaste wijze ontvangen en behandelen in je praktijk
 • Uitgebreide uitleg over de 7 hoofdchakra’s
 • De meridiaanklok
 • De 5 elementen
 • Gebruik van kristallen
 • Etherische oliën
 • Werken met engelen
 • Je maakt kennis met mediteren en hypnose
 • Het belang van zelfvertrouwen en zelfliefde, voor jezelf als voor je klant
 • Hoe zet je een praktijk op, wetgeving, boekhouding,… ?
 • De zin van boosheid loslaten en vergeven
 •  
w

PRAKTIJKLES

In deze unieke cursus krijg je niet alleen gedetailleerde instructies via video, maar ook visuele ondersteuning in de vorm van foto’s die elke handeling illustreren. Het is alsof je in een echte praktijkruimte bent, waar je stap voor stap leert hoe je een professionele intuïtieve massage kunt geven.

De foto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geven je een visuele referentie bij elke handeling. Ze laten je precies zien hoe je je handen plaatst, welke bewegingen je maakt en hoe je de juiste druk uitoefent. 

Massagetechnieken: hoofd – armen – nek – gezicht – benen voorkant – voeten – rug – benen achterkant

HANDBOEK PDF

In de Online Opleiding Intuïtieve Massage – Holistisch Behandelen bieden we je een uitgebreide leerervaring, zowel in tekstuele als visuele vorm. Via het online platform heb je de mogelijkheid om de volledige cursus als pdf te downloaden, zodat je altijd toegang hebt tot het lesmateriaal, zelfs wanneer je offline bent.

De pdf bevat de volledige inhoud van de cursus, die ook behandeld wordt in de instructievideo’s. Dit betekent dat de tekst en de video’s elkaar aanvullen en dezelfde informatie en instructies bieden. Ze vormen een perfecte harmonie, waardoor je op meerdere manieren kunt leren en de lesstof optimaal kunt begrijpen.

2 JAAR TOEGANG

In de Online Opleiding Intuïtieve Massage – Holistisch Behandelen begrijpen we dat massage iets is dat je echt in de vingers moet krijgen door voldoende oefening. Daarom willen we je alle tijd en ruimte geven om te groeien en te ontwikkelen op jouw eigen tempo.

Als deelnemer aan deze opleiding krijg je maar liefst 2 jaar toegang tot het online platform. Dit betekent dat je gedurende deze periode onbeperkte mogelijkheden hebt om de instructievideo’s en lesmateriaal te herbekijken, zo vaak als je maar wilt. Ik geef je dus voldoende tijd om het beroep onder de knie te krijgen.

TE ZIEN EN TE HOREN OP

Youtube
Soundcloud

GRATIS TIPS & INZICHTEN

Apple podcast
Tiktok

SUCCES

VERHALEN

Gegarandeerd dat je na deze opleiding een professionele intuïtieve massage kan geven

Testimonials

De opleiding bij Karen was een leerrijke en inspirerende ervaring en veel meer dan een praktijkcursus massage.

Karen heeft een open, creatieve en enthousiaste aanpak.

Het holistische aspect kwam voldoende ruim aan bod en de diverse onderwerpen die we aanraakten hebben me wel zin gegeven tot verdere verdieping.

Ik zie het volledig zitten om zelf aan de slag te gaan en mijn eigen praktijk te starten.

Katrijn

De opleiding Holistich massagetherapeut bij Karen zou ik zeker aanbevelen.

Mensen die voeling en interesse hebben om op eigen gevoel te leren masseren en ook echt mensen willen helpen, zowel fysiek als mentaal. Het omvat een zeer ruim pakket van zowel theorie als praktijk lessen.

De handelingen worden goed geïllustreerd. We zijn klaargestoomd om een volledige intuïtieve lichaamsmassage te geven.

Kristof

Ik ben zo blij dat ik deze online opleiding heb gevolgd. Het heeft mijn begrip van massage en holistisch welzijn enorm vergroot. Karen is een uitstekende instructeur die haar kennis en passie op een boeiende en begrijpelijke manier deelt.

Als je serieus bent over het leren van massage kan ik deze opleiding ten zeerste aanbevelen. Het zal je inspireren, en transformeren op zowel persoonlijk als professioneel niveau. Een geweldige investering in jezelf en je toekomstige carrière.

Nele

WAT IS DE INVESTERING

Voor deze unieke en waardevolle Online Opleiding Intuïtieve Massage – Holistisch Behandelen

Online Opleiding Intuïtieve Massage – Holistisch Behandelen

Opleiding Massage

999;-

Ontdek de betoverende wereld van holistische massage in mijn inspirerende online opleiding. Leer de kunst van intuïtieve aanraking, ontwikkel je vaardigheden en verrijk jezelf op zowel persoonlijk als professioneel niveau. Word een zelfverzekerde holistisch massagetherapeut en geef jouw passie voor welzijn en heling vleugels.

 

 • 10 theorie lessen
 • Praktijkles
 • Handboek in PDF
 • 2 jaar toegang

Heb je

VRAGEN?

Wat zijn de specifieke onderwerpen die in de opleiding aan bod komen?

Hier leer je niet alleen hoe je je klanten op een gepaste wijze ontvangt en behandelt in je praktijk, maar ik neem je ook mee op een diepgaande verkenning van diverse onderwerpen.

Van een uitgebreide uitleg over de 7 hoofdchakra’s tot het verkennen van de meridiaanklok en de betekenis van de 5 elementen, zul je een dieper begrip ontwikkelen van energetische balans en heling. We gaan ook dieper in op het gebruik van kristallen en etherische oliën, waardoor je je behandelingen kunt verrijken met hun krachtige eigenschappen.

Daarnaast zul je kennismaken met het werken met engelen, waardoor je de spirituele dimensie van je massagepraktijk kunt omarmen. Ik bied ook inzichten in meditatie en hypnose, waarbij je leert hoe je deze krachtige tools kunt integreren om ontspanning, innerlijke rust en transformatie te bevorderen.

Naast de holistische benadering van massage, richten we ons ook op het belang van zelfvertrouwen en zelfliefde, zowel voor jezelf als voor je klant. We geloven dat een sterke basis van eigenwaarde en zelfzorg essentieel is in het beoefenen van massage op een diepere en meer vervullende manier.

Bovendien bieden we praktische begeleiding bij het opzetten van een massagepraktijk, waarbij ik onderwerpen als wetgeving en boekhouding aan bod laat komen. Ik help je om een solide basis te leggen voor een succesvolle carrière als holistisch massagetherapeut.

Ten slotte richt ik me ook op de krachtige betekenis van boosheid loslaten en vergeven. Door deze diepgaande thema’s te verkennen, kun je niet alleen anderen helpen, maar ook jezelf bevrijden van negatieve emoties en een pad van innerlijke vrede bewandelen.

Bij deze opleiding gaat het niet alleen om het leren van massagevaardigheden, maar om een holistische benadering van heling en welzijn. Ik wil je inspireren, uitdagen en ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei en het worden van een bekwame en empathisch holistisch massagetherapeute.

Wat is de duur en het tijdschema van de opleiding?

De duur en het tijdschema van de opleiding zijn flexibel en aangepast aan jouw behoeften. Aangezien het een online opleiding is, bepaal jij zelf hoelang je erover doet. Het mooie van deze online benadering is dat je geen tijd hoeft te besteden aan het reizen naar een fysieke locatie. Je kunt de opleiding volgen vanuit het comfort van je eigen huis, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Bovendien krijg je maar liefst 2 jaar toegang tot het online platform. Dit betekent dat je ruimschoots de tijd hebt om de instructievideo’s te bekijken en de massagevaardigheden in de vingers te krijgen. Of je nu behoefte hebt aan extra herhaling, verdieping of oefening, je hebt de vrijheid om de video’s zo vaak als nodig te bekijken gedurende deze periode van 2 jaar.

De flexibiliteit en de lange toegangsperiode van de opleiding stellen je in staat om op je eigen tempo te leren en te groeien. Je kunt de opleiding inpassen in je drukke schema en de lessen volgen op momenten die voor jou het meest geschikt zijn. Dit geeft je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot een bekwaam en zelfverzekerd holistisch massagetherapeut, zonder dat je je hoeft te haasten.

Wordt er een certificaat verstrekt na het voltooien van de opleiding?

Ja, na het voltooien van de opleiding wordt er een certificaat verstrekt. Om het certificaat te ontvangen, volg je alle lessen via het online platform. Via het platform kan ik zien of je alle lessen hebt gevolgd. Daarnaast vraag ik je om een review, inclusief handtekening, van een van de proefpersonen (geen familie) naar mij toe te sturen.

Als de review positief is en je alle lessen hebt gevolgd, stuur ik het certificaat naar je op. Het certificaat is een waardevol bewijs van jouw voltooide opleiding en kan je helpen bij het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen in je massagepraktijk.

Zijn er vereisten of voorafgaande ervaringen nodig om deel te nemen aan de opleiding?

Nee, er zijn geen vereisten of voorafgaande ervaringen nodig om deel te nemen aan de opleiding. Ik bied een volwaardige opleiding die zelfs geschikt is voor leken, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om een professionele massagetherapeut te worden.

Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van massage of al enige basiskennis hebt, deze opleiding is ontworpen om je stap voor stap te begeleiden en je alle benodigde vaardigheden en kennis bij te brengen. Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt, je zult worden opgeleid tot een professionele massagetherapeut en de nodige technieken en inzichten verwerven om succesvol te zijn in dit vakgebied.

Met gedetailleerde instructies, begeleiding en praktische oefeningen zorgen we ervoor dat je alle vereiste vaardigheden ontwikkelt, ongeacht je voorkennis of ervaring. Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en te leren, en mijn opleiding is daarop gericht.

Hoe wordt het lesmateriaal gepresenteerd en is er interactie met instructeurs of medestudenten?

De opleiding wordt gepresenteerd via een gebruiksvriendelijk online platform waarop je kunt inloggen met je unieke login en wachtwoord. Het lesmateriaal bestaat uit een handboek in pdf-formaat, dat je kunt downloaden en raadplegen. De informatie in het handboek wordt ook uitgebreid behandeld in de instructievideo’s, waarbij ik hier en daar voorbeelden uit de praktijk geef om de concepten te verduidelijken.

Tijdens de opleiding volg je het programma zelfstandig. Er is geen directe interactie met andere studenten. Mocht je echter vragen, opmerkingen of bedenkingen hebben, dan ben ik altijd beschikbaar via e-mail op contact@kaflex.be. Ik sta klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden die je hebt tijdens je leerproces.

Welke praktische oefenmogelijkheden worden geboden tijdens de opleiding?

Tijdens de opleiding worden er praktische oefenmogelijkheden geboden, waarbij je zelf proefpersonen kunt zoeken om mee te oefenen aan de hand van de instructievideo’s. Het is de bedoeling dat je de praktijklessen afspeelt en mijn handelingen nauwkeurig nabootst. Door regelmatig te oefenen en de massagestappen te volgen, zul je gegarandeerd de massagevaardigheden onder de knie krijgen.

De instructievideo’s bieden een gedetailleerde visuele demonstratie van elke handeling en techniek die je moet uitvoeren tijdens de massage. Je kunt de video’s keer op keer bekijken, pauzeren en opnieuw afspelen terwijl je de handelingen oefent en perfectioneert. Het is belangrijk om consistent te oefenen en regelmatig de praktijklessen te volgen om vertrouwd te raken met de massagebewegingen en de juiste technieken toe te passen.

Door actief te oefenen met proefpersonen en de instructievideo’s als leidraad te gebruiken, zul je stap voor stap vertrouwd raken met de massagehandelingen en uiteindelijk de massagevaardigheden beheersen. Dit proces van oefenen en herhalen is essentieel om de nodige handigheid en zelfverzekerdheid te ontwikkelen als holistisch massagetherapeute.

Massage opleiding

Achter de

SCHERMEN

Ik neem je mee achter de schermen om kennis te maken met de opleiding.

SCHRIJF JE NU IN

Online Opleiding Intuïtieve Massage – Holistisch Behandelen

Opleiding Massage

999;-

Ontdek de betoverende wereld van holistische massage in mijn inspirerende online opleiding.

Leer de kunst van intuïtieve aanraking, ontwikkel je vaardigheden en verrijk jezelf op zowel persoonlijk als professioneel niveau.

Word een zelfverzekerde holistisch massagetherapeute en geef jouw passie voor welzijn en heling vleugels.

 

 • 10 theorie lessen
 • Praktijkles
 • Handboek in PDF
 • 2 jaar toegang

Download een GRATIS Online les

Ik nodig je uit om een gratis online les te downloaden, zodat je kunt ervaren of deze opleiding intuïtieve massage is wat je zoekt en of er een verbinding is tussen ons. Deze gratis les is ontworpen om je een voorproefje te geven van de magie die intuïtieve massage kan bieden en om te bepalen of ik de juiste gids ben op jouw massagepad.

Door deze les te downloaden, krijg je de kans om te zien hoe een theorie en praktijkles er online uitziet zodat je de essentie van intuïtieve massage kan ervaren in het comfort van je eigen omgeving. 

Deze gratis online les biedt je de gelegenheid om je te verdiepen in de principes en technieken van intuïtieve massage, en om te voelen of het resoneert met jouw persoonlijke benadering van lichaamswerk. 

De Gratis online les is een stukje theorie uit de eerste les die je krijgt als je de cursus volgt + een compilatie van de praktijkles. 

QHHT