fbpx

Heel jouw transgenerationeel trauma met het programma: Het gouden schaap van de familie

Karen Foré

Los jouw trauma’s op die steeds van generatie op generatie worden doorgegeven

 • Merk je dat je last hebt van onverklaarbare fysieke of mentale klachten die niet lijken te verbeteren met traditionele behandelmethoden?
 • Voel je je vaak geblokkeerd of beperkt in je mogelijkheden en kun je niet achterhalen waarom?
 • Heb je het gevoel dat bepaalde patronen in jouw familie zich herhalen en invloed hebben op jouw welzijn?
 • Ben je op zoek naar dieper inzicht in jezelf en hoe jouw familiegeschiedenis jouw leven beïnvloedt?
 • Ervaar je een diep gevoel van verdriet of angst dat niet direct gerelateerd lijkt te zijn aan je eigen levenservaringen?
 • Vind je het moeilijk om relaties aan te gaan of te onderhouden en weet je niet waarom?
 • Worstel je met terugkerende dromen of nachtmerries die je dagelijks welzijn beïnvloeden?
 • Voel je je vaak onbegrepen door traditionele gezondheidswerkers of therapieën

Gelukkig hoeft dit niet langer jouw realiteit te zijn. Met het programma ‘Het gouden schaap van de familie’ bied ik jou de middelen en begeleiding om de verborgen oorzaken van je klachten te ontdekken en te genezen, zodat je jezelf kan bevrijden van de trauma’s die niet eens van jou zijn.

 

Wat is Transgenerationeel trauma?

Transgenerationeel trauma verwijst naar de psychologische effecten die niet alleen individuen treffen maar ook overgedragen worden van de ene generatie op de andere. Dit soort trauma kan ontstaan uit intense ervaringen zoals oorlog, misbruik of ernstige sociale ontwrichting die door ouders worden ervaren en, vaak onbewust, worden doorgegeven aan hun kinderen en kleinkinderen. Dit manifesteert zich in patronen van gedrag, emotionele reacties en zelfs gezondheidsproblemen die moeilijk te verklaren zijn zonder de historische context van de familie.

In het programma ‘Het Gouden Schaap van de Familie’ leer je niet alleen hoe jouw familiesysteem invloed heeft op jou, maar ook hoe jouw genezing invloed kan hebben op zowel de generaties voor als na jou.

Door de verborgen verbindingen binnen je familiegeschiedenis bloot te leggen, die kunnen leiden tot fysieke, emotionele en mentale klachten, bied ik je inzicht en concrete handvatten om deze patronen te doorbreken en te transformeren. Dit is niet alleen een investering in je eigen gezondheid en welzijn, maar ook een daad van heling voor je familie, zowel de voorgaande als toekomstige generaties.

Je ontdekt dat veel van je huidige gevoelens en reacties wortels kunnen hebben die generaties teruggaan. Met de kennis die je krijgt en de bewezen methoden, zoals het bijgevoegde innerlijke werk en de familieopstelling meditatie, help ik jou deze diepe verbindingen te erkennen en te genezen.

Wat je krijgt in het programma ‘Het Gouden schaap van de familie’:

 • Diepgaande training over Transgenerationeel trauma: Verwerf inzicht in hoe trauma’s door generaties heen worden doorgegeven en ontdek de wetenschappelijke en psychologische basis achter transgenerationele patronen. Deze training biedt zowel theoretische kennis als praktische toepassingen om je eigen ervaringen te begrijpen.
 • Werkboek voor innerlijk werk: Ontvang een uitgebreid werkboek dat je begeleidt in je persoonlijke onderzoek. Dit werkboek helpt je om dieper in te gaan op je eigen familiegeschiedenis, identificeert terugkerende thema’s, en biedt oefeningen om actief aan je genezingsproces te werken.
 • Familieopstelling meditatie: Ervaar een krachtige familieopstelling meditatie, ontworpen om je te helpen de verborgen dynamieken binnen je familie visueel en emotioneel te verkennen. Deze geleide meditatie faciliteert een dieper begrip van je familierelaties en ondersteunt je in het genezingsproces van de trauma’s die deze relaties beïnvloeden.
 • WhatsApp ondersteuning: Geniet van 2 weken persoonlijke begeleiding via WhatsApp, direct vanaf het moment dat je de training aanschaft. Gedurende deze periode sta ik je bij om je vragen te beantwoorden, je door moeilijke momenten heen te helpen, en je te voorzien van de nodige motivatie en inzichten. Deze directe toegang zorgt ervoor dat je niet alleen bent in je reis naar heling en begrip van je familiegeschiedenis.

Ben je klaar voor verandering? Schrijf je nu in en ontdek hoe je niet alleen je eigen leven, maar ook dat van toekomstige generaties kunt transformeren.

Nu geen 249;- maar slechts 111;-

Dit inclusief persoonlijke begeleiding

Veelgestelde vragen:

1. Waarom heet het programma ‘Het Gouden Schaap van de Familie’?

De naam “Het Gouden Schaap van de Familie” is geïnspireerd door de term “zwarte schaap,” die vaak gebruikt wordt om een familielid te beschrijven dat zich onderscheidt van de rest, meestal in een negatieve zin. In ons programma draaien we dit concept om en zien we het ‘gouden schaap’ als iemand die zich positief onderscheidt door bewustwording en genezing in de familiedynamiek te brengen. Dit lid neemt de moedige stap om niet alleen persoonlijke groei te ondergaan, maar ook helende veranderingen in gang te zetten die de hele familie ten goede komen, waardoor de negatieve patronen worden doorbroken die generaties lang zijn doorgegeven.

2. Wat is transgenerationeel trauma precies? Transgenerationeel trauma verwijst naar de overdracht van emotionele en psychologische effecten van trauma’s van de ene generatie op de andere. Dit kan gebeuren door gedragspatronen, onuitgesproken familienormen of zelfs via genetische invloeden. Het kan zich manifesteren in terugkerende problemen zoals angst, depressie, en relatieproblemen, die moeilijk te verklaren lijken zonder de bredere familiecontext te begrijpen.

 

 

3. Hoe verschilt dit programma van traditionele therapie? ‘Het Gouden Schaap van de Familie’ integreert traditionele therapeutische technieken met unieke benaderingen zoals familieopstelling meditatie, gericht op het blootleggen en genezen van transgenerationele invloeden. Dit programma biedt niet alleen inzicht in je persoonlijke psychologie, maar plaatst deze binnen de bredere context van je familiegeschiedenis, wat leidt tot diepgaandere inzichten en duurzamere verandering.

4. Wat kan ik verwachten tijdens de familieopstelling meditatie? Tijdens deze meditatie begeleid ik je door visualisaties en oefeningen om de relaties en dynamieken binnen je familie te verkennen. Je kunt krachtige emotionele reacties ervaren en nieuwe inzichten verkrijgen over hoe jouw leven is beïnvloed door familieleden en gebeurtenissen uit het verleden. Het is een veilige ruimte waar je leert, ontdekt en tegelijk ook heelt.

5. Is dit programma geschikt voor mij als ik weinig weet over mijn familiegeschiedenis? Ja, het programma is ontworpen om nuttig te zijn, zelfs als je beperkte kennis hebt van je familieachtergrond. Onze methoden kunnen je helpen om patronen te identificeren en inzichten te verkrijgen die niet afhankelijk zijn van volledige historische kennis, maar eerder gericht zijn op het genezen van wat nu in jouw leven aanwezig is.

6. Hoe kan ik de opgedane inzichten uit het programma toepassen in mijn dagelijks leven? Je leert specifieke strategieën en technieken die je direct kunt toepassen om de onthulde patronen te doorbreken en te transformeren. Dit kan variëren van oefeningen en zelfreflectie tot specifieke acties die je kunt ondernemen in reactie op specifieke triggers of situaties. Bovendien bieden we voortdurende ondersteuning en tools om deze veranderingen duurzaam te maken.

Mijn verhaal met transgenerationeel trauma

Toen ik in mijn burn-out was beland, werden alle onverwerkte emoties en trauma’s die ik mijn hele leven had meegesleurd enorm belicht. Ik voelde elk detail en elke weggepropte emotie. Ik kon er niet meer van weglopen. Dat was heftig maar het nodigde mij ook constant uit om daarmee aan de slag te gaan. De emoties waren te intens om ze nog te blijven negeren. Na heel wat innerlijke werk die je trouwens ook zelf kan doen via mijn transformatietraject, kwam ik meer en meer terug bij mezelf en voelde ik me steeds beter.

Ik werd mentaal lichter maar ook lichamelijk knapte ik op. Echter bleef ik met nog enkele dingen zitten die ik niet thuis kon wijzen. Namelijk emoties die niet van mij waren. Het heeft heel lang geduurd vooraleer ik begreep wat er gaande was, tot ik opeens in contact kwam met transgenerationeel trauma. Op dat moment werd het duidelijk voor mij want ik begreep dat wat ik voelde niet altijd van mij was.

Ik had angsten die ik nooit eerder had gevoeld, ik had zelfs doodsangst en ik had gedachten zoals ‘alles wordt me afgepakt’ terwijl ik dat in mijn leven niet ervaarde in de realiteit. In dat voorbeeld van alles wordt me afgepakt was het werkelijk een gedachte die mijn grootvader zijn hele leven onbewust had gehad. Zijn hond en fiets waren afgepakt door de Duitsers in de oorlog, hij verloor zijn moeder op 19 jarige leeftijd en ook zijn goede gezondheid werd hem op jonge leeftijd al afgepakt.

Ook werd hij oneerlijk behandeld door een zus en ervaarde hij ook daar het gevoel van ‘afgepakt’ te worden. Vooral financieel dan. Hoewel mijn grootvader al 18 jaar overleden is, leefde zijn beperkende overtuiging en ongeheelde trauma nog steeds verder in mij.

Aan mijn moeders kant is er een bepaalde schaamte die verder leeft in onze vrouwenlijn. Dit door een verkrachting en de schaamte die daarmee gepaard ging. Hoewel ik dit zelf nooit heb meegemaakt, heb ik altijd de angst voor misbruik gehad en de schaamte gevoeld. Ook dat heb ik weten te helen in mezelf.

Na jaren van innerlijk werk en het doorbreken van generaties oude patronen, heb ik niet alleen mijn eigen leven, maar ook mijn begrip van familiedynamiek getransformeerd. Dit programma is geboren uit een verlangen om anderen dezelfde bevrijding te bieden die ik heb ervaren. Als jij je herkent in mijn verhaal, of als je worstelt met gevoelens die je niet helemaal kunt plaatsen, nodig ik je uit om deel te nemen aan “Het Gouden schaap van de familie”.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten? Schrijf je nu in.