fbpx

Bachbloesems op maat

of op recept

Ontdek de Kracht van Bachbloesems: Vind Balans, Harmonie en Innerlijke Heling

Heb je emotionele of mentale problemen?

Z

Weinig zelfvertrouwen

Z

Angst en stress

Z

Verdriet en rouw

Z

Slaapproblemen

Z

Zorgen en piekeren

Z

Stemmingsschommelingen

Z

Concentratiestoornissen

Bachbloesems

Droom je van?

N

Een gevoel van innerlijke rust en balans

N

Veerkrachtig en in harmonie met jezelf zijn

N

Klaar om de uitdagingen van de dag aan te gaan

N

Een diep gevoel van welzijn en vreugde

N

Negatieve emoties en innerlijke blokkades hebben geen grip meer op je

Verlang je naar?

N

Vrij zijn van de last angst, stress, verdriet of onzekerheid

N

Gezonde relaties met anderen

N

Emoties op een gezonde en evenwichtige manier kunnen uiten

N

Leven vol innerlijke rust, emotionele balans en vervulling

N

Je ware potentieel bereiken

Bestel dan nu

jouw Bachbloesems

Op maat of volgens recept

Ontdek de Kracht van Bachbloesems voor emotioneel welzijn en innerlijke balans.

Bachbloesems zijn extracten van bloemen en planten die inwerken op de emoties. Ze bieden een natuurlijke benadering om je emotionele gezondheid te verbeteren en in harmonie te komen met jezelf.

Met behulp van specifieke bloesemessenties kun je diverse voordelen ervaren, zoals het verminderen van angst en stress, het bevorderen van innerlijke rust en het vergroten van zelfvertrouwen.

Bachbloesemtherapie is een holistische benadering die zich richt op het herstellen van de balans tussen geest en emoties. De 38 remedies, ontwikkeld door Dr. Edward Bach, werken subtiel en ondersteunen je bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van positieve gemoedstoestanden.

Of je nu worstelt met angstgevoelens, stress, verdriet of een gebrek aan zelfvertrouwen, Bachbloesems kunnen je helpen om weer in je kracht te komen en je emotionele welzijn te verbeteren.

Bachbloesems

Bachnose Bachbloesems

Creëer een leven in harmonie, innerlijke balans en emotionele vervulling.

Welkom bij Bachnose.

Via onze website www.bachnose.be kan je je eigen persoonlijke bachbloesems samenstellen of een flesje bestellen op recept bijvoorbeeld: ‘In je vrouwelijke kracht’.

Of je nu worstelt met angst, stress, verdriet, onzekerheid of andere emotionele uitdagingen, Bachbloesems kunnen ondersteuning bieden bij het bevorderen van innerlijke rust, het vergroten van zelfvertrouwen en het stimuleren van een positieve mindset.

 

Bachbloesems

Hoe gebruik je Bachbloesems?

Druppels innemen

De meest gebruikelijke manier om Bachbloesems in te nemen is via druppels. Je voegt 20 druppels van jouw persoonlijke flesje Bachbloesems toe aan een fles water en drinkt dit uit gedurende de dag in kleine slokjes. Hoe frequenter je drinkt hoe beter.

w

Directe inname

Je kunt ook een viertal druppels Bachbloesems rechtstreeks onder je tong innemen. Dit zorgt voor een snellere opname in je systeem. Houd de druppels ongeveer 30 seconden onder je tong voordat je ze doorslikt.

Verstuiven

Bachbloesems kunnen ook worden verdund in water en gebruikt worden als een verstuiver of spray. Je kunt de spray in de lucht verstuiven, rond jezelf of in een ruimte om een kalmerende en harmoniserende sfeer te creëren.

Topisch gebruik

Sommige Bachbloesems kunnen lokaal worden aangebracht op specifieke punten zoals de polsen, slapen of achter de oren. Hierbij worden de druppels direct op de huid aangebracht. Dit kan handig zijn bij specifieke emotionele behoeften of fysieke klachten.

Gebruik bij dieren

Voeg enkele druppels van de geselecteerde Bachbloesems toe aan het drinkwater of voer van je dier. Zorg ervoor dat de druppels goed worden gemengd. Je kunt ook de druppels rechtstreeks in de bek van je dier druppelen als dit haalbaar is.

Gebruik bij kinderen

Je voegt 15 druppels van het kind zijn/haar persoonlijke flesje Bachbloesems toe aan een fles water en laat het kind dit uitdrinken gedurende de dag in kleine slokjes. Hoe frequenter het kind drinkt hoe beter.

TE ZIEN EN TE HOREN OP

Youtube
Soundcloud

GRATIS TIPS & INZICHTEN

Apple podcast
Tiktok

Bachnose’s succes

VERHALEN

90% van de gebruikers van Bachnose Bachbloesems zag een significante verbetering in hun emotionele en/of mentale klachten na slechts 6 weken gebruik.

Testimonials

Ik ben zeer tevreden over de bachbloesems en ik zou ze ook iedereen aanraden die worstelt met emoties, onzekerheden, zelfvertrouwen, perfectionisme,…

Ik nam de druppels voornamelijk voor mijn onzekerheid op het werk en heel weinig zelfvertrouwen.

Ik wou sterker staan in mijn schoenen en wou ook niet meer het gevoel hebben dat ik niets waard ben.

Dit heeft me echt geholpen.

Michelle

Toen ons zoontje opgenomen werd met een zware longontsteking greep de angst me letterlijk bij de keel. Ik begon te hyperventileren en heel erg te piekeren. Ik was heel angstig.

Zo had ik me nog nooit gevoeld. Door Bachbloesems te kopen en in te nemen kon ik m’n angsten beheersen.

Sinds die positieve kennismaking ben ik helemaal overtuigd van de heilzame werking.

Ik heb mijn Bachbloesems altijd op zak.

Ella

Ik bestel altijd Bachbloesems voor mijn kinderen en ik kan met zekerheid zeggen dat het een geweldige werking heeft. Mijn jongste met autisme en ADHD heeft geen medicatie meer nodig.

Ik ben zo blij dat ik een natuurlijke en effectieve oplossing heb gevonden die zijn symptomen verlicht.

Het is echt verbazingwekkend om te zien hoe de Bachbloesems zijn leven positief hebben beïnvloed.

Ik kan Bachbloesems echt aanbevelen. 

Tania

WAT IS DE INVESTERING?

Bachbloesems zullen je helpen om emotionele en mentale uitdagingen te overwinnen.

BACHNOSE

Bachbloesems op maat of op recept bestel je snel en makkelijk via

www.bachnose.be

In onze webshop bieden we de mogelijkheid om Bachbloesems op maat te bestellen, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Dit kan je makkelijk zelf samenstellen door de balken aan te klikken die resoneren met jouw situatie. Ook is het mogelijk om Bachbloesems te bestellen op recept, bijvoorbeeld ‘in je vrouwelijke kracht’ of ‘meer energie’.

Met een investering van slechts 29 euro kun je 4 tot 5 weken met de Bachbloesems doen. Als je het op de juiste manier wilt aanpakken, raden we een kuur van 3 maanden aan. Daarom hanteren we het principe van “3 halen, 2 betalen“. Vanaf 2 flesjes is de verzending ook gratis.

Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop www.bachnose.be en ontdek hoe Bachbloesems jou kunnen ondersteunen op je weg naar emotioneel evenwicht en welzijn.

Heb je

VRAGEN?

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Bachbloesems?

Bachbloesems hebben over het algemeen geen bekende bijwerkingen en worden als veilig beschouwd voor gebruik. Ze zijn niet verslavend en hebben geen invloed op de werking van andere medicijnen. Het is echter belangrijk op te merken dat elk individu anders kan reageren op Bachbloesems.

In zeldzame gevallen kunnen er milde reacties optreden, zoals tijdelijke verergering van symptomen, lichte vermoeidheid of emotionele gevoeligheid. Deze reacties duren meestal slechts kort.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten kan verwachten bij het gebruik van Bachbloesems?

De tijd die nodig is om resultaten te ervaren bij het gebruik van Bachbloesems kan variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen merken mogelijk al binnen enkele dagen veranderingen op, terwijl het bij anderen wat langer kan duren. Het is belangrijk om consistent te zijn met het gebruik van Bachbloesems volgens de aanbevolen dosering.

Over het algemeen raden we aan om Bachbloesems minstens gedurende een periode van 3 tot 4 weken te gebruiken om de beste resultaten te behalen. 

Zijn Bachbloesems veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap?

Het wordt over het algemeen als veilig beschouwd om Bachbloesems te gebruiken tijdens de zwangerschap. De Bachbloesems zijn natuurlijk en niet-farmacologisch, en er zijn geen meldingen van schadelijke effecten bij zwangere vrouwen.

Het is echter altijd verstandig om voorzichtig te zijn en te overleggen met je zorgverlener voordat je Bachbloesems gaat gebruiken tijdens de zwangerschap.

Hoe lang zijn Bachbloesems houdbaar??

Bachbloesems hebben een langdurige houdbaarheid. Ze worden gemaakt met alcohol of appelcider , wat fungeert als een natuurlijk conserveermiddel. Zolang de Bachbloesems op de juiste manier worden bewaard, kunnen ze jarenlang hun potentie behouden.

Het is belangrijk om ze op een koele, donkere plaats te bewaren, uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen. Zorg er ook voor dat de flesjes goed zijn afgesloten om de bloesemessences te beschermen tegen oxidatie.

Hoe kies ik de juiste Bachbloesems voor mijn specifieke behoeften?

Om de juiste Bachbloesems voor jouw specifieke behoeften te kiezen, kun je gebruikmaken van de mogelijkheden op onze webshop.

Daar kun je maximaal 7 Bachbloesems selecteren die resoneren met kenmerken of negatieve emoties waar je mee te maken hebt en waar je je thuis bij voelt. Door deze zelfreflectie kun je een persoonlijke combinatie samenstellen die bij jou past.

Daarnaast bieden we ook Bachbloesems op recept aan, zoals ‘in je vrouwelijke kracht’ of ‘meer energie’. Dit stelt je in staat om gericht te werken aan specifieke thema’s of doelen die je wilt bereiken.

Kan ik Bachbloesems combineren met andere medicijnen of behandelingen die ik gebruik?

Over het algemeen worden Bachbloesems als veilig beschouwd en zijn er geen bekende interacties met medicijnen. Toch kan het altijd verstandig zijn om professioneel advies in te winnen, vooral als je al andere behandelingen ondergaat of medicijnen gebruikt.

Bachbloesems kopen

Hoe

BESTELLEN?

Ik toon je in dit filmpje hoe je snel en makkelijk Bachbloesems bestelt.

BESTEL NU

In onze webshop bieden we de mogelijkheid om Bachbloesems op maat te bestellen, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Dit kan je makkelijk zelf samenstellen door de balken aan te klikken die resoneren met jouw situatie. Ook is het mogelijk om Bachbloesems te bestellen op recept, bijvoorbeeld ‘in je vrouwelijke kracht’ of ‘meer energie’.

Met een investering van slechts 29 euro kun je 4 tot 5 weken met de Bachbloesems doen. Als je het op de juiste manier wilt aanpakken, raden we een kuur van 3 maanden aan. Daarom hanteren we het principe van “3 halen, 2 betalen“. Vanaf 2 flesjes is de verzending ook gratis.

Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop www.bachnose.be en ontdek hoe Bachbloesems jou kunnen ondersteunen op je weg naar emotioneel evenwicht en welzijn.

BACHNOSE

Bachbloesems op maat of op recept bestel je snel en makkelijk via

www.bachnose.be