fbpx

Ga voor herstel! 

Want je herkent jezelf hier in:

Je hebt al jarenlang klachten en ze zijn misschien zelfs chronisch geworden?

Wellicht heeft de dokter je verteld dat je er mee moet leren leven, en misschien heb je dat onbewust geaccepteerd als de enige optie – een leven met dagelijkse pijn. Zit de angst erin dat je toekomst er voor altijd zo uit zal zien? Een leven met dagelijkse pijn…

Je hebt waarschijnlijk van alles geprobeerd om de pijn te verlichten – een andere matras, een ander kussen, een infraroodsauna, een Shakti mat… Je bent bij verschillende behandelaars geweest, zoals chiropractors, osteopaten, kinesisten, en misschien bracht het tijdelijk enige verlichting, maar de pijn kwam altijd weer terug? Ik begrijp je volledig. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt, jarenlang.

Het kan een enorme domper op je leven zijn als je niet begrijpt waar die pijn vandaan komt en wat je eraan kunt doen. Been there, done that, maar ik heb ontdekt hoe je dit kunt overwinnen. Ik heb geleerd waarom mensen pijn hebben en hoe je het helemaal zelf ook stopt!

Aanbod Karen Foré - KaFlex

Ik help je graag bij jouw herstel van nek-en rugpijn

In deze video neem ik je graag mee in mijn persoonlijke verhaal en onthul ik waarom ik zo’n diepe passie voel om vrouwen te helpen bij het helen van nek- en rugpijn. Het is een reis van persoonlijke transformatie en ontwaking die me heeft geleid naar een diep begrip van pijn en hoe het ons leven kan beïnvloeden.

Ik weet hoe het voelt om met deze klachten te leven, en hoe moeilijk het kan zijn om hoop te behouden wanneer je constant met pijn moet omgaan. Maar ik heb ontdekt dat er een weg is naar verlichting, naar een leven zonder dagelijkse pijn.

Ik heb me verdiept in deze problematiek en ontdekt dat een pijnvrij leven mogelijk is, ongeacht de diagnose.  Ik had een nekblokkade, constante stijfheid tussen de schouderbladen, ischias met uitstraling naar de benen, scoliose en een hernia maar na 22 jaar van chronische nek- en rugpijn ben ik zelf na slechts 4 maanden volledig pijnvrij geworden. Nu is mijn missie om deze kennis en helende kracht door te geven aan andere vrouwen.

Als je worstelt met nek- en rugpijn, als je je zorgen maakt dat het altijd zo zal blijven, als je alles al hebt geprobeerd en de hoop bijna hebt opgegeven, dan begrijp ik je.

Maar ik wil je laten zien dat er een weg is naar herstel en een leven vol vitaliteit en vrijheid

Kom meer te weten over pijn!

N

Abonneer je op mijn YouTube kanaal voor meer info over nek-en rugpijn

N

Luister naar mijn podcasts over nek-en rugpijn

N

Lees mijn blogberichten

N

Schrijf je in op mijn VIP mailinglijst voor meer info, tips en inzichten rond nek-en rugpijn

N

Vraag mijn gratis E-book aan om jouw herstel te ontgrendelen

Vraag het GRATIS E-book aan 

Ontgrendel vandaag nog jouw herstel richting een pijnvrij leven.

Onderga grootse transformaties en maak betere keuzes voor een gezonder en pijnvrij lichaam.

Download het GRATIS E-book ‘Ontgrendel vandaag nog jouw herstel richting een pijnvrij leven’

In dit E-book open ik de deur naar een goed bewaard geheim dat de sleutel is tot herstel: waarom je pijn ervaart. Het is een onderwerp waar maar weinig mensen over spreken, zelfs dokters, maar het begrijpen van dit geheim is essentieel voor jouw weg naar verlichting.

Ik deel mijn persoonlijke verhaal en hoe ik na het intensief hersteltraject van 4 maanden uiteindelijk pijnvrij werd verklaard. Ik neem je mee op mijn eigen reis van pijn en ongemak naar het vinden van oplossingen en genezing. Het is een verhaal dat hoop biedt en laat zien dat het mogelijk is om de controle over je pijn terug te krijgen.

Gratis E-book Nek-en rugpijnvrij