fbpx

Waarom het innerlijke kind helen om nek-en rugpijnvrij te worden

Blog van Karen Foré, KaFlex

De gevoelens die we hadden als kind zitten er nog steeds. Als kind had je niet altijd de reflex om juist te reageren en als we in ons volwassen leven een soortgelijke situatie meemaken, kunnen we getriggerd worden en nog steeds reageren op een onvolwassen manier.

Dit zijn onbewuste processen. Vaak kiezen we in ons volwassen leven een omgeving die herkenbaar is vanuit onze kindertijd. Ook al was die omgeving of situatie onveilig.

Ook dat zijn weer onbewuste processen. Het is belangrijk om eerst bewust te worden dat jouw situatie in het heden ongezond is en je daar uit wil of verandering wil.

Daarom kan je contact gaan maken met jouw innerlijke kind om op diepere niveaus te helen en vanuit die inzichten bewust andere gepaste keuzes maken.

Het is belangrijk om de band met je innerlijke kind te gaan versterken door frequent contact te maken en in gesprek te gaan met het kind in jezelf.

Alle soorten pijn zijn rode vlaggen dat er emotioneel conflict is in de psyche en dat jouw lichaam die emoties niet wil uiten uit zelfbescherming en bescherming van jouw omgeving.

Emotionele conflicten in jouw volwassen leven komen in de meeste gevallen vanuit de kindertijd. Een stuk in een helingsproces die niet overgeslagen mag worden. Niet alleen om nek-en rugpijnvrij te worden maar om te transformeren op zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.

Het hoeft niet zwaar en heavy te zijn. We mogen niet bang zijn om door onze emoties te gaan. Een emotie kan eventjes heftig zijn, maar eens het doorvoeld is, is het ook weg en wat je in de plaats krijgt, is puur geluk, GOUD. Stel je voor dat je 90 dagen met jezelf aan de slag gaat!! Je lijdt meer nu met je volle rugzak aan balast dan dat je eventjes doorheen een proces gaat.

Maar hoe los je dat nu op?

Waarom geven deze onderdrukte gevoelens ons pijn?

Hoe kom je nu van die pijn af?

Ik leg het uit in een 1u durende Gratis Masterclass. Je kan hem elk uur van de dag volgen on demand.

Gratis Masterclass nek en rugpijnvrij