fbpx

Van 22 jaar chronische nek-en rugpijn naar herstel in 4 maanden

Blog van Karen Foré, KaFlex

Ik heb 22 jaar chronische nek-en rugpijn gehad. Noem iets, ik had het! De dokters vertelden me dat ik ermee moest leren mee leven maar toen ik uitgeput in een burn-out belande, besefte ik dat ik er klaar mee was. Ik wou genezen van mijn burn-out maar ook van de klachten waar ik al jaren mee liep.

Als massagetherapeute wou ik al sinds 2011 maar 1 ding: mensen hun pijn verlichten. Maar toen mijn praktijk overvol geraakt en ik de vraag niet kon bijhouden belande ik dus in die burn-out. Het moest anders. Meer vrijheid voor mezelf maar ook een beter en blijvend resultaat voor mijn klanten.

Ik wou mijn klanten blijvend nek-en rugpijnvrij. Daarop begon ik me te verdiepen in pijn en alles wat ik had geleerd op mezelf toe te passen. Het lukte want na 4 maanden was ik net als de 100 000 mensen die ook deze technieken hadden toegepast helemaal pijnvrij.

Als kers op de taart herstelde ik ook van mijn burn-out door dit traject en kwam ik uit de diepe emotionele kwesties waar ik al jaren van in de ban was en die dus nu pijnlijk kwamen bovendrijven.

Ik perfectioneerde het traject die ik voor mezelf had ontwikkeld aan de hand van de kennis en informatie die ik op gedaan had van dokters die hun leven hadden gewijd aan het onderzoeken van pijn en maakte een prachtige handleiding voor mensen die ook deze amazing resultaten willen behalen.

Genezen start bij 1 ding: willen genezen. De rest volgt vanzelf!! In dit filmpje stel ik mezelf voor en vertel ik over hoe ik ertoe ben gekomen om mijn massagepraktijk om te ruilen naar een online business.

Allemaal goed en wel maar hoe los je dat nu op? Waarom geven die onderdrukte emoties ons lichamelijke pijn? En hoe kom je nu van die pijn af?

Ik leg het je uit in een 1u durende Gratis Masterclass. Je kan hem elk uur van de dag volgen on demand.

Gratis Masterclass Nek-en rugpijnvrij