fbpx

Waarom ik koos voor online ondernemen?

Blog van Karen Foré, KaFlex

In 2011 begon ik mijn massagepraktijk KaFlex, waar ik mensen begeleidde door diepgaande helings- en transformatieprocessen. Veel van mijn klanten kwamen specifiek voor verlichting van nek- en rugpijn.

Ondanks eerdere bezoeken aan gespecialiseerde artsen en therapeuten, hadden ze nog geen verbetering ervaren, en daarom zochten ze hun toevlucht tot mij.

Vaak kon ik hen helpen door mijn unieke massagetechnieken toe te passen (vooral op de triggerpoints) en door dieper in te gaan op hun emotionele toestand op dat moment. Deze combinatie zorgde er vaak voor dat hun pijn als sneeuw voor de zon verdween.

Echter, als therapeut wilde ik een stap verder gaan en benadrukken dat om daadwerkelijk van klachten te genezen, er op meerdere fronten aan gewerkt moet worden.

Ik geloof sterk in het zelfgenezend vermogen van het lichaam, maar je hebt zelfs de sleutels in handen om jouw herstel te ontgrendelen. Dit is iets wat niemand voor jou kan doen.

Ik begon steeds meer het gevoel te krijgen dat ik brandjes aan het blussen was en dat mijn klanten afhankelijk bleven van behandelingen.

Dit riep bij mij de vraag op: moet het niet anders kunnen? Kan ik mijn kennis en ervaring bundelen tot een handleiding die mensen met pijn zelf kunnen volgen, zodat ze op eigen kracht blijvend pijnvrij kunnen worden?

Op die manier investeren ze eenmaal in tijd en geld, en hebben ze levenslang profijt.

Op die manier investeren ze eenmaal in tijd en geld, en hebben ze levenslang profijt. Het probleem zou dan immers al opgelost zijn, waardoor ze meer vrijheid en geluk in hun leven kunnen ervaren.
 

Langzaam maar zeker kwam ik in aanraking met de juiste informatie en kon ik deze combineren met mijn bestaande kennis. Ik ontwikkelde mijn eigen unieke hersteltraject, testte het uit en verfijnde het voor mijn klanten. Het was een proces van continu leren en groeien, waarbij ik ontdekte hoe ik mensen optimaal kon ondersteunen op hun pad naar blijvende vrijheid van pijn.

ik bied mijn unieke 4 maanden hersteltraject hier aan zodat ook andere mensen zoals jij kunnen herstellen van nek-en rugpijn zonder afhankelijk te zijn van therapie en behandelingen. Je kan al voor een schappelijke prijs instappen in de Insta(p)cursus om kennis te maken met mijn aanpak en te leren hoe je pijnvrij kan worden.

Via deze Insta(p)cursus kan je al de eerste verlichting van klachten ervaren.