fbpx

Hoe komt het dat er steeds opnieuw avatars op je pad komen die jou het leven zuur maken?

Blog van Karen Foré, KaFlex

Heb jij momenteel last van een pestkop, zit je in een vechtscheiding, of maakt iemand jou het leven zuur en zie je dat er steeds nieuwe avatars op jouw pad verschijnen die jou het lastig maken?

Dan heb jij iets uit te werken met de hoofdpersonage die jou in jouw kindertijd al lastig maakte en je dit tot op heden niet hebt geheeld. Met andere woorden: de avatars op jouw pad triggeren die trauma-wond uit je kindertijd.

Eens je dat voor jezelf klaar en duidelijk hebt en weet dat er inderdaad in jouw leven een hoofdpersonage is waar jij nog wrok tegen koestert, of die jou niet heeft erkend of gezien, of zelfs lichamelijk of mentaal heeft mishandeld, dan ben jij al aardig op de goede weg.

Van daaruit kan je dus starten en die stukken gaan helen. Nek en rugpijn, maar ook andere ziekten en vervelende situaties die zich voordoen in je leven zijn allemaal rode vlaggen dat er heling nodig is. Hoe kan je daarvan nu helen?

Door het innerlijke werk te doen. Werk waar ik je bij help. Want eens je doorheen die stukken bent en je die situaties hebt geheeld, zal jouw lichaam en jouw leven geen reden meer zien om jouw pijn of vervelende avatars te sturen.

Jouw onverwerkte stukken zijn namelijk beladen met energie en je trekt de energie aan waar jij dus op trilt. E-motion: Energy in motion.

Je kunt dus je leven en je lichaam helen door simpelweg te gaan helen op steeds diepere niveaus. Een proces waar ik je dus mee kan helpen.

Volg me op Instagram: kaflex

Volg mijn gratis Masterclass om nek en rugpijnvrij te worden