fbpx

Hoe kan ik nek-en rugpijnvrij worden zonder behandelingen?

Blog van Karen Foré, KaFlex

Heel veel mensen denken dat het niet mogelijk is om te helen zonder behandeling. Maar elke healing is zelfhealing. Niemand is ooit al genezen door een therapeut maar doet het zelf. Altijd. Je komt zelf tot jouw inzichten en daar zit jouw healing.

Iemand anders kan jou niet zeggen waar jouw innerlijke conflicten zitten. Dat weet je zelf. Als massagetherapeute wou ik mensen helpen om hun pijn te verlichten en werkte ik diep door op de spieren en de triggerpoints.

De klant merkte zeker en vast verlichting van zijn klachten maar werd nooit pijnvrij omdat ik ervoor zorgde via mijn behandeling dat er terug zuurstof kon doorstromen doorheen de spieren.

Het bloed ging ook even beter stromen. Maar als de klant deze behandeling had gekregen en verder niks deed op de 6 andere pijlers: stress/emoties, beweging, slaap, immuniteit, ademhaling en voeding kan die nooit pijnvrij worden.

Het is door kennis en bewustwording en van daaruit ook jouw andere acties, gedachten en gedragingen die je automatisch zal nemen, dat je heelt. Pijn is een rode vlag die jouw lichaam jouw geeft, om jou alert te maken dat er zich een conflict plaats vindt in je psyche of met andere woorden dat je onderdrukte emoties hebt.

Maar hoe los je dat nu op?

Waarom geven deze onderdrukte gevoelens ons pijn?

Hoe kom je nu van die pijn af?

Ik leg het uit in een 1u durende Gratis Masterclass. Je kan hem elk uur van de dag volgen on demand.

Gratis Masterclass nek en rugpijnvrij