fbpx

De mindblowing SUPERPOWER van boosheid en wat is het verband met Nek-en rugpijn?

Blog van Karen Foré, KaFlex

Boosheid. In onze maatschappij wordt boosheid niet aanvaard. Maar het is zo belangrijk om op een veilige manier om te leren gaan met boosheid. Dit is zo veel beter dan het te onderdrukken. Ik vertel over mijn vriendin die me altijd zei dat ik een vieze was.

Na een paar keer begon ik te geloven dat ik me anders moest gedragen om geliefd te zijn, waardoor ik mezelf aanleerde om mijn boosheid binnen te houden. 1 à 2 jaar later kreeg ik onderrugpijn (ischias met uitstraling naar mijn benen). Het was de rode vlag dat ik ‘verkeerd’ omging met mijn emoties.

Uiteindelijk is jouw boosheid een mindblowing Superpower. Want het zorgt ervoor dat je je grenzen stelt en je waarheid gaat leven.

Volg me op Instagram: kaflex