VACATURE Holistisch Therapeuten KAFLEX !!
Omgeving om het even.

Functieomschrijving vacature holistisch therapeuten

Voor ons nieuw concept ‘aan huis’ is KaFlex op zoek naar holistisch therapeuten op zelfstandige basis in jouw eigen streek. Dit kan uiteen lopen van massages geven, klankschaaltherapie, shiatsu, craniosacraal, lymfedrainage, thaise massage, triggerpointmassage, … alsook medische pedicure komt in aanmerking.

In samenspraak met jou wordt de agenda ingevuld. Je geeft vooraf aan wanneer je wil werken en daar wordt ten alle tijden rekening mee gehouden. Er hoeft niet in het weekend gewerkt worden maar het mag. Overdag en in de avonduren is het een vereiste dat je beschikbaar bent, verschillende dagen en avonden van de werkweek.

Je kan zelfstandig werken per opdracht, je hebt een degelijke opleiding genoten en hebt kennis van verschillende massagetechnieken. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent punctueel. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Ervaring is een pluspunt.

Eerlijkheid wordt hoog in het vaandel gedragen. Daarop moet de hele samenwerking draaien.

Profiel vacature holistisch therapeuten:

• Empatisch
• Verzorgd voorkomen
• Liefde voor masseren
• Klantvriendelijk
• Commercieel
• In team kunnen werken
• Afspraken nakomen
• Eerlijk
• Sociaal en vlot in omgang
• Duidelijk en open communiceren

Je beschikt over een eigen wagen, een massagetafel met bijbehorende lakens + handdoeken en massageolie.

Job gerelateerde competenties

Nadat er een opdracht is binnen gekomen, ga je ter plaatse op het afgesproken tijdstip. Je voert de massage of behandeling uit die de klant heeft geboekt op het doorgegeven adres. Jij mag zelf beslissen welke massages je aanbied, in overleg. Uiteraard geen erotische of seksueel getinte massages.

Persoonsgebonden competenties

Wij zijn op zoek naar iemand waar we kunnen op rekenen, en iemand die eerlijk is. Het is uiterst belangrijk dat er kwaliteit wordt geleverd.
Discretie is het belangrijkste wat er bestaat in deze branche en dient dan ook gerespecteerd te worden. Je kunt je empathisch opstellen en bent een luisterend oor. Je bent een rustig persoon met liefde voor het vak.

Aanbod

We bieden een job aan op zelfstandige basis waarbij de uren en dagen waarop je wil werken worden gerespecteerd. Wij zorgen voor de klanten, die boeken via onze site. Dit kan bij iemand thuis zijn, op een bedrijf, een feestje, in een wellness…
Het concept is nieuw dus moet nog helemaal van de grond komen. Wij zijn dus op zoek naar iemand die het naast zijn/haar hoofdinkomen als extra graag bij neemt in de groei van dit concept. Iemand in hoofdberoep die nog tijd over heeft of iemand die het in bijberoep erbij wil nemen. Als je van de streek bent kan het ook gebeuren dat je ingezet wordt in de nieuwe praktijk in Adegem voor duo-massage, 4 hands massage of een massagetechniek die ik niet beheers (bijvoorbeeld lymfedrainage, shiatsu, craniosacraal, …).

KaFlex

Bachnose

De behandelingen die KaFlex geeft

Interesse? contacteer me via contact@kaflex.be