Wie ben ik?

Ik help mensen bij hun lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten en begeleid ze bij hun hooggevoeligheid en bewustwording. Zodat zij hun leven durven leiden waarvoor ze op de aarde zijn gekomen.

Ik ben Karen, zaakvoerster van KaFlex: praktijk voor massage en bewustwording, en zaakvoerster van Bachnose,  34 jaar en ik heb drie zoontjes, Jendrik, Aarjen & Ryan. Ik ben gelukkig getrouwd en woon met mijn gezin in Adegem.

Karen van KaFlex praktijk voor massage en bewustwording

Holistisch therapeute Karen

Zoektocht

Door een zoektocht om ons eerste zoontje Jendrik te helpen met zijn gezondheidsproblemen (zoals reflux, koemelkallergie, verschillende bronchites, longontsteking…) op alle mogelijke manieren, zijn wij bij verschillende dokters terecht gekomen maar ook bij alternatieve genezers. Ook bij een voetreflexoloog, homeopaat, kinesioloog,… Toen ik zag hoe je via de voeten, zoveel kan te weten komen over de gezondheid van een mens, en homeopathie ons zoontje verlichting gaf, ben ik geboeid geraakt door het alternatieve. Ik startte zelf met de cursus voetreflexologie bij het NVBR (Nationaal verbond der Reflexologen). Daarna volgden mijn inwijdingen in de Reiki.

KaFlex in Adegem

Via intuïtief behandelen, ga ik naar de plaatsen die aandacht vereisen, is dit nu op lichamelijk via massage en/of op emotioneel gebied (healing, reiki). Er wordt ook tijd gemaakt voor gesprek en begeleiding.

Om nog dieper te werken op blokkades, slechte gewoontes, verslavingen, maar ook op gebied van zelfvertrouwen, zelfliefde, of voor angsten, paniek… zet ik hypnotherapie in. Dit zijn sessies die heel persoonlijk op jou worden gemaakt.

KaFlex in Vlaanderen

Omdat de nood steeds groter wordt naar holistisch therapeuten, massage, relaxatietherapie, enz… groeit KaFlex steeds verder uit. Er zijn en zullen in de toekomst steeds meer mensen te werk gesteld worden in meerdere regio’s in Vlaanderen. Deze mensen hebben dezelfde ambitie en worden opgeleid door mezelf zodat zij dezelfde kwaliteit kunnen bieden. Maak kennis met het KaFlex aan huis team.

KaFlex heeft een collega in de praktijk Adegem

Op donderdagavond vanaf 19.30u en vrijdagavond vanaf 16.30u komt Françoise in de praktijk werken om Shiatsu en Chi Nei Tsang te geven. Omdat ik dit een zeer bijpassende en heilzame therapie vind die aansluit op de behandelingen die ik geef, ben ik blij met haar als collega.

Dankbaar voor hetgeen ik mag doen, dankbaar voor het vertrouwen die mensen in me hebben en dankbaar voor alles wat me verder brengt in mijn eigen zelfontwikkeling…