Wie ben ik?

Ik ben bewustzijn, net als jij ;-) Als beroep help ik mensen bij hun lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten en begeleid ze bij hun hooggevoeligheid en bewustwording. Zodat zij hun leven durven leiden waarvoor ze op de aarde zijn gekomen.

Mijn naam is Karen, en mijn zaak draagt de naam KaFlex: dit is een praktijk voor massage en bewustwording, verder heb ik nog een tweede website die aansluit bij mijn behandelingen: Bachnose.

Ik ben 36 jaar en ik heb drie zoontjes, Jendrik, Aarjen & Ryan. Ik ben gelukkig getrouwd en woon met mijn gezin in Adegem.

karen

Karen

Zoektocht

Door een zoektocht om ons eerste zoontje Jendrik te helpen met zijn gezondheidsproblemen (zoals reflux, koemelkallergie, verschillende bronchites, longontsteking…) op alle mogelijke manieren, zijn wij bij verschillende dokters terecht gekomen maar ook bij alternatieve genezers. Ook bij een voetreflexoloog, homeopaat, kinesioloog,… Toen ik zag hoe je via de voeten, zoveel kan te weten komen over de gezondheid van een mens, en homeopathie ons zoontje verlichting gaf, ben ik geboeid geraakt door het alternatieve. Ik startte zelf met de cursus voetreflexologie bij het NVBR (Nationaal verbond der Reflexologen). Daarna volgden mijn inwijdingen in de Reiki.

KaFlex in Maldegem (Adegem)

Via intuïtief behandelen, ga ik naar de plaatsen die aandacht vereisen, is dit nu op lichamelijk via massage en/of op emotioneel gebied (healing, reiki). Er wordt ook tijd gemaakt voor gesprek en begeleiding.

Om nog dieper te werken op blokkades, slechte gewoontes, verslavingen, maar ook op gebied van zelfvertrouwen, zelfliefde, of voor angsten, paniek… zet ik hypnotherapie in. Dit zijn sessies die heel persoonlijk op jou worden gemaakt

Dankbaar voor hetgeen ik mag doen, dankbaar voor het vertrouwen die mensen in me hebben en dankbaar voor alles wat me verder brengt in mijn eigen zelfontwikkeling…