Wie ben ik?

Ik ben bewustzijn, net als jij ­čśë Als beroep help ik mensen bij hun lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten en begeleid ze bij hun hooggevoeligheid en bewustwording. Zodat zij hun leven durven leiden waarvoor ze op de aarde zijn gekomen.

Mijn naam is Karen, en mijn zaak draagt de naam KaFlex: dit is een praktijk voor massage en bewustwording, verder heb ik nog een tweede website die aansluit bij mijn behandelingen: Bachnose.

Ik ben 35 jaar en ik heb drie zoontjes, Jendrik, Aarjen & Ryan. Ik ben gelukkig getrouwd en woon met mijn gezin in Adegem.

karen

Karen

Zoektocht

Door een zoektocht om ons eerste zoontje Jendrik te helpen met zijn gezondheidsproblemen (zoals reflux, koemelkallergie, verschillende bronchites, longontstekingÔÇŽ)┬áop alle mogelijke manieren, zijn wij bij verschillende dokters terecht gekomen maar ook bij alternatieve genezers. Ook bij een voetreflexoloog, homeopaat, kinesioloog,… Toen ik zag hoe je via de voeten, zoveel kan te weten komen over de gezondheid van een mens, en homeopathie ons zoontje verlichting gaf, ben ik geboeid geraakt door het alternatieve. Ik startte zelf┬ámet de cursus voetreflexologie bij het NVBR (Nationaal verbond der Reflexologen). Daarna volgden mijn inwijdingen in de Reiki.

KaFlex in Adegem

Via intuïtief behandelen, ga ik naar de plaatsen die aandacht vereisen, is dit nu op lichamelijk via massage en/of op emotioneel gebied (healing, reiki). Er wordt ook tijd gemaakt voor gesprek en begeleiding.

Om nog dieper te werken op blokkades, slechte gewoontes, verslavingen, maar ook op gebied van zelfvertrouwen, zelfliefde, of voor angsten, paniek… zet ik hypnotherapie in. Dit zijn sessies die heel persoonlijk op jou worden gemaakt.

Wie is Charlotte?

Charlotte gaat in de regio Brugge – Maldegem aan huis voor intu├»tieve massage. Ze is opgeleid door mij en draagt dezelfde waarden waar KaFlex voor staat. Je kan haar boeken voor 2 u. Charlotte werkt ook op haar eigen manier en op haar gevoel, zodat je er op kan vertrouwen dat je krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Zij zal je ook begeleiden in jouw bewustzijnsproces mocht dat nodig zijn. Charlotte is ook hooggevoelig en spiritueel aan haar groeiproces bezig, waardoor zij kan inspelen op jouw klachten, problemen, en blokkades. Zij voelt mensen goed aan en is heel zacht in omgang. Kortom, ik stuur ze graag jouw richting uit ­čśë

charlotte

Charlotte

Dankbaar voor hetgeen we mogen doen, dankbaar voor het vertrouwen die mensen in ons hebben en dankbaar voor alles wat ons verder brengt in onze eigen zelfontwikkelingÔÇŽ