Ben jij klaar om eindelijk je leven te gaan leven zonder limieten?

Om alles uit de kast te halen?

Schrijf je dan nu in voor het 12 lessen traject en ontdek alle methodes, tips en stappen om de wet van aantrekkingskracht te leren gebruiken.

Ik schrijf me in voor de prijs van € 349 !

Ben jij klaar om eindelijk je leven te gaan leven zonder limieten?

Om alles uit de kast te halen?

Schrijf je dan nu in voor het 12 lessen traject en ontdek alle methodes, tips en stappen om de wet van aantrekkingskracht te leren gebruiken.

Ik schrijf me in voor de prijs van € 349 !

Wat krijg je in dit 12 lessen traject?

   • 4 lessen rond manifesteren: deze omvatten alle methodes, tips en de stappen die je moet zetten om je leven zonder limieten te manifesteren.
   • Bijhorende hypnose sessie (4x).
   • Je krijgt 4 opnames van Q&A’s, vraag en antwoord. Dit zijn hangbare vragen die aan bod kunnen komen bij het volgen van de online lessen
   • Er is een Facebook community waar we samen komen en waar je je successen kan delen en anderen van de groep kan motiveren en inspireren om er ook vol voor te blijven gaan.
   • Je krijgt een werkboek bij de lessen over manifesteren. Daarin gaan kleine opdrachtjes staan waar je dagelijks een kwartiertje mee bezig zal zijn. Op die manier leg je een basis om de wet van aantrekkingskracht te leren gebruiken en is dit een motivatie om er vol voor te gaan. Je kan er zelf uithalen wat je wil.
   • 4 extra hypnose’s rond manifesteren van geld. Om jouw mindset via hypnose om te bouwen tot een ware Money Magnet Mindset.
   • Hypnose is een zeer belangrijke en waardevolle tool om aan je mindset rond geld te werken, maar er is 1 ding die we niet uit het oog mogen verliezen en dat is ACTIE. In 4 lessen leer ik je hoe je je huidige money mindset veranderd naar een miljonairs mindset, maar ook bied ik je de tools aan om financieel vrij te worden. Welke stappen je dus moet nemen.

Na inschrijven krijg je meteen toegang tot al die lessen.

Je krijgt toegang tot karensonlineschool; dit is het online platform waar ik mijn online programma’s op heb staan. Daar zie je de masterclass + de meditatie op MP3 en meteen ook al de 12 lessen.

Kort gezegd zal alles wat ik jullie uitleg op bewust niveau via deze hypnoses versterkt worden in je onderbewustzijn. En als je weet dat onderbewustzijn 90 procent is ten op zichte van bewustzijn 10 procent, dan weet je ook hoe waardevol deze sessies zullen zijn voor je. En ja, hypnose werkt ook als we t online toepassen.

Hypnose is een eenvoudige methode die ingezet kan worden om negatieve programmeringen, blokkades en overtuigingen op te heffen en op te lossen, maar wij gaan deze techniek in dit traject gebruiken om positieve dingen te manifesteren.

Het is een beetje zoals meditatie maar het werkt nog iets dieper door op het onderbewustzijn.

Het is super waardevol dat je hier gebruik van kan maken. 

Je krijgt dus:

De meditatie (twv 50 €)

4 hypnoses (twv 1000 €)

4 lessen manifesteren (twv 800 €)

4 Q&A manifesteren (twv 400 €)

4 lessen Money mindset (twv 800 €)

Werkboek (twv 200 €)

Facebook Community (twv 200 €)

Bij elkaar dus 3450 euro aan waarde.

Dat is de waarde die je krijgt voor de investering die je gaat doen.

Jouw investering voor deze 12 lessen is nu slechts 349 euro om jouw leven zonder limieten te manifesteren en je mindset te transformeren naar een Miljonairs mindset.

Dus voor nog geen 30 euro per week kan jij jouw leven zo vorm geven dat je kan gaan manifesteren wat je maar wil.

Je krijgt 12 maanden toegang tot alle content op het online platform.

Na inschrijving en betaling kan je gelijk starten.

Ik schrijf me in voor de prijs van € 349 !