Uw mening is belangrijk voor ons.

Graag vernemen we van u een reactie op de behandelingen, zodat we uw ervaring kunnen blijven optimaliseren.

Kaflex klanten vertellen:

  • Verlos uw lichaam van emotionele ballast en bevrijdt jezelf hiermee van lichamelijke klachten.
  • Sommige problemen kunnen heel gevoelig liggen. Kaflex heeft een luisterend oor en garandeert 100% discretie. Spreken is heel belangrijk in het verwerken van problemen.

  • Met Kaflex werk je samen aan een doelgerichte en blijvende oplossing om je lichaam in balans te brengen.

Vul onderstaand formulier in om uw reactie te delen

Hypnose zelfvertrouwen:

Onlangs heb ik bij Karen de groepshypnose mogen volgen. Het eerste deel van de avond bestond uit eerlijk naar jezelf te kijken en doelen te maken voor de komende jaren onderverdeeld in stappen. Alleen dit al vond ik heel nuttig, het is gewoon goed om af en toe is stil te staan bij de keuzes die je maakt. Dit kan zowel privé als zakelijk zijn. Ik ben zelf niet iemand met laag zelfbeeld maar op sommige vlakken kan ik een steuntje in de rug gebruiken. Ik voelde me meteen aangetrokken door het facebook evenement van Karen. Dacht hier moet ik heen!!!! De hypnose zelf vond ik best spannend, het is dus niet als bij de Rasti Rostlli show haha. Je kan het vergelijken met een diepe meditatie. Ik voelde me de andere ochtend meteen een ander mens. Stond stevig in mijn schoenen. Het heeft mij tot nu toe gebracht dat ik me op straat veel zekerder voel. Ik sta stevig in mijn schoenen. De hypnose blijf je een gedurende tijd thuis herhalen. Nu in de corona tijd voelde ik me eens wat onzeker, heb hem toen weer beluisterd. Je kan het blijven doen, ik zal dit ook blijven doen wanneer ik voel wanneer het nodig is. Kortom het is een echte verrijking om je hiervoor op te geven!
Katrien
April 24, 2020
Karen, je hebt gouden handen!! 😍
Lieve
January 24, 2020
Een bezoek bij Karen, maakt dat je diep ontspannen naar buiten gaat.
geen oppervlakkige greepjes maar in de diepte wordt er gewerkt.
een aanrader!!🙏❤
Karen, you are top
Audrey
December 07, 2019
Zeker en vast een aanrader! Zeer tevreden van de behandelingen.
Kwinten
December 07, 2019
bedankt voor de deugdoende massage, heb er echt van genoten en voel dat ik terug meer energie heb 🥰
Je bent TOP!!! 😘😘
Wendy
December 07, 2019

Vandaag bij Karen geweest ik kwam als 1 blok stress binnen en ben zen buiten gegaan Karen heeft magische krachten
Martine
December 07, 2019
Voetreflexologie voor een vlotte en innerlijk rustige bevalling! Je hebt me heel goed geholpen bij de geboorte van Emile. Zowel voor- als nadien!
Ann-Sophie
December 07, 2019
zeer lief en professioneel
Ann
December 07, 2019
Bedankt Karen, Ik heb zalig geslapen deze nacht. Eindelijke nog eens kunnen doorslapen dankzij jou!
Groetjes
Nancy
Nancy Van Roy
September 11, 2019
Onder hypnose geweest voor nagelbijten: wel grappig, ik knip nu mijn nagels. Dit is het eerst in 27 jaar 😉 Ik heb ook meer zelfvertrouwen en durf meer voor mezelf opkomen.
Anne-Sophie
July 11, 2019
Onder hypnose geweest: Ik hou je op de hoogte want mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn, mede dankzij jou. Ik kijk ernaar uit en ben ontzettend benieuwd wat het leven, het universum voor me in petto heeft, nu ik ervoor open sta 😉
Carolien
July 11, 2019

Dag Karen

Ik kom bij je terecht omdat ik je hypnosesessies heb gevonden via youtube.
Ik luister daar nu iedere avond naar en begin precies wel kleine veranderingen te merken.
Ik vind het boeiend en intrigerend, want de helft van de sessie hoor ik niets omdat ik slaap, dus vraag me ook eigenlijk af wat je allemaal zegt haha.
Marijke
June 08, 2019
Hallo Karen,

Ik doe de hynose nu al een tijdje en het is heel bijzonder wat er allemaal sindsdien is gebeurd.
Johan en ik zijn weer samen maar ik sta er nu heel anders in, en het is apart om te merken hoe veel sterker ik sta en hem ook daardoor veel meer ruimte kan geven. Aan de andere kant geeft dit mij ook meer ruimte!
Verder ben ik rustiger en meer ontspannen geworden en durf ik veel meer naar mn gevoel te luisteren.
Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat de hypnose zo’n positieve en krachtige uitwerking zou hebben. Het werkt op zoveel gebieden door!!
Dank je wel!
Liefs
Nancy
Nancy
June 08, 2019
Dag Karen,

Ik laat je graag even weten dat we woensdag trotse ouders geworden zijn van ons dochtertje, Charlotte.

Ik heb de voorbije weken heel veel naar je hypnosessie geluisterd en tijdens de bevalling ook meerdere malen ter ontspanning. Ik was hierdoor echt in een soort trance.
En ja hoor, ik heb mijn natuurlijke bevalling, zonder epidurale gehaald. 😄

Ik wou je dus even bedanken en ben ervan overtuigd dat dit echt goed werkt!

Bedankt, Karen.

Groetjes,
Marie-Helene
Marie Helene
May 29, 2019
Wil graag mijn mening delen over de service van Kaflex. Na wat twijfelen toch de stap genomen om een afspraak te maken, dit was eerst wat vreemd om online te boeken maar eigenlijk viel dit best mee met een mailtje dag voor de afspraak. (Perfect)
Na een jobswitch ben ik opnieuw hogere studies gaan volgen met de gevolgen van veel stress in combinatie met onregelmatig te leven en ondervond al lange tijd wat last van infecties, gezwollen voetjes.....
Heb eerste maal gekozen voor voetreflexologie en tweede maal voor een volledige massage met cups.
Mijn ervaring was na eerste behandeling dat ik zweefde op de voetjes, dit niet enkel dezelfde dag maar ook nog een week na de behandeling. Resultaat is dat mijn voetjes voor een groot stuk ontzwollen zijn en zelfs niet meer gaan spannen in normale geklede schoenen. Vandaag een volledige massage genoten met de cups, zeer stevig wat voor mezelf de perfecte massage is. Kaflex is voor mij zeker niet de dichtste oplossing maar wel één van de betere om toch niet te moeten overdrijven om te zeggen de beste.
Hierbij wil ik nog even wat toevoegen, de locatie, de service (wat beschreven staat is ook wat het is) en je kan een aangenaam gesprek voeren met Karen).
Doe zo verder!
Bart G
April 29, 2019
Al heel lang veel lichamelijke klachten, met alle gevolgen vandien... toen zelfs chiropracter geen resultaat gaf ben ik op zoek gegaan naar iets anders en zo bij Karen terecht gekomen... al meerdere intensieve massages gehad en door de gesprekken met Karen toch ook moeten toegeven dat stress een groot probleem is in onze samenleving en ook bij mij voor heel wat problemen zorgde.. Ben dan ook met bachbloesem begonnen via haar en ben al een heel ander mens dan toen ik de eerste keer bij haar kwam,, ze heeft gouden handen en een luisterend oor..
Ik ben blij met je 😉
Cindy
March 13, 2019
Iedereen zou eens dit eens moeten proberen,van nature prachtige mensen,unieke ervaring!
Nancy
March 09, 2019
Superrelaxerende massage,top
Patrick
November 13, 2018
Alles, want Karen heeft "goede handen" en is aanwezig.
Nick
November 07, 2018
Spijtig genoeg ben ik verhuisd en woon ik te ver...maar ik was super tevreden over de massages, heel vriendelijk meisje,heel correct
Linda vermaercke
November 06, 2018
Ik heb cvs en fibromyalgie en ga sinds 1 jaar meestal maandelijks naar Karen voor voetreflex en massage. Ik kan er toch wat beter tegen na behandeling en val bijna in slaap na massage en kan er de dagelijkse stress volledig loslaten.
Bjorn van daele
November 06, 2018
Deze zomer had ik 3 weken lang continue maagpijn door stress. De kilo's vliegen er af, dat is positief 😉 maar elke dag met maagpijn lopen is écht niet fijn. Ik ben 1x bij Kaflex geweest voor voetreflexologie, om mijn maag terug in orde te brengen, en voelde de dag erna al verschil. Na een week was ik verlost van de pijn, zonder dat ik iets anders had gedaan. Behalve naar Kaflex te gaan natuurlijk! Een aanrader!
jessica
October 26, 2018
Karen is een heel lieve discrete vrouw die echt oprecht is. Daarnaast heeft ze nog eens gouden handen. Je komt buiten als een herboren mens. Kortom: een aanrader!
Anneleen
October 25, 2018
Sinds mijn 14de heb ik last van rugpijnen. Het vraagt behoorlijk wat energie van mij om de chronische pijnen te dragen. Een massage bij Karen is altijd heilzaam. Mijn pijnen zijn weg en ik krijg er een gratis dosis energie bij. Karen heeft veel kracht in haar handen en werkt door tot in de diepte. Dit is voor mij noodzakelijk om mijn rugspieren helemaal ontspannen te krijgen.
Lieve De Wannemacker
October 15, 2018
Toen ik op zoek was naar iemand die voetreflexologie uitoefende in de buurt van Eeklo, kwam ik via Google terecht bij Karen van Kaflex. In het begin redelijk pijnlijke ervaring, met op lange termijn, zéér positief effect. En nu, enkele jaren later, kan ik echt niet meer zonder haar ! Om de 4 à 5 weken zit ik op haar tafel en bewerkt zij mijn voeten voor een uur. Door haar sessies zijn mijn migraine en hoofdpijn sterk verminderd. Zelfs nekartrose is leefbaar geworden. En mijn kopzorgen verdrijft ze soms ook, niet enkel via de voetreflexologie maar ook door haar luisterend oor, beetje psychologische therapeut zijnde. Iedere keer kom ik trug naar buiten met een gelukzalig gevoel. En met de belofte om véél water te drinken. Een echte aanrader, top !!
Hilde Laroy
October 14, 2018
Met haar stevige handen drukt Karen op de juiste punten over je ganse lichaam of voeten . Komt er ook een duidelijke uitleg bij welke drukpunt juist voor wat staat en leer je nog bij . Het is genieten en ontspannen bij Karen . En haar stevige handen zijn als goud 💎
Goossens Sigrun
October 14, 2018
Toen ik Karen leerde kennen, had ik een moeilijke periode. Ik was gefrustreerd en uitgeput. Ik had weinig energie en veel onbeantwoorde vragen. Wanneer ik op de site van KaFlex over Reiki gelezen heb, vond ik dat het zeker iets voor mij was. We zijn er in januari mee gestart en nu 3 maand verder zie ik duidelijk de positieve veranderingen in mijn leven. Ik heb een paar cruciale beslissingen genomen. Mijn energie is weer op peil. Ik voel me super, heb veel plannen en ideeën.
Karen, hartelijk dank voor jouw hulp!!!
Inna
October 15, 2016
Al meer dan 2 jaar zit mijn ma met een eczeem die ze maar niet kwijt raakt. Door de zalf van Kaflex was het probleem op een paar weken opgelost. Bedankt Karen!
Nancy
June 22, 2013
Na behandeling kreeg ik weer gevoel in mijn rechtervoet en de massage gaf een ontspannen gevoel aan mijn voeten. In een uiterst rustig kader ... heerlijk oosterse geuren, een uurtje heerlijk relaxen. Dank voor de fijne behandeling en iedere maand een sessie staat nu in mijn agenda....Fijne kersttijd en goed 2013!
Katrien De Vreeze
Zaakvoerdster Koffieboontje - Maldegem
December 10, 2012