Muziek kan je in contact brengen met de natuur. Met muziek kan je je letterlijk terug afstemmen met het universum. Muziek is trilling, alsook het universum!

432Hz is de harmonische intonatie van de natuur

Het spelen en luisteren naar muziek die is afgestemd op 432Hz zorgt ervoor dat je lichaam, en de organische wereld die het omringt, op een natuurlijke manier resoneert. Dit zou je een gevoel van vrede en welzijn geven, ongeacht het soort nummer dat gekozen is om te spelen of te luisteren.

Het openen van je oren voor muziek die is afgestemd op de “wetenschappelijke” frequentie van 432 Hz zou de hele planeet ten goede komen en iedereen die erop leeft, terwijl luisteren naar muziek afgestemd op de “disharmonische” 440Hz frequentie, schade toe brengt en stress, negatief gedrag en onstabiele emoties veroorzaakt.

Luisteren naar 432Hz muziek resoneert in je lichaam, maakt emotionele blokkades los en vergroot het bewustzijn. Met 432Hz-muziek kunt u zich op een meer intuïtieve manier afstemmen op de kennis van het universum om ons heen.

Korte geschiedenis van 432Hz

Oude beschavingen begrepen dat muziek gespeeld op de A = 432Hz-schaal niet alleen wiskundig consistent was met planetaire verhoudingen, maar ook consistent was met Phi en universeel ontwerp. Fluiten uit Nederland daterend van 45.000 vC werden gestemd op 432 Hz, de lier van het oude Griekenland werd gespeeld in 432 Hz, evenals de snaarinstrumenten die in Egyptische graven werden ontdekt.

Pythagoras ‘werk’ over muziek van de sferen ‘omvat het begrip van deze wiskundige relaties en hoe deze’ tonen ‘ er op invloed hebben en zich manifesteren in de verhoudingen van getallen, hoeken, vormen en geluiden … deze’ hemelse ‘geluiden (de zeven zichtbare planeten) waren waarvan bekend is dat ze alle leven beïnvloeden. De zingende klankschalen van de Tibetanen waren van oudsher handgemaakt om te resoneren op de toon van A = 432hertz, omdat ze wisten dat dit de ideale frequentie was die nodig was voor genezing. Heilige plaatsen over de hele wereld zijn gecodeerd met de geometrie en het aantal van 432.

Wanneer A = 432Hz werd gewijzigd in A = 440Hz

In 1910 werd Calhoun Deagan (US Naval Intelligence), gefinancierd door de Rothschild’s en Rockefeller-familie (.. genoeg gezegd) om de Amerikaanse Federatie van Musici ervan te overtuigen een standaard van A = 440Hz-afstemming voor alle orkesten en concert-uitvoerende musici te onderschrijven. Dit werd door de Amerikaanse regering in 1920 aanvaard en werd het internationale standaardconcert in 1953. Elk instrument wordt nu geproduceerd in de onnatuurlijke frequentie van A = 440 Hertz.

440Hz

Studies hebben aangetoond dat naar muziek luisteren in A = 440Hz een conflict creëert met onze bio-energetische velden, het hart-geestveld onderdrukt en de linker hersenfunctie stimuleert.