Voetreflexologie

Voetreflexologie Karen Foré - KaFlex

Elk lichaam moet om gezond te zijn een goede energiedoorstroming hebben.

Wanneer men ziek is, is dit het gevolg van een energieblokkering. Met voetreflexologie kan ik helpen om het lichaam aan te sporen de energiedoorstroming te herstellen en/of te onderhouden. Dit komt omdat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten, de handen en de oren. Die plaatsen noemen we reflexzones. Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en de gezondheid herstellen. Voetreflexologie relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen en de immuniteit. Op die manier kunnen bepaalde klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

De voetreflexologie wordt gegeven door mij, Karen.
Ik ben gespecialiseerd in het geven van stevige, ontspannende massages, zowel op de voeten als op het ganse lichaam.
Als kind van 8 jaar, stond mijn kamer al vol met crème en olie die ik aan mijn voeten smeerde. Duidelijk dat dit mijn roeping is. 😉
De voetreflexologie die ik geef in Adegem, is volgens het principe als bij de Thaise dametjes. Stevig, maar wel helend.
Op onderstaande afbeelding zie je de verschillende zones. Maw: welk orgaan correspondeert met welke zone op de voet?

Hoe ga ik te werk?

Tijdens de sessie voetreflexologie maak ik allereerst de voeten los. Daarna werk ik zorgvuldig alle reflexpunten af door middel van een diepgaande drukpuntmassage.

Je kan kiezen voor een sessie van 60 min, waarbij de voeten een voetreflexologie behandeling ondergaan, maar ook voor de uitgebreide versie. Deze duurt 1,5u en bestaat uit een ***scrub van de onderbenen en de voeten, een voetbadje met alka-bad* om het lichaam te ontzuren en een voetreflexologie behandeling 90 min.

Maak nu een afspraak
Voetbadje

*Alka-bad:

Alka® Bad is uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt met het afvoeren van  zure afvalstoffen. Afvalzuren worden door het lichaam afgevoerd via de nieren, de darmen, de longen en via ons grootste orgaan, de huid.

Door toevoeging van de Alka® Bad formule aan het water krijgt het water een basische waarde van ca. pH 8,5.

Zure afvalstoffen in het lichaam worden via de huid door een osmotische druk van binnen naar buiten afgevoerd.

De zure afzettingen op de huid worden geneutraliseerd door het basische badwater.

De oude verzuurde opperhuid wordt door Alka® Bad geneutraliseerd. Zo zal de regulerende werking van de talgklieren zorgen voor weer een nieuwe en optimale opbouw van de onderhuidse vetlaag. Alka® Bad bevat daarnaast een weldadige hoeveelheid essentiële mineralen en sporenelementen die via de huid worden opgenomen. De huid krijgt een diepe reiniging en kan weer ademen.

De zure afzettingen op de huid worden geneutraliseerd door het basische badwater.

De oude verzuurde opperhuid wordt door Alka® Bad geneutraliseerd. Zo zal de regulerende werking van de talgklieren zorgen voor weer een nieuwe en optimale opbouw van de onderhuidse vetlaag. Alka® Bad bevat daarnaast een weldadige hoeveelheid essentiële mineralen en sporenelementen die via de huid worden opgenomen. De huid krijgt een diepe reiniging en kan weer ademen.

Alka® Bad met:

  • (Bi)carbonaten voor een diepe ontzurende werking
  • 12 verschillende soorten edelstenen in zuivere poedervorm
  • Ongeraffineerd Himalayazout met 84 mineralen en sporenelementen
  • Goede verhouding Calcium en Magnesium voor ontspannen spieren
  • Goede verhouding Kalium en Natrium voor een optimale vochtregulering

Himalayazout mineraliseert uw huid

Het ongeraffineerde Himalayazout in Alka® bad bevat maar liefst 84 oorspronkelijke soorten mineralen en sporenelementen. De mineralen en sporenelementen worden tijdens ieder bad optimaal door de huidcellen opgenomen. Een goede voeding van de huid met mineralen en sporenelementen beschermt de huid tegen van ophoping van zure afvalstoffen.

Magnesium ontspant uw spieren

Magnesium is het mineraal dat zorgt voor de spierontspanning. Alka® bad bevat de juiste hoeveelheid magnesium voor een optimale ontspanning van de spieren.

12 soorten edelstenen voeden uw huid

Alka® bad bevat 12 verschillende soorten edelstenen in zuivere poedervorm.  Edelstenen hebben een bijzondere werking door hun mineraliserende en energetische kracht.

De combinatie van de zorgvuldig samengestelde edelstenen en magnesium werkt ontzurend. Het ondersteunt onder andere een gezonde huid, soepele gewrichten en spieren.

Ervaar de ontzurende en voedende werking van Alka® bad voor uw lichaam!

**Scrub: Ontzuren met Meinebase scrub.

De scrub is basisch en zorgt voor een optimale ontzuring en ontslakking van het lichaam.

Het zorgt voor een zelfregulerende vetvorming en reiniging van de huid.  Ontdek de bijzonder werking van het fijne poeder van de edelstenen agaat, onyx en bergkristal.

Een ideale combinatie met een behandeling voetreflexologie.

60 min = 77 euro (voetreflexologie)

90 min = 111 euro (voetreflexologie + scrub en voetenbadje)

Betalen mogelijk via cash, Bancontact en Payconiq

Cadeaubonnen mogelijk

 

Maak nu een afspraak

Bij de eerste behandeling wordt een zaadje geplant waardoor je de eerste aanzet in je lichaam zal voelen. Echter is herhaling wel aangeraden, wil je ergens doorheen komen. Over de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen die geregeld bij mij komen voor behandeling, mooie stappen zetten in de richting van hun zielendoel waardoor lichamelijke en emotionele klachten verdwijnen.

Bij zware lichamelijke klachten raad ik aan 1 week tussen de eerste en de tweede behandeling, daarna terug na 2 weken en dan maandelijks tot 6 wekelijks.

Bij emotionele klachten maandelijks tot 6 wekelijks

Wil je liever een behandeling waarbij jouw ganse lichaam wordt behandeld?

En toch kennis maken met Voetreflexologie?

Kijk dan even bij Intuïtieve massage

Voetreflexologie is een aromatherapeutische behandeling in het kader van Medisch beroep

Ik ben geen dokter en kan dus geen diagnose stellen, bij ernstige klachten of twijfels, wordt u doorverwezen naar een arts.

Ik ben erkend voetreflexologe en voltooide de volledige opleiding van 3 jaar bij het Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen.

Bij het niet nakomen van de afspraak zonder verwittiging binnen de 48u, wordt de behandeling volledig in rekening gebracht.

Annuleren dient altijd telefonisch (0474/56 35 67)

Maak nu een afspraak
Stress, Hoge bloeddruk, Diabetis Mellitus(vraagt wel meerdere behandelingen), Huidklachten, Hormoonregulatie, Allergieën/Astma, Vermoeidheid, Rug-schouder- en nekklachten, Reumatische aandoeningen, Menstruatieklachten, Spijsverteringsklachten(maagproblemen, darmproblemen, spastisch colon, verstopping, diarree, …), Concentratiestoornissen, Ontstekingen, Migraine of hoofdpijnklachten, Depressiviteit, Waterhuishoudingsproblematiek (blaas- en nierklachten, oedeem, …), Lymfeproblematiek / oedeem, Zenuwstelstelklachten (innervatieproblemen, slechte prikkeloverdracht), Immuniteitsproblemen, Bloeddoorstromingsproblemen (koude voeten, …)
Oververmoeidheid, gebrek aan energie, Ademhalingsproblemen / hyperventilatie
(Hoge) koorts,
Griep,
Ernstige huidaandoeningen op de voeten