Intuïtieve massage

Intuitieve massage Karen Foré - KaFlex
Intuitieve massage

Ik, Karen ben de oprichter van KaFlex en heb 12 jaar ervaring in het geven van intuïtieve massage en heb tot nu toe 1000 en mensen geholpen om dieper bij zichzelf te komen, om hun – blokkades en vastzittende spieren los te werken en hun een algemeen gevoel van ontspanning te bieden.

2 jaar geleden ben ik gestart met het geven van de opleiding intuïtieve massage – holistisch behandelen. Kristof was cursist en doordat de vraag te groot werd voor me in de praktijk, heb ik Kristof er als collega bij genomen. Hem kan je boeken voor Kruidenstempelmassage 90 minuten en de intuïtieve massage van 60 of 90 minuten.

We zijn gespecialiseerd in het geven van stevige, klachtengerichte massage.

Plaatsen die andere therapeuten niet meenemen, genieten onze aandacht. We sporen de blokkades, pijnlijke zones, gespannen spieren op in een mum van tijd en gaan hierop diep inwerken. Zowel met de handen, vingers, als met de cups. Dit zijn silicone cupjes die vacuüm gezogen worden op de huid en waarmee we masseren. Dit gaat nog dieper en geeft mooie resultaten.

De intuïtieve massage is dus een zalige, stevige massage waarbij je kan kiezen voor:

60 of 90 minuten

Deze massage is een combinatie van verschillende technieken, waarbij het ganse lichaam aangepakt wordt.

Door het diep masseren van het lichaam, maken we de spieren los, maar ook de emoties, want dit is niet los van elkaar te onderscheiden. Daags nadien kan de behandeling gepaard gaan met een emotionele periode of je voelt je sterker, hakt eindelijk moeilijke knopen door,…

Deze intuïtieve massage geeft sowieso een feel-good garantie ;-)

Heb je klachten zoals fibromyalgie, Cvs, reuma, artrose, Artritis, gespannen nek en/of rugspieren, … Kreeg je de diagnose: je moet ermee leren leven? Of helpt voor jou een reguliere behandeling niet?

Zelf weten we allebei wat pijnlijke spieren kunnen doen in een lichaam. En uiteindelijk zijn het ook die spieren die behandeld moeten worden bij bovenstaande ziektebeelden. Daarom behandelen we jou op een manier die voor ons ook werkt en hebben we op basis daarvan onze eigen manier ontwikkeld.

Maak nu een afspraak
cupping Karen Foré - KaFlex

Hoe gaan we te werk tijdens een intuïtieve massage?

We werken volledig intuïtief.
De behandeling kan er telkens anders uit zien; dit volgens hetgeen je op dat moment nodig hebt.
Geniet even visueel mee via onderstaande video over hoe een massage eruit kan zien. ;-)

Eerste keer bij ons?

De eerste keer dat je bij me langskomt, starten we meestal met een kort intakegesprek. In een 5 tal minuten krijgen we snel een beeld van waar we onze aandacht best richten tijdens het behandelen.

Daarin bespreken we op wat je vastloopt en waar er spanning in het lichaam vastgehouden wordt.

Gedachten en gevoelens zijn energie en omdat we met energie werken, weten we dat bepaalde gedachtepatronen of emoties zich vastzetten in het lichaam. Aan de hand van het gesprek uit de eerste behandeling, houden we tijdens de behandeling telkens rekening met jouw verhaal. De info uit het intake gesprek is voor ons waardevol om mee te nemen bij elke vervolgafspraak. Soms kan dit ook tijdens de massage ontstaan. Ook hier gaan we volledig in ons gevoel mee…

Voor een eerste behandeling, hebben we je graag 90 minuten onder onze aandacht. Daarin kunnen we het ganse lichaam, incl de voeten, en het hoofd behandelen. Je kan niet bevatten hoeveel we in die 90 minuten aandachtig behandelen en hoe alles op elkaar overgaat en inwerkt. Tijdens ons werk, behandelen we zowel jouw lichaam, als jouw emotionele, geestelijke via healing.

De massage die ik (Karen) zelf ontwikkeld heb (en doorgeef via mijn opleiding) over de jaren is een combinatie van verschillende technieken die ik mezelf heb eigen gemaakt. We laten ons altijd leiden door onze intuïtie en luisteren naar wat jouw lichaam ons vertelt.

Wat kan er allemaal aan bod komen in 1 behandeling?

Het hele lichaam wordt gemasseerd.

Voetreflexologie massage

Wanneer we blokkades in het lichaam opsporen, kunnen we stuiten op triggerpoints. Deze worden dan ook uitgebreid behandeld omdat die verantwoordelijk kunnen zijn voor heel wat uitstralingspijn. Het is namelijk zo dat je bijvoorbeeld hoofdpijn kan hebben, terwijl het van triggerpoints komt ter hoogte van de trapezium spier.

Als laatste werken we af door strijkingen die het lichaam volledig energetisch ontladen.

Waarom een stuk healing tijdens de intuïtieve massage?

Ik pas Reiki toe als ik voel dat je dat nodig hebt, en je daarvoor ontvankelijk bent.

Wanneer je in een transformatie zit, en wanneer ik voel dat je nood hebt aan meer kracht en energie. Je komt misschien binnen met een vol hoofd, een overdrive-gevoel, een verwardheid ivm levensproblematiek, een gevoel van ‘vast’ zitten, overgevoeligheid, depressieve gevoelens, burn-out, spirituele groei en/of hooggevoeligheid die je niet kan plaatsen, gebrek aan zelfliefde, zelfvertrouwen, lichamelijke klachten,…

Aan de hand van lichamelijke klachten, gaan we op zoek naar de oorzaak op emotioneel gebied. Daar wordt dan op verder door gewerkt via healing en/of gesprek.

Reinigen met salie voor de massage
Reiki tijdens de massage

Collega Kristof is een prachtkerel, hij heeft een lief, zacht en humoristisch karakter.
Hij heeft daarbij gouden handen, is door mij opgeleid en werkt op dezelfde intuïtieve manier als ik.
Het verloop van de behandeling is hetzelfde als bij mij met natuurlijk een Kristof-touch ;-)
Kristof geeft de intuïtieve massage van 60 en 90 minuten en de kruidenstempelmassage van 90 minuten.

Intuitieve massage
Intuitieve massage

Tarieven:

60 minuten = 77 euro

90 minuten = 111 euro

Betalen mogelijk via cash, Bancontact en Payconiq

Cadeaubonnen mogelijk

Maak nu een afspraak

Bij de eerste behandeling wordt een zaadje geplant waardoor je de eerste aanzet in je lichaam zal voelen. Echter is herhaling wel aangeraden, wil je ergens doorheen komen. Over de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen die geregeld bij mij komen voor behandeling, mooie stappen zetten in de richting van hun zielendoel waardoor lichamelijke en emotionele klachten verdwijnen.

Bij zware lichamelijke klachten raad ik aan 2 weken tussen de eerste en de tweede behandeling, daarna terug na 3 weken en dan maandelijks tot 6 wekelijks.

Bij emotionele klachten maandelijks tot 6 wekelijks.

Zit je in je herstel van een burn-out, dan kunnen we best bespreken wat er voor jou mogelijk is, qua tijdspanne tussen de sessies.

Deze intuïtieve massage is een aromatherapeutische behandeling in het kader van Medische beroepen

Bij het niet nakomen van de afspraak zonder verwittiging binnen de 48u, wordt de behandeling volledig in rekening gebracht.

Annuleren dient altijd telefonisch (0474/56 35 67)