Healy

Healy

Healy Frequentie-therapie — Gezondheid begint in de cellen

De Healy is een medisch gecertificeerd draagbaar toestel die individuele frequenties gebruikt om je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verlichten.

Voel je helemaal gezond

De Healy helpt je fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen.
Het is ontworpen om je overdag te ondersteunen in stressvolle situaties, je te helpen gemakkelijker te herstellen en ‘s avonds rust te vinden.
De Healy is bedoeld om je vitaliteit te vergroten, om de stroom van je energiereserves te verbeteren en je energiereservoirs te activeren.

Programma’s voor veel belangrijke levensgebieden

De Healy bied je individuele programma’s die je kunnen ondersteunen op de volgende gebieden:

programma's

De frequentieprogramma’s van Healy kunnen je ondersteunen na slechts 20 minuten applicatie, waar je ook bent: sporten, ontspannen, op het werk, thuis of onderweg.

Wat doet de Healy?

De Healy is een gecertificeerde toestelletje van slechts 5cm op 5cm, die gebruik maakt van bepaalde frequenties.

Het is voor verschillende klachten zelfs erkend door de reguliere geneeskunde (voor de behandeling van onder andere chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen)

Voor de andere toepassingen van de Healy moeten we nog even wachten op erkenning, maar laat je vooral zelf overtuigen van de werking van het vernuftige toestel.

De Healy verbind je via bleutooth met je smartphone. Op die manier maakt het verbinding met een app die je van te voren hebt geïnstalleerd.

Je laat de Healy werken door elektrodes in twee polsbandjes, oorclips of plak-elektrodes te verbinden met je lichaam. Elk programma geeft aan welke van de 3 je moet gebruiken. Indien het programma je vraagt de plak-elektrodes te plaatsen, doe dit dan op of rond de pijnlijke plekken van het lichaam. Je smartphone en de Healy doet dan de rest!

In de tijd dat de Healy op jouw lichaam aan het werk is, stimuleert het specifieke zones van het lichaam. Door regelmatig hetzelfde frequentieprogramma te draaien, kan Healy het herstel ondersteunen van je celmembraanspanning zodat het weer terugkeert naar zijn natuurlijk staat.

De Healy bevordert je gezondheid, je vitaliteit en je mentale welzijn.

De Healy geneest je lichaam.

Hoe werkt de Healy?

Ons lichaam heeft  ongeveer 70 biljoen cellen!

Elke cel heeft zijn eigen functie in je lichaam, maar het basisontwerp van de cellen is altijd hetzelfde.

Iedere cel in ons lichaam heeft een bepaalde frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen deze frequenties veranderen.

Door een ongeluk, een zware, stresserende dag, fysieke overbelasting, een burn-out, kun je klachten krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc.

De Healy gaat door middel van frequenties de onnatuurlijke verlaagde celmembraanspanning waardoor je dus ziek wordt, terug brengen naar het gezonde niveau. Dit door een klein spanningsveld met elektrische stroom in het lichaam te sturen.

De varianten van de Healy

Healy Gold

Healy Gold

Healy Gold bevat de Hardware, de Nuno Nina Gold Cycle en een programmapagina naar keuze.
De programma’s van de Nuno Nina Gold Cycle kunnen op veel manieren worden gebruikt: Voor bio-energetische ondersteuning en preventie, voor herstel van negatieve ervaringen, voor een optimale energiebalans, emotioneel evenwicht, welzijn en ontspanning.
De meeste mensen starten met de aankoop van de Gold versie. Op de manier leer je aanvoelen wat het is en hoe hij werkt. Je kan er altijd achteraf nog programma’s bij zetten of upgraden naar hogere versies. En misschien wil je uiteindelijk wel upgraden naar de Resonance.

Healy Holistic Health

Healy Holistic Health

Healy Holistic Health bestaat uit een Healy, de Nuno Nina Gold Cycle en 8 andere programmapagina’s die je kunnen helpen bij het verbeteren van je gezondheid:

✓ Pijn / psyche

✓ Bio-energetische balans 1

✓ Bio-energetische balans 2

✓ Mentale balans

✓ Meridianen 1

✓ Meridianen 2

✓ Slaap

✓ Huid

Healy Holistic Health Plus

Healy holistic plus

Alles zit hierin: je krijgt Holistic Health en 6 andere programmapagina’s, meer dan 120 Healy-programma’s:

✓ Leren

✓ Fitness

✓ Baan

✓ Schoonheid

✓ Chakra’s

✓ Beveiligingsprogramma’s

Healy Resonance

Healy Resonance

De Resonance-editie bevat Holistic Health Plus, d.w.z. meer dan 120 frequentieprogramma’s, plus de HealAdvisor Analyse-app met de Resonance- en Aura-modules.

Met de analysefunctie van de Resonance-module kunnen beoefenaars worden ondersteund met behulp van de Resonance-analyse voor hun klanten om, indien nodig, geschikte voedingssupplementen, voedingsmiddelen enz. Voor te stellen.

Thuisgebruikers kunnen ook analyses van zichzelf en hun familie uitvoeren, maar we raden aan om voor de analyse met een getrainde arts te werken. Een ander handig hulpmiddel in deze editie is de Healy Aura-module. Hiermee kun je de energieverdeling van je chakra’s in het informatieveld analyseren; na een analyse van de emotionele achtergrond kun je geschikte manieren van optimalisatie aanwijzen. De resulterende optimalisatiepatronen kunnen via Healy op verschillende producten worden toegepast om emotionele onevenwichtigheden in evenwicht te brengen.

Veel beoefenaars gebruiken dit ook naast het toedienen van remedies.

chakra's
Chakra's

Bachbloesems laten ‘berekenen’ met de Healy Resonance

Via de Healy Resonance die ik bezit, kan ik heel snel te weten komen welke Bachbloesems jij, jouw baby, kind of dier nodig heeft. Ook als jullie aan de andere kant van de wereld wonen 😉

Wat heb ik nodig?

 1. Je volledige naam en voornaam
 2. Je geboortedatum en geboorteplaats
 3. Je geslacht
 4. Je volledige adres
 5. Een foto waar je alleen op staat
 6. Je telefoonnummer
 7. Je email-adres

Eens ik al die gegevens heb, breng ik je in in de Healy app en berekend dit wat jij nodig hebt. Daarop laat ik je weten wat de Healy aangeeft. Wanneer je vind dat het klopt voor jou, dan maak ik het flesje voor je klaar en stuur ik het op of lever ik het als je in de buurt woont.

Hier bestel je je Bachbloesems

Bachnose Healy

De programma’s van de Healy

De programma’s van de Healy

 • Fitness – Healy kan je bij het bereiken van jouw sportieve doelen ondersteunen.
 • Beauty- De Healy kan jouw innerlijke  en uiterlijke schoonheid bio-energetisch ondersteunen.
 • Huid – De Healy kan jouw huid met speciale gebruiksmogelijkheden bio-energetisch ondersteunen
 • Pijn /Geest – Healy kan je oplossingen voor verscheidene plaatselijke, acute of chronische pijn bieden.
 • Bio-energetische compensatie -Bij de behandeling van talrijke stoornissen kan de Healy je door bio-energetische balansen ondersteunen.
 • Beschermingsprogramma’sDe gebruiksmogelijkheden van de Healy kunnen je in veel opzichten bio-energetisch ondersteunen en beschermen. 
 • Slaap – De Healy kan ertoe bijdragen om beter tot rust te komen en je slaap te verbeteren.
 • Geestelijk evenwicht – Healy kan je bij het in evenwicht brengen van angsttoestanden en depressies ondersteunen
 • Beroep – De Healy kan je ondersteunen bij stress sneller en beter te ontspannen.
 • Gouden cyclusDe Healy kan je erbij ondersteunen, dat je je fit en evenwichtig voelt.
 • Meridianen – Healy kan ertoe bijdragen de stroom levensenergie te verbeteren.
 • Chakra’s -Healy kan je helpen jouw energiecentra te activeren en te harmoniseren.
Programma's Healy

Verdien zelf aan het verkopen van Healy

Je kan de Healy ook makkelijk terug verdienen. Zoals jij koopt onder een sponsor (hopelijk via mij ;-), kan jij ook andere mensen onder jouw link de Healy laten kopen. Zo verdien jij commissie op al wie onder jouw link de Healy aanschaft. Bij het bestellen, krijg je log in gegevens via de website van Healy. In die Back-office kan je alles bijhouden, waaronder jouw bestellingen, jouw verkopen, het aantal punten, jouw linken om te sturen naar potentiële klanten, jouw opgespaarde commissie, …

backoffice

KaFlex kan jouw sponsor zijn bij jouw aankoop

Indien je zelf je Healy wil aankopen, dan wil ik je graag begeleiden. Je koopt die namelijk aan onder iemand’s link. Dit geeft je het voordeel dat je begeleiding hebt van iemand die weet hoe de Healy werkt en daarbij kan je altijd terugvallen op mij.

Ik heb zelf de Resonance en kan je ook helpen bij het vinden van de juiste programma’s die jij moet draaien als jij ervoor kiest een lichtere versie te kopen.

Zelf heb ik eerst de Gold aangekocht, maar na een maand deed ik er alles aan om me de Resonance te kunnen aanschaffen. Je kan ook in kleinere stappen upgraden of het bij de Gold laten. Als je genoeg hebt aan de programma’s van de Gold, werken die uitstekend. Er zitten daar al heel goede en mooie programma’s op en je kan zelf kiezen welk extra programma je er bij kiest.

Bestel jouw Healy hier!

KaFlex kan jou of jouw dier van op afstand behandelen

Ik kan met mijn Resonance jou, of jouw dier behandelen op afstand. Omdat iedereen met elkaar energetisch verbonden is, kunnen frequenties zelfs vanop afstand doordringen.

Via mijn toestel kan ik je dus behandelen voor alle soorten klachten, zowel lichamelijke als mentale stoornissen, hormonaal, slaapstoornissen, depressie, bloedsomloop, spieren, rugklachten, hoofdpijn, trauma’s… De lijst is eindeloos en dit dus ook voor je dier, je kindje, enz…

Wat heb ik nodig?

 1. Je volledige naam en voornaam
 2. Je geboortedatum en geboorteplaats
 3. Je geslacht
 4. Je volledige adres
 5. Een foto waar je alleen op staat
 6. Je telefoonnummer
 7. Je email-adres

Het beste is 7 dagen behandelen op afstand en ik vraag hiervoor 10 euro per dag.

Contacteer me voor Healy op afstand

Analyses via de Healy?

Je persoonlijke analyses van de Healy

Welke aminozuren heeft jouw lichaam tekort?

Welke homeopatische middelen heb je nodig?

Bachbloesems berekenen + je persoonlijke flesje?

Een aura-analyse (welke chakra’s zijn sterk en welke zijn zwak), tips om daarin balans te krijgen.

Een volledig persoonlijke Healy analyse: 35 euro

Je persoonlijke flesje Bachbloesems: 45 euro

Alles wordt je gemaild.

 

Boek hier je behandeling

Contra-indicaties voor de Healy: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. De Resonance kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

Je kan de Healy 14 dagen uitproberen. Wil je hem na die tijd toch terug sturen, dan krijg je zonder problemen je geld terug.