Bachbloesems van Bachnose

Wij hebben voor jullie speciaal een website gecreëerd waar je snel en makkelijk bachbloesems op maat kan bestellen ,waarbij jullie van thuis uit jullie flesje kunnen samenstellen.

www.bachnose.be

Wat doen bachbloesems?

Ze herstellen voorzichtig de balans tussen lichaam en geest door negatieve emoties zoals angst, zorgen, haat en besluiteloosheid die het evenwicht van het wezen als geheel verstoren, weg te werken. De Bach Bloesem Remedies laten rust en geluk terugkeren naar de patiënt, zodat het lichaam vrij is om zichzelf te genezen.
De Bach Flower Remedies zijn gemaakt van wilde bloemen en zijn veilig voor het hele gezin, inclusief huisdieren.

Het zijn druppeltjes die je over de dag inneemt door ze in een fles water te doen en die fles over de dag uit te drinken.

Bachnose:

Via onze nieuwe website www.bachnose.be kan je je eigen bachbloesem flesje samenstellen. Je klikt maximum 7 knoppen aan in welke beschrijvingen je je herkent, je klikt op bestellen en betaalt makkelijk online. De verzending is gratis voor zowel Belgische als Nederlandse klanten.

Bij bestelling van 2 of 3 dezelfde flesjes, krijg je fikse korting.
Met 1 flesje van 50ml doe je ongeveer een maand en best doe je een 3tal maanden deze kuur bachbloesems.

Daarna kan je de test via de site herdoen en kijken welke bloesems je nog nodig hebt. Het kunnen nu andere zijn of sommige kunnen dezelfde zijn.

Kwinten en Karen van Bachnose.be

Wij, Kwinten (mijn levenspartner) en Karen zijn de ontwikkelaars van onze gloednieuwe website www.bachnose.be

Door mijn levensdoel om mensen zo goed mogelijk te laten voelen ben ik constant op zoek om mezelf en de praktijk te verbeteren.

Mijn visie is dat lichamelijke klachten voortkomen uit het emotionele.

Vandaar dat we dus de website Bachnose hebben ontwikkeld. Daar kan je in een paar klikken makkelijk en snel bachbloesems bestellen. Kwinten heeft de website opgesteld en ik heb de content aangebracht. Zo vormen wij een prachtteam ;-)

Bachbloesems zijn een 100% natuurlijk product die inwerkt op de emoties. Voor mensen met angsten, paniekaanvallen, gebrek aan zelfvertrouwen, overbezorgdheid, hypochondrie, …

Iedereen kan ze gebruiken en iedereen zou ze moeten nemen. Zo zou veel leed en ziekte bestreden kunnen worden.

Zowel voor volwassenen, kinderen als dieren.