KaFlex behandelingen in praktijk te Maldegem (Adegem)

Karen Foré

Karen Foré

Ka van Karen en Flex van reflexologie omdat dit mijn eerste opleiding was die ik studeerde!
Bij KAFLEX kan je terecht om te ontspannen in deze steeds maar drukkere wereld.
We ervaren allemaal de druk om te moeten voldoen aan alles en iedereen om ons heen.

Burn out

Meer en meer mensen moeten aankloppen bij dokters, psychiaters en psychologen omdat de druk die wordt gelegd op de werkvloer niet meer te dragen is. Dit resulteert in langdurig ziekteverlof door burn-out, depressies, zenuwinzinking, ..

Geldproblemen

Ook geldproblemen kunnen leiden tot stress, psychische klachten, depressie, relatieproblemen, piekeren, zorgen maken om rond te komen, …

Drukke kinderen

En de drukte van een gezinsleven, pre- en postnatale depressies, slapeloze nachten, (b)engeltjes die de grootste zorg nodig hebben, jezelf achteruit cijferen voor het gezin… Als ouder zet je de kinderen altijd op de eerste plaats waardoor je jezelf keer op keer vergeet.

Ook ruzies, scheiding, familiekwesties, sterfgevallen, onverwerkte jeugdtrauma’s, … kunnen stress meebrengen.

Laat jezelf daarom op tijd behandelen door een ervaren therapeute!

Laat het allemaal niet zover komen, en trek tijdig aan de alarmbel. Vanaf de eerste tekenen is het belangrijk  om af en toe ballast af te werpen. Het lichaam die onder spanning komt te staan, heeft nood aan ontspannende, energetische behandelingen. Met mijn jaren ervaring voel ik precies wat je nodig hebt. Jouw lichaam en geest zal je dankbaar zijn als je kiest voor een zalige behandeling bij KaFlex!!

nek-rug

Laat je verlossen van lichamelijke en mentale spanningen.

Via de intuïtieve massage van 60 of 90 minuten ga ik gericht werken aan jouw klachten. Bij zware klachten zijn 2 of 3 behandelingen kort op elkaar aangewezen. Daarna is onderhouden de boodschap. Om de 4-5 of 6 weken. Vergeet niet dat klachten er niet in 1,2,3 waren en ze dus ook de tijd nodig hebben om weer weg te gaan. Ook als het moeilijk is om meteen de oorzaak van het probleem aan te pakken, is herhaling op korte termijn zeer belangrijk.

Massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Ze verminderen stress en nog beter: stimuleren het geluksgevoel. Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatige massages het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt.

En dat is goed nieuws voor de werking van het immuunsysteem, oftewel: het verhoogt je weerstand.

Lichaam en geest

Na een massage zal je merken dat spieren soepeler worden en de doorbloeding beter. Hierdoor heb je er ook lang na de massage nog profijt van. Je hebt minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, hoge/schommelende bloedsuikerspiegel en andere spanningen.

Geestelijk gebeurt er ook wat met je. Je zou het kunnen ervaren als ‘meer ruimte in je hoofd’, nieuwe energie, zin om je doelen na te streven en een groter bewustzijn van je lichaam, oftewel: je voelt je beter.

Pijn of klacht

Een massage heeft ook een helende werking als het wordt ingezet ter behandeling van een klacht. Al met al kun je zeggen dat een goede massage een effectieve, natuurkundige therapie is die zowel preventief, ter ontspanning als klachtgericht kan worden toegepast.

Ik ben geen dokter en kan dus geen diagnose stellen, bij ernstige klachten of twijfels, word je sowieso doorverwezen naar een arts/homeopaat.

Bij het niet nakomen van de afspraak zonder verwittiging binnen de 48u, wordt de behandeling volledig in rekening gebracht.

Annuleren dient altijd telefonisch (0474/56 35 67)

Is je balast voor een groot deel weg gewerkt, ben je een paar keer bij mij of Kristof geweest en wil je een stapje verder? Voel je dat je lichter bent en meer kan dragen? Dat je klaar bent voor NEXT LEVEL? Verlang je na je healingsproces nu naar een leven zonder limieten? Ben je klaar om actie te ondernemen richting je dromen?

Wil je leren manifesteren via de wet van aantrekkingskracht en welke stappen je moet zetten om financiële vrijheid te bereiken, klik dan HIER voor meer informatie. Zo hoef jij je nooit nog zorgen te maken over jouw financiële situatie en kan je overvloed ervaren op alle vlakken; ook op vlak van relaties, gezondheid, succes, …