fbpx

Verdiepende Masterclass voor een stress en pijnvrij leven

Ontgrendel jouw herstel naar een stress en pijnvrij leven.

Deze Masterclass is de kickstart naar volledig en blijvend herstel. 

Je ontdekt in de Masterclass:

Wat de oorzaak is van pijn

Waarom de meeste mensen denken dat er geen verbetering mogelijk is van hun klachten

Waar je al meteen vandaag je herstel mee kan ontgrendelen

Welke de 6 belangrijkste pijlers zijn om stress en pijnvrij te worden

Inclusief een prachtige meditatie 

Voor wie is deze Masterclass?

Voor vrouwen die veel last hebben van lichamelijke pijnklachten, en/of stressklachten.

Voor vrouwen die burn-out zijn of te kampen hebben met een depressie.

Voor vrouwen die moeten herstellen van een relatie met een narcist of slachtoffer zijn van narcistische ouder(s).

Voor vrouwen die chronisch ziek zijn

Voor vrouwen met relatieproblemen of die problemen hebben op het werk met werkgevers of collega’s

Voor vrouwen die hun missie niet vinden in het leven

Voor vrouwen met financiële zorgen

Voor wie is deze Masterclass niet?

Voor wie niet bereid is de verantwoordelijkheid over haar eigen leven en gezondheid te nemen. 

Voor wie te lui is om het innerlijke werk te doen en verwacht dat iemand anders het probleem zal oplossen

De inhoud van deze masterclass is oprecht heel waardevol. Ik had gewilt dat ik deze masterclass had gekeken toen ik op mijn 16e rugpijn kreeg. 

Dan moest ik geen 22 jaar pijn hebben en zou ik geen burn-out moeten hebben doorstaan. 

Hersteltraject pijn en stressvrij of hersteltraject bij enkel stressklachten

Leer hoe je stap voor stap herstelt van stress en pijnklachten

YESSS!!! Deze masterclass van 2u 20 minuten is gecreëerd omwille van het Hersteltraject Nek-en rugpijn of het Hersteltraject Stress. Dit zijn mijn best lopende trajecten waarin je stap voor stap leert hoe je je op eigen houtje herstelt via mijn geschreven handleiding. 

Speciaal voor vrouwen die geloven dat herstel mogelijk is en bereid zijn naar binnen te gaan en het werk te doen. 

Je krijgt al mijn kennis zodat ook jij je steeds beter mag voelen. 

–> Je hebt toegang gekregen tot deze verdiepende masterclass omdat je het ebook hebt aangevraagd. Indien je besluit om binnen de 10 dagen na aanvragen van het ebook en de toegang tot deze masterclass in te stappen krijg je onmiddellijk toegang tot karensonlineschool zodat je meteen aan de slag kan. De werkboeken komen vervolgens via de post naar je toe.

–> Je ontvangt gratis toegang tot de insta(p)cursus rond de 6 belangrijkste pijlers om stress en pijnvrij te worden. 

I love Karen !

Een aantal jaar geleden leerde ik Karen’s praktijk kennen, na de Google zoekopdracht ‘Voetreflexologie in de buurt’.

Groot was mijn verbazing dat er zo’n professionele praktijk te vinden was, zo dicht bij mijn huis. Ik boekte een afspraak online en sindsdien heb ik het geluk gehad om deel uit te kunnen maken van Karens trajecten, sessies, bijeenkomsten, meditaties, etc.

Persoonlijk vind ik de kwaliteit van Karen’s werk uitzonderlijk. Na mijn burnout/breakdown/diepste en donkerste periode ooit, heb ik aan de lijve kunnen ondervinden dat er uiterst krachtige en helende methoden, technieken, behandelingen bestaan buiten de conventionele geneeskunde.

Ik ben ervan overtuigd dat er gewoon nog veel zaken zijn die nog niet onderzocht of ontdekt zijn. Ik ben daar, op zijn minst, nieuwsgierig naar. Ik heb geleerd om vooroordelen en oordelen te laten varen en dit heeft voor mij, de afgelopen 10 jaar, een wonderlijke reis betekent.

De menselijke zintuigen zijn beperkt en ook de wetenschappelijke meetinstrumenten zijn beperkt.
Reden te meer om open te staan voor methoden, waarvan reeds vele getuigenissen beschrijven wat een diepgaande effecten/veranderingen ze teweeg brachten.

Ik ben een eerste rij suppoter van Karen. Zij is een pionier, ondernemer in hart en ziel, intelligent, liefdevol en gevoelig. Ook ben ik dankbaar voor haar werk.

Op regelmatige basis beluister ik één van de meditaties van haar online school en ik volg dagelijks de wijsheden op haar social mediakanalen.

Vijftien jaar geleden had ik cynisch commentaren gegeven. Vandaag weet ik meer: Ons lichaam beschikt over zelfhelende eigenschappen en Karen reikt ons vernieuwende technieken aan om deze te activeren.

Lien

Met heel veel plezier tune ik graag even in om te laten weten wat mijn ervaring is, met dit hersteltraject “Stressklachten”, na mijn gemotiveerde deelname na 1 maand.

Maar om je dit te kunnen meegeven, moet ik je iets meer vertellen over mezelf.
Uiteraard is het heel persoonlijk en zal dit voor iedereen verschillend zijn, ik kan u enkel mijn visie en ervaring meegeven.

Ik ben een opmerkelijke ziel van 42 jaar hier op deze wereldbol.
Als mens ben ik een zeer trotse mama van een zoon van 11, heb ik een mooie carrière, kennis en ervaring opgebouwd, we gaan elk jaar op reis, sporten beiden, zijn gezond en hebben een gezellige thuis voor ons 2 gecreëerd.  Kortom, we hebben met ons 2 niets tekort om ons ego te strelen!

Maar toch …

Na een relatiebreuk deze zomer, ben ik volledig gecrashed.
Met crashen bedoel ik, paniekaanvallen, niet meer slapen, PTSD ervaringen, angsten, verlies van zelfvertrouwen, energie …   Alles begon in een negatieve spiraal te fluctueren.

Ik heb mezelf toen de vraag gesteld, waarom loop ik hier?  Waar komt dit soort emoties vandaan?
Waarom voel ik me zo?  Waarom overkomt me dit?  Waarom zie ik hetzelfde patroon zich herhalen?

Want geef toe, zo willen we ons niet profileren als Ego naar de buitenwereld en willen zo snel mogelijk hier vanaf.  Na een bezoek aan de huisarts, 1 weekje rust en ‘go – go – go’ terug naar de normale routine.
Wat in mijn geval, als alleenstaande mama, is dit mijn zoon, net zoals … een volledig huishouden, tuin en 2 jobs van 60 u/week en graag nog een beetje me-time and friends!

Na de breuk ben ik begonnen met NEI-sessies, en energie coaching om dit concept beter te leren begrijpen, hoe wij als mens functioneren en waarom.
Ik deed eigen opzoekwerk in zaken die mij inspireerden, in boeken, het net en sociale media.

Daarna kwam het traject van Karen “Kaflex” voorbij en maakte ik kennis met traumaverwerking, loslaten en inzichten. Ik kreeg de antwoorden op de vragen die ik had en waar ik emotioneel mee geconfronteerd werd.

Door mijn eigen boek te gaan schrijven (het handboek dat Karen me gaf) begon ik alles van me af-te-schrijven, mijn wandelingen in de natuur gaven me na de eerste week al inzichten, visies, antwoorden en MAGIE!  Ook leer je jezelf aan om dit onmiddellijk te gaan erkennen en aan te pakken, zodat het geen onverwerkte trauma’s meer moeten worden in de toekomst.

Je leert anders kijken naar jezelf, de mensen rond je en je leert zelfs om mensen te doorgronden die je niet meer in je leven nodig hebt!  Je leert om nee te zeggen, assertief te zijn, enz …

Kortom je kiest voor Jezelf!
If you heal yourself, you heal the world you live in
Wordt vervolgd …

Ellen